aynen bende senin gibiyim 3 kiloyu ekledim üstüme dikkat etmeme ragmen hemde
hatunlar ben geldim çatlak demissiniz aman ya valla güldüm şu kusmalar geçecekse razıyım ya çatlak düşünecek halim yok valla. Kızın odasi pislikten koktu kalktım nevresim değiştirdim dolapları temizledim nefes nefese kaldım Kustum kuracağım kostüm oturdum koltuğa ay. Dolabın arkasında penye battaniye alt açma minderleri vardı onları da çıkardim bebeğe vereceğim onları hep ama hiç heves yok ki canım burnumda ya.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM ÇOK ZOR BULANTILAR VARKEN İŞ YAPMAK SENİN NEKADRLIK BEBİŞ
12+5 olduk canım. Valla bulantı gitsin artık ya çok bunaldım eşim 1 ay sonra gidiyor ve bu 1 ayı da böyle geçirmek istemiyorum ya
selam herkeze nasılsınız
slm ii cok sukur sen nasılsın
filizyavuz hoşgeldin cnm nasılsın sen 2li testini kaçıncı hftanda yaptırdın ve cinsiyetini nasıl kesinleştirdin ben doktoruma sordum cıx bişi sylemedi pzrtesi 2li testim var bakırköyde dç prof ahmet gül gidicem sekreterinden randevu aldım sordum bebek müsaitse cinsiyeti söylüyormusunuz 15 .ci haftaya kadar belliolmuyor dedi
Ben 12+4de yaptırdım ikili testi medicalparkta. Cinsiyeti söylemedi de ultrason yaparken ben sordum cinsiyeti belli oluyormu diye. Pat diye söyleyiverdi. Daha belli değil demesini bekliyordum. Çok emindi kendinden. Kesin mi dedim. Evet dedi bana da gösterdi ama ben bişey anlamadım
pazartesi bende 12+4 olucam abimin yeni bebeği oldu 5 ayına kadar kız dediler sonra ayrıntılı ultrasona girdi erkek çıktı :) erkek kız farketmez bitane kızım var ama insan merak ediyo kıskardşim olmadığı için kızıma kıskardeş çok istiyorum kocam içinde erkek olsun istiyorum ama en önemlisi sağlıkla gelsin kucağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?