2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hatunlar ben geldim çatlak demissiniz aman ya valla güldüm şu kusmalar geçecekse razıyım ya çatlak düşünecek halim yok valla. Kızın odasi pislikten koktu kalktım nevresim değiştirdim dolapları temizledim nefes nefese kaldım Kustum kuracağım kostüm oturdum koltuğa ay. Dolabın arkasında penye battaniye alt açma minderleri vardı onları da çıkardim bebeğe vereceğim onları hep ama hiç heves yok ki canım burnumda ya.

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM ÇOK ZOR BULANTILAR VARKEN İŞ YAPMAK SENİN NEKADRLIK BEBİŞ

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM ÇOK ZOR BULANTILAR VARKEN İŞ YAPMAK SENİN NEKADRLIK BEBİŞ

12+5 olduk canım. Valla bulantı gitsin artık ya çok bunaldım eşim 1 ay sonra gidiyor ve bu 1 ayı da böyle geçirmek istemiyorum ya

12+5 olduk canım. Valla bulantı gitsin artık ya çok bunaldım eşim 1 ay sonra gidiyor ve bu 1 ayı da böyle geçirmek istemiyorum ya

ınş cnm bnm ilaç kullanmıyosun galıba bnmde bulantım cok oluo ilaç verdi doktor onu aldıgım gün rahatm

ilaç tesir etmiyor ki bana ya gene kusma oluyor bende kimyasal diye almıyorum çünkü doktor da kullanma demişti

bende bi gün iyiyim bi gün kötü ama akşam yatarken muhakkak bulantı oluyo sakız çiğneyerek uyumaya çalışıyorum, soğuk sütü de nesquik ile karıştırırsam anca bi bardak içebiliyorum.

filizyavuz hoşgeldin cnm nasılsın sen 2li testini kaçıncı hftanda yaptırdın ve cinsiyetini nasıl kesinleştirdin ben doktoruma sordum cıx bişi sylemedi pzrtesi 2li testim var bakırköyde dç prof ahmet gül gidicem sekreterinden randevu aldım sordum bebek müsaitse cinsiyeti söylüyormusunuz 15 .ci haftaya kadar belliolmuyor dedi

Ben 12+4de yaptırdım ikili testi medicalparkta. Cinsiyeti söylemedi de ultrason yaparken ben sordum cinsiyeti belli oluyormu diye. Pat diye söyleyiverdi. Daha belli değil demesini bekliyordum. Çok emindi kendinden. Kesin mi dedim. Evet dedi bana da gösterdi ama ben bişey anlamadım

pazartesi bende 12+4 olucam abimin yeni bebeği oldu 5 ayına kadar kız dediler sonra ayrıntılı ultrasona girdi erkek çıktı :) erkek kız farketmez bitane kızım var ama insan merak ediyo kıskardşim olmadığı için kızıma kıskardeş çok istiyorum kocam içinde erkek olsun istiyorum ama en önemlisi sağlıkla gelsin kucağıma

merhaba güzel anneler nasılsınızzzz
ekim annelerine takılıyorum bu aralar aksattım burayıda:)

Kız bebekleri herkes çok seviyor :) Ben de kız olacak dediğimde herkes çok sevindi. İlk çocuğunun kız olması çok güzel dediler. Tabi iki kız olması da güzel yaa.Birbirlerine destek olurlar büyüdüklerinde

Kızı olanlar inşallah ilk bebeğin kız olur çok farklı diyorlar...
Allah biliyor yaa önce sağlıklı olsun sonrada kız olursa çok güzel olur diyorum..
Ama bana annemde dahil herkes senin oğlun olacak diyor:)
Benimde içime erkek doğuyor ama olsun rabbim ne verirse kabulümüzz sağlıklı olsunlarda.

merhaba güzel anneler nasılsınız ben 2 aydır ara verdiğim kursa basladım yarınd tatilmiş pazartesi tam gaz devam ederiz umarım herkesin keyfi iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…