- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Kızı olanlar inşallah ilk bebeğin kız olur çok farklı diyorlar...
Allah biliyor yaa önce sağlıklı olsun sonrada kız olursa çok güzel olur diyorum..
Ama bana annemde dahil herkes senin oğlun olacak diyor:)
Benimde içime erkek doğuyor ama olsun rabbim ne verirse kabulümüzz sağlıklı olsunlarda.
teşekkürler iyi olmaya çalışıyoruz pazartesi 2li testimiz var heyecanlıyım inşalah bi aksilik çıkmaz
ben 12+4de yaptırdım ikili testi medicalparkta. Cinsiyeti söylemedi de ultrason yaparken ben sordum cinsiyeti belli oluyormu diye. Pat diye söyleyiverdi. Daha belli değil demesini bekliyordum. çok emindi kendinden. Kesin mi dedim. Evet dedi bana da gösterdi ama ben bişey anlamadım
Kızlar bakın çatlak oluşumu için hande polat ne diyor:
Gelelim hamilelikte oluşması ihtimal çatlaklara:
Kakao yagı(katı olacak)asla sıvısı olmayacak özellikle hamileler!!!!fındık,susam,kayısı,jojoba,havuc yaglarını karıstırarak her gun karnınıza masaj yaparak yedirin 3. aydan sonra bunu kullanmaya baslıyoruz....Önceden önlemini alırsak ileride sorun yasamayız cunku catlagın tedavısı neredeyse yok denecek kadar azdır sadece görüntüde ufak hileler yapabiliriz!!!!
Benim için de kız olması çok büyük sürpriz oldu. Ben hep erkek olacak diyordum. İçime erkek doğuyordu. Vallahi önemli olan sağlıklı olmasıymış. Şimdi ikili testler sonuçlar falan derken bunu anladım. İnşallah sağlıklı olurlar bebelerimiz
SELAM EYLÜL ANNELERİNE BENDE ARADA GİREBİLİYORUM SAYFAYA ÇOK SIK GIREMIYORUM..
4 HAMILELIĞIM
1 9,5 HAFTALIKKEN KALP DURMASI
2 ÖMER ARASIM 5 YAŞ OĞLUM VAR
3 BOŞ GEBELIK 7 HAFTA KURTAJ
4 ŞU AN 10 HAFTA 4 GÜNLÜK HAMILEYİM RABBIM BUTUN HAMIŞLERİN BEBEKLERİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSİN...
3 HAFTA SONRA 2 LI TESTım olcak
bursadayım bursalı arkadaşlarımı beklerim..
ben de bursadayım
ben de bursadayım
bilgi için tesekkürler canım şimdi takibe aldım twitterdan ama kakao yagı ayrımı sürecegiz:26:
Canım bence digerleriyle karıstırıp sürecez.Ama kakao cok katı digerleriyle nasıl karısır bilmiyorum.
ya kızlar bende bi damla bulantı olmadı bu zamana kadar. agrım olmadı sızım olmadı gögüslerimdeki agrılarda bitti. biran önce tekmeleri hissetsekte bari aklımız kalmasa sürekli ben hep düsünüyorum bisey mi oldu die. aslında gayet olumlu düsünmeye calsııyorum ama gelio işte aklıma
bende senin gibiyim ama olumsuz olma bebegin hissediyor bunu relax ol
haklsıın aslında bi bakıma cok sanslıyız
keyfini cıkart bebeginle muhabbet et yasayalım hamilelik dönemi cok güzel diyor dogum yapanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?