2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Casnım ilkinde benim de zerre bulantım ağrım,sızım hiç bişeyim olmamıştı
bunda da 1-2 gün bulantı çektim çok kötü bişeymiş aman allah çekenleri kurtarsın diyorum
merak etme,iyidir bebişin bulantı hamilelik belirtisi değil,sadece hormonlardan kaynaklanan bir rahatsızlık durumu
illa bulanacak diye bişey yokki.

Bu arada body shop da türlü yağlar kremler var
kakao yağı baya katı halde hamilelere tavsiye ediyolarmış
çok da büyük bi kutusu var kaç ml bilemiyorum ama fiyatı :32 TL
alacaklara duyuru

Ankaralılaar
okullar tatil miii?yaa kıskanıyoruz amaaa burda da kar yağıyor trafik felç
ama bize çilesi var başka bi faydası yoook
:26:

bende bugun korkumdan bebe yagı bari kullanıyım dedim onu sürüyorum haftaya da digerlerine bakarım. lierac sanırım önde giden markalarda chicco nun çatlak kremini duyan olmadı mı hiç. bir de sanırım bi gögus kremine ihtiyac var. bende cok kasıntı oluyor

bende eşime sipariş verdim almış akşam sürmeye başlayacagim. Ama bende göğüs kasıyorum çok pul pul deri dökülüyor

bende eşime sipariş verdim almış akşam sürmeye başlayacagim. Ama bende göğüs kasıyorum çok pul pul deri dökülüyor

aynen aynen pul pul oldu sanırım hamilelikle ilgili tek belirtim bu ve aldıgım kilo :) sen hangisinden aldın bebe yagı mı

aynen aynen pul pul oldu sanırım hamilelikle ilgili tek belirtim bu ve aldıgım kilo :) sen hangisinden aldın bebe yagı mı

bebe yağı var evde zaten. Kakao yağı e vitamini ceviz yağı falan istedim eşimden karışım yapacağım. Göğüse de sürmeyi düşünüyorum hafif ya çünkü pul pul deri dökülüyor ya yara olacak diye korkuyorum göğüsler büyüyor ya ondan kasıniyor

bende önce erkek olura tuna kız olursa masal dedim eşim begenmedi. ardından kerem ve mina dedim onlarıda begenmedi. ama kendisininde hiç bir düsüncesi yok bakalım o ne düsünecek

masalı bende dedim begenmedi benimkileri de begenmiyor ama onunkilere razı olduk cinsiyetlerini ögrenelim sonra baslarız

kız olursa dilsu koyacağız. Kızımın adı dilse çünkü çok uyumlu olur. Erkek doruk beğendik ama kesin karar değil bakalım

kız olursa dilsu koyacağız. Kızımın adı dilse çünkü çok uyumlu olur. Erkek doruk beğendik ama kesin karar değil bakalım

iki isimde cok güzel pazartesi ögrenirsin inş cinsiyetini ondan sonra rahat rahat seversin ismi ile

iki isimde cok güzel pazartesi ögrenirsin inş cinsiyetini ondan sonra rahat rahat seversin ismi ile

erkek olursa Mehmet dedik en baştan çok klasik ama güzel ve anlamlı

bu arada ben body shop almadım
henüz yağlanmaya başlamadım bebe yağı+kayısı yağı karışımı işe yarıyor
onu yapacam gene

mehmet ismide güzel

ben basladım doktorum losyon gibi bişey verdi iyi olurmu bilmiyom

evet eşim ile benim ismimizden kırptık yaptık. En azından bu isim kızima özgü. Cinsiyet belli olsun da isim buluruz pazartesi belli olur mu sizce ya. Gerçi benim Doktorum arkadaşa 11de söylemiş ve doğru imiş ama bana da sözler mi ki çünkü ben çok resmi biriyim hiç konuşmam bebek iyi mi vs o kadar bir de kızım dan tecrübeli olunca of ya ben çok gerginim kızlar ya

niye bosuna kendini geriyorsun ki rahat ol hem sen tecrübelisin. cinsiyet icin bisey diyemiyorum her doktorun yaklasımı farklı cünkü. bende dayanamayıp haftaya cuma gitmeyi düsünüyorum. insallah söyler tabi. bizim isimlerimizden de GÜLSE ismi oluyor ama aklımıza pek getirmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…