Ama nasıl olur netten bakıyorum benim beklene doğum tarihim 13 eylül 4+1 günlüğüm ,
senin 6 haftalık falan olman lazım dr karıştırmış olmasın=?
bana ilişki yasak şu an dedi doktor
ooooooooo herkese yasak ozaman banada yasak olsun :) zaten gebeliğimi öğrendim öğreneli kendim korkudan yasak koymuş kadar oldum.korkuyorum bişey olur diye bebişime.ama ya doktorunda söylemesi lazımdı.niye böyle yapıyorlar.folik asitide söylememişlerdi bana.zaten tedavi ile hamile kaşmışım bunlar söylenmezmi dimi kızlar
benimde boğazım fena ilaç alamıyorum
maşaallah! Allah sağlık huzur ve en hayırlısını versin.
Hayırlı olsun. Çok sevindim :) İnşallah üçü de sağlıklı olur
selam kızlar nasılsınız?? ben hiç iyi değilim.. çok kötü grip oldum yatıyorum.. umarım şu salgın hastalık değildir.
çok dikkat etmelisin. ateşin yükselmemeli.. çok geçmiş olsun..
selam kızlar,
sat 7 aralık beklenen 12 eylül kilo 53 boy 1,67 İzmir İlk bebiş olacak kısmetse
müthiş haberi 3 gün önce aldım 4+2 haftalık hamişimmm . Allahım sağlıkla bebişlerimize kavuştursun bizleri...
teşkkr ederim.. amiinn canım inşallaahh.... bilmem gaz olabilir dediğin gibi :) ya bende çok heyecanlıyım ilk bebeğimi 1,5 yıl önce kalp atışı durduğu için almışlardı inşallah şu ayları rahat bi şekilde atlatırım yediklerime çok dikkat ediyorum bu yüzden tavsiye ettiğin bişe varmı çok faydalı olan ??
canım bneim hayırlısı olsun inş. dedğin gibi zaman bırakmak en güzei düşünmeeaşılama yaptırmıştım ben. ama böyle beklemiyordum. şimdilik düşünmemeye çalışıyorum. haftaya tekrar gideceğiz, bakalım ne olacak.
şimdilik bunu düşünmek istemiyorum. hayırlısı inşallah.
Canım benım dun basladI hafıf mıde bulantısı ve halsızlıK hep yatıyorum senın kac hafftalıktı bebısın
ayne katılıyorum sana canımEvet,bu hamilelik psikolojisi çok enteresan miden filan bulanmayınca acaba sorun mu var diye paranoyaya bağlıyosun :)))
Merhaba arkadaşlar benim gebeligimde bu gün kesinleşti. Bende Allah kısmet ederse Eylül ayı annelerinden olacagım. Benide listeye eklerseniz sevinirim.
İlk çocuk yaş 35 istanbul Boy 166 kilo 68
kızlar bişey sorcam doktor herangi bişey söylemedi bende soramadım.bizler daha yeni hamişleriz ya ilişki serbest mi değilmi .ben bebişe bişey olur diye eşimi yaklaştırmıyorum kendime.ama doğrusu ne bilmek istiyorum
selam kızlar nasılsınız?? ben hiç iyi değilim.. çok kötü grip oldum yatıyorum.. umarım şu salgın hastalık değildir.
alm kızlar bende 4.5 haftalık hamileyim bende son iki gündür azda olsa kahverengi lekelenmeler oluyo ve endişeleniorum bu konuda bilginiz var mı acaba sizdede oldu mu yada oluyo mu
canımm kaç haftalık beibşinama yerleşme kanaması için geç değilmi canım ya haftaya kese görmeye gidicez hemde. çok korkuyorum ya umarım bi sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?