2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benim için de kız olması çok büyük sürpriz oldu. Ben hep erkek olacak diyordum. İçime erkek doğuyordu. Vallahi önemli olan sağlıklı olmasıymış. Şimdi ikili testler sonuçlar falan derken bunu anladım. İnşallah sağlıklı olurlar bebelerimiz

ay bende pazartesi gideceğim bakalım nasıl geçecek bebeğim nasıl göreceğim. Ilk çocuğun kız olması çok güzel birşey valla. Ben kız hissettim kız doğurdum :)

ne gusel ya kız olunca hemen bellimi oluo acaba bı arkadasım var bnmle hemen hemen aynı doktor kıza benzıo demıs benm doktorumda 4 yada 5 ayda belli olu dedı cok merak edıyorum bende

Kızlar bakın çatlak oluşumu için hande polat ne diyor:

Gelelim hamilelikte oluşması ihtimal çatlaklara:
Kakao yagı(katı olacak)asla sıvısı olmayacak özellikle hamileler!!!!fındık,susam,kayısı,jojoba,havuc yaglarını karıstırarak her gun karnınıza masaj yaparak yedirin 3. aydan sonra bunu kullanmaya baslıyoruz....Önceden önlemini alırsak ileride sorun yasamayız cunku catlagın tedavısı neredeyse yok denecek kadar azdır sadece görüntüde ufak hileler yapabiliriz!!!!

bilgi için tesekkürler canım şimdi takibe aldım twitterdan ama kakao yagı ayrımı sürecegiz:26:

hadi gözün aydın :) allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
benim randevuyaysa çok var. teeee 13 ün de:) hayırlısıyla geçiririz inşlh şu günleri

merhaba hanımlar bugün kontrolüm vardı birde 2 li olur sanıyordum doktorum 2li yapmıyruz 16. haftada 3 lü yapıyoruz burda dedi ama yapmak istiyorsan başka bi hastanede yapabilirsin dedi bende gerek duymadım 3 lü yaptırıcam sanırım sadece.bebeğim çok iyi maşallah poz veriyordu annesine eli kafasındaydı bebişimin doktor mide yanmam için gaviscon verdi günde en az 2 lt su iç dedi bende bulantımdan içemiyorum dedim kendini zorla ve iç su çok önemli dedi eleviti 2. ayda vermişti zaten ona devam et dedi bizden böle

merhaba beni de ekleyebilirsiniz
yaş 30
boy 1,72
kilo 62
sat 4 aralık
şehir bursa
doğum tar 9 eylül 2012
1.çocuk

ben de bursadayım

ben de bursadayım

bulantısı olan arkadaşlara sesleniyorum özellikle dilse sana canım ben de çok zor günler geçiriyorum kusmam yok iki üç gündür çünkü zofer diye etkili bi bulantı hapı kullanıyodum bugün içmedim ama fene değilim yine de benim ilk başlarda bulantıdan ziyade çok rahatsız edecek şekilde mide yanmam vardı doktorum renie verdi 8 9 kere içebilirsin dedi ben de bol bol içiyiorum bi zararı yok yazıyo zaten prospektüsünde o iyi geliyo ağzımda sürekli naneli sakızla dolaşıyorum ayva yiyorum ve limonlu maden suyu içiyorum yine bulanıyo midem hep bulanıyo boğazım yanıyo ama en azından cıkartmıyorum kusmak cok kötü bişey siz de deneyin belki iyi gelir birinden biri zararlı şeyler değil sonuçta

Canım bence digerleriyle karıstırıp sürecez.Ama kakao cok katı digerleriyle nasıl karısır bilmiyorum.

sordum hepsi biarada kullanılcak dedi sanırım kakaoyu sürdük sonra bu yagları süreriz benim aklıma öle geldi :26:

ya kızlar bende bi damla bulantı olmadı bu zamana kadar. agrım olmadı sızım olmadı gögüslerimdeki agrılarda bitti. biran önce tekmeleri hissetsekte bari aklımız kalmasa sürekli ben hep düsünüyorum bisey mi oldu die. aslında gayet olumlu düsünmeye calsııyorum ama gelio işte aklıma

bende senin gibiyim ama olumsuz olma bebegin hissediyor bunu relax ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…