2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

İnşallah görürsün canım pazartesi. Resmini bekliyorum minik mercimeğin :) İnşallah sağlıklı olsunlar başka hiç bir şey istemem. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

p.tesiye dayanamam yarın giderim herhalde :) Allah nazardan tüm kötülüklerden korusun yavrunu

Amin amin, hepimizinkini inşallah

Son düzenleme:
maşallah kızlar topik çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum.eylül annelerihızlı çıktı:)

Canım bende ne bulantı ne yemekten tiksinme ne aşerme hiç bişi yok...Göğüslerim çok büyüdü ve acıyo bi de çok gaz sancısı ve bel ağrısı oluyor başka da bişi yok...Ertesi günü hep iple çekiyorum bi belirti olucak diye...

ayy ne güzel sizleri buldum. bende 4+6 yım benide ekleyin benide:))

eftelyaa nerdesin günümüz aynı :))

SAT:3 Aralık
Bekl.DT:8 Eylül (inşallah)
Boy:162
Kilo:55
1.Çocuk

Yehhuuu aynı gün :))) Hayırlı olsun canım , sağlıklı bi şekilde geçiririz umarım bu süreci , senin belirtilerin ne durumda?

al bendende okadar günleri bırak saatler geçmiyor sanki.göğüslerim benimde büyüdü sütyen takamıyorum.sütyenin dikişleribile göğsüme oturuyor iz yapıyor.gaz sancısı eğer ayaklarımı üşütürsem oluyor.kendini sıcak tut.çok gazın olduğunda ayağına sıcak su torbası koy.ama sadece ayağına koy sakın karnına koyma.o çok rahatlatıyor.

canım ne mutlu sana.inşallah bizlerde duyarız bebeklerimizin kalp atışlarını.

canım ya benim mercimeğimin ilk resmini salı günü verdi doktor.daha 4 hafta 4 günlüktü salı günü.5.8 mm çıktı.sadece keseydi daha.kalp atışlarını 2 hafta sonra gel bakalım dedi.kızlar bide ben alt ulrtasona izin vermedim.göbektn baktırdım.siz hangi ultrasona giriyorsunuz

Kızlar ack kahverengi akıntım oldu az ama yarın dra gidecegim
çok korkuyorum aslında..sebebi ne olabilir acaba

hayırlı olsun inşallah verir bebeğini o zaman.hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz

maşallahh canım nazarlardan korusun inşallahh.
sağlıkla sihatle dunyaya gelsin bizlerede yaşatsın inşallah sağlıkla.

Gunaydin kizlar nasilsiniz
ya bizim burda havalar cok bunaltici sicak anlicaginiz cok zorlaniyorum

Merhaba Filizcim öncelikle 41 kere maşallah ... AlLahım tüm hamişleri sağlıkla bebeklerine kavuştursun... Ben ultrasonu merak ettim alttan mı baktırdın . Benim de 4 + 6 olduğunda doktorda randevum ama muallaktayım ... Sizlere soraym dedim ....

Merhaba arkadaşlar. Ben de dün öğrendim hamile oldugumu. Son adet tarihim 1 aralık. Henüz keseyi göremedik ama kan degerleri ile takip ediyoruz.Haftaya ultrason için gidelim bakalım görünecek mi bebiş:)) Çok mutluyum:)))

Ben alttan ultrason yaptırdım. Karından çok net çıkmaz bu haftalarda.

Arkadaşlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için. Allah hepimizin bebeklerine sağlıkla büyümek nasip etsin.

Kızlar Merhaba,,

Benim bu kasıklarımdaki agrılar hala geçmedi çok şiddetli oluyorum. Sanki adet olacak mışım gibi. Sizdede bu belirtiler var mı. Normal mi? Dış gebelik vs olabilirmi çok endişe ediyorum. Haftaya doktor kontrolüm var.

canım bendede iki yumurtalıkta birden var kist.hemde çikolata kisti.o yüzden endişeliyim zar zor hamiş kaldım.onuda ilişki ugruna kaybetmeyim
merhaba canım benim de çikolata kistim vardı 4 cm hamile kalınca keseyi görmeye gittiğimizde 1,5 cm e düşmüş dedi dr. doktor ilişkiye yasak demedi üstelik 5 ay önce bi düşük yapmış olmama rağmen.biz devam ediyoruz ama haftada 1 ve zorlamadan

aynen canm ben de çok şiddetli geceleri 2-3 kez uyanıyorum.kesin kanamam oldu düşük yapıyrm falan die düşünüyorm wc ye gidene kadar.ama çok şükür bişe yok.adet olacağım tarihte başlamıştı ve ara yokluyor hala.doktor bana önceki düşüğümden sonra yani 3 ay önce filan rahim sırta yapışmış demişti.acaba o yapışıklıklar mı açılıyor diyorm
ya da benim rahmim ters ondan mı filaan..ama önceki gebeliğimde kesinlikle en ufak bi sancım olmamıştı.olsun bakalım alıştım zaten 3 haftadır çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…