- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
oyyyyy maşallah canım benim yaaaaaa......ne güzelde belirgin çıkmış maşallah.......biz seninle aynı devam ediyoruz canım.....inşallah pazartesi bende böyle bir mercimek resmi koyarım buraya.....çok tatlı çoooookkkkk......allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah.....
p.tesiye dayanamam yarın giderim herhalde :) Allah nazardan tüm kötülüklerden korusun yavrunu
canım bugün akıntımda artış oldu.onun dışında bugün bulantım vardı.kahvaltıda peynir ve yumurta yemeyi bırak görmek bile istemedim.öğleye doğru iştahım geri geldi.tuaf ya bulantım birgün oluyor mesela bir gün olmuyor.anlamadım bende başkada belirgin bişey yok hamilelikle ilgili.herkes aşeriyormusun diye soruyor komşularım filan ama bende daha öyle bişey yok.sendeki belirtiler ne
ayy ne güzel sizleri buldum. bende 4+6 yım benide ekleyin benide:))
eftelyaa nerdesin günümüz aynı :))
SAT:3 Aralık
Bekl.DT:8 Eylül (inşallah)
Boy:162
Kilo:55
1.Çocuk
Canım bende ne bulantı ne yemekten tiksinme ne aşerme hiç bişi yok...Göğüslerim çok büyüdü ve acıyo bi de çok gaz sancısı ve bel ağrısı oluyor başka da bişi yok...Ertesi günü hep iple çekiyorum bi belirti olucak diye...
Bilmiyorum ki, görünebilir herhalde. Bizim günlerimiz yakın senle. Pazartesi git bi istersen :) Çok harika bi duygu yaa anlatamam. Maşallah maşallah korkuyorum kendi nazarım değecek diye :) Hiç bir belirtim yok derken o orada kendi kendine büyüyormuş..
Eki Görüntüle 322233
Arkadaşlar bugün mercimek tanemi gördüm. Çok güzel çok maşallah. Kalbi bir kelebeğin kanat çırpışı gibi görülüyor. 2,5mm ama maşallah canım benim çok duygulandım çok mutlu oldum anlatamam size :)
Kızlar ack kahverengi akıntım oldu az ama yarın dra gidecegim
çok korkuyorum aslında..sebebi ne olabilir acaba
slm arkadaşlar öncelikle herkeslere bol bebişli hayırlı yıllar dilerim ben 2010 eylül annesiyim ve16 aylık bi kızım var aralık ayında çalışmalara başladık ALLAH izin verirse pazar güünü test yapacağım ve hamile olursam aranıza katılmak istiyorum kızıma bi kardeş istiyorum zor olacanı biliyorum ama ben çocukları çok seviyorum ikisi beraber büyürler diye düşünüyorum bu arada eğer RABBİM verirse oda eyllülde muhtemelen doğarsa ikisinin doğum günü aynı ayda olsun istiyorum yani özellikle aralıktaki istememin sebebi bu inş dua edin hayırlısıyla hamilelik haberimi veryim kızlar herkese iyi akşamlar SAYGILAR
Eki Görüntüle 322233
Arkadaşlar bugün mercimek tanemi gördüm. Çok güzel çok maşallah. Kalbi bir kelebeğin kanat çırpışı gibi görülüyor. 2,5mm ama maşallah canım benim çok duygulandım çok mutlu oldum anlatamam size :)
Eki Görüntüle 322233
Hoşgeldin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Son adet tarihini yazarsan sevinirim. Ona göre tabloya ekleyelim :)[/QUOTekrar Hoşbulduk. Son adet tarihim 6 aralık :))
canım ya benim mercimeğimin ilk resmini salı günü verdi doktor.daha 4 hafta 4 günlüktü salı günü.5.8 mm çıktı.sadece keseydi daha.kalp atışlarını 2 hafta sonra gel bakalım dedi.kızlar bide ben alt ulrtasona izin vermedim.göbektn baktırdım.siz hangi ultrasona giriyorsunuz
Hoşbulduk. Son adet tarihim 6 aralık :))
merhaba canım benim de çikolata kistim vardı 4 cm hamile kalınca keseyi görmeye gittiğimizde 1,5 cm e düşmüş dedi dr. doktor ilişkiye yasak demedi üstelik 5 ay önce bi düşük yapmış olmama rağmen.biz devam ediyoruz ama haftada 1 ve zorlamadancanım bendede iki yumurtalıkta birden var kist.hemde çikolata kisti.o yüzden endişeliyim zar zor hamiş kaldım.onuda ilişki ugruna kaybetmeyim
Kızlar Merhaba,,
Benim bu kasıklarımdaki agrılar hala geçmedi çok şiddetli oluyorum. Sanki adet olacak mışım gibi. Sizdede bu belirtiler var mı. Normal mi? Dış gebelik vs olabilirmi çok endişe ediyorum. Haftaya doktor kontrolüm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?