alm kızlar bende 4.5 haftalık hamileyim bende son iki gündür azda olsa kahverengi lekelenmeler oluyo ve endişeleniorum bu konuda bilginiz var mı acaba sizdede oldu mu yada oluyo mu
yiiinnnee uykumm geldiiii ...................uykucuuuuu oldum resmennnnn
alm kızlar bende 4.5 haftalık hamileyim bende son iki gündür azda olsa kahverengi lekelenmeler oluyo ve endişeleniorum bu konuda bilginiz var mı acaba sizdede oldu mu yada oluyo mu
oncelıkle merhaba arkadaslar.
hayırlı olsun topıgınız.
umarım herkesın yavrularını hayırlısı ıle kucagınıza almayı nasıp eder rabbım(amin)
ben de eger dusuk yapmasaydım zmnında eylul 2011 annesı olacaktım ama rabbım nasıp etmedı hayırlısı buymus.
sızlerı korkutmak ıstemem ama benm de 1 hafta kahverengı lekelenmelerım oldu dıkkat etmedım onemsemedım ve
netıcesınde yavrumu 9 haftalıkken kaybettım. sıze tavsıyem en ufak lekelenmeyı dahı DOKTORUNUZA danısın ne olur ne olmaz
2. gebelıgımde de ne ıgnesı kaldı ne jelı kullanmadıgım bu gebelıgımde rısklıydı.
ama cok sukur tutundu yavrum annecıgıne
bolbol dınlenın uzanın yavrularınız sıkı sıkı tutunsun sızlere..
sevgılerımle.
hayırlı dogumlar sımdıden
canım öncelikle geçmiş olsun inş.. bebişin sağlıklı sıhatlidir, benim pek tecrübem yok oyüzden genelde sakinlik öneriyorum ama dediğin gibi dr a başvurmak lazım ufak bişide
canım öncelikle geçmiş olsun inş.. bebişin sağlıklı sıhatlidir, benim pek tecrübem yok oyüzden genelde sakinlik öneriyorum ama dediğin gibi dr a başvurmak lazım ufak bişide
kızlar doktor süt içmem gerektiğini söyledi.ama hangi sütten içeceğimi bilmiyorum pastörize sütlerde hiçbir vitamin kalmıyormuş.açık sütçülerin sattığı süttede mikrop oluyormuş.siz ne içiyorsunuz günlük sütler ne durumda bilen varmı
belli etsinler artık kendilerini miniklerimizzzz ay ay kalp atışlarını duyalım büyüdüklerinide görelim yaa inş. nasıl geçer zaman bilmiyorum
kızlar benim kociş şimdiden bebiş eşyaları bakmaya başladı mama sandalyesi ateş ölçe bebek arabası beşiğiDD oyun halısı
ay bu kociş bnei şaşırıtyor sözde çocuk istmeiyorduD bebiş haberini duyunca değişiverdi daha ben hiçbirşeye bakmadım DD habire banalink atıyor msn den
hahahah süper işte.......bizimkisi çooooook istiyor....eee yaşı erdi kemale 35 oldu......2. tüp bebek de olunca......bulaşık makinesini bile o boşaltıyor :)))))
Hamileliyiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn tadını çıkararlımmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlaarrrr... bugün sabah kontrole gittim. benimkiler ÜÇÜZmüş... üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. dr 3 taneyi doğuramazsın, diğerlerini de riske atarsın diyor. 2 si daha büyük 1 i küçük keselerin. hatta birinin kalp atışı bile çok hafif görüldü. interneti kurcaladım, doğuranlar var. karmançorman oldum şimdi..
Merhaba arkadaşlar benim gebeligimde bu gün kesinleşti. Bende Allah kısmet ederse Eylül ayı annelerinden olacagım. Benide listeye eklerseniz sevinirim.
İlk çocuk yaş 35 istanbul Boy 166 kilo 68
Hoşgeldin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Son adet tarihini yazarsan sevinirim. Ona göre tabloya ekleyelim :)
Eki Görüntüle 322233
Arkadaşlar bugün mercimek tanemi gördüm. Çok güzel çok maşallah. Kalbi bir kelebeğin kanat çırpışı gibi görülüyor. 2,5mm ama maşallah canım benim çok duygulandım çok mutlu oldum anlatamam size :)
yaa ben de çok heyecanlandım bak şimdi. sat'ımız aynı gün ama doktorum 16sında gel garanti olsun dedi.yarın gitsem mi ben de :44:
ben de en son 30aralıkta gitmiştim yani geçen cuma. bana da doktor 4+6 dedi ama benim hesabıma göre 4+4tü kesenin boyutuna göre hesaplıyorlar herhalde.
Benim geçen hafta kese 7,5mm idi. Ama o gün tarih söylemedi. Bugün bebeği ölçerek tarih verdi
benim kese 9,5mm idi. acaba gitsem görünür mü kalp atışı. sabırsızlandım
Bilmiyorum ki, görünebilir herhalde. Bizim günlerimiz yakın senle. Pazartesi git bi istersen :) Çok harika bi duygu yaa anlatamam. Maşallah maşallah korkuyorum kendi nazarım değecek diye :) Hiç bir belirtim yok derken o orada kendi kendine büyüyormuş..
Eki Görüntüle 322233
Arkadaşlar bugün mercimek tanemi gördüm. Çok güzel çok maşallah. Kalbi bir kelebeğin kanat çırpışı gibi görülüyor. 2,5mm ama maşallah canım benim çok duygulandım çok mutlu oldum anlatamam size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?