2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben sadece bebe yağı sürüyorum
ikisini nasıl karıştırıyorsun ?
kızlar bu kakao yağını kayısı yağını aktardan mı buluyorsuuzz??

Arkadaşlar bizimde bugün kontrolümüz vardı ense kalınlığımız 1.3 mm çıktı boyumuzda 7.07 cm ikili taramamızıda verdik sonuçları haftaya inşallah onda da sorun çıkmaz.Çok baktık cinsiyetini sakladı ama doktorumuz en son yüzde 70 erkek dedi.Çok mutlu olduk bebeğimizi görünce parmağını sürekli ağzına götürüyordu.Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.Gerçekten tarif edilemez :)

Ankaralılaar
okullar tatil miii?yaa kıskanıyoruz amaaa burda da kar yağıyor trafik felç
ama bize çilesi var başka bi faydası yoook
:26:

ankarayı bilmiyorumda burada bolu da hamilelere tatil di dün bugun yarın ama ben gi,diyorum :)
dersler geri kalmasın diye

bende de hiçççççç belirtii yokk daha pazartesi, sağlık ocağında kalp sesini duydum ama bana 1 ay gibi geldi
hareketlenme olunca da bugun neden tepinmedi acaba sıkıntısı oluyor :)

bende bi an önce hareketlerini hissediyim istiyorum ama en az 1 ayım var cinsiyet içinde öle 16. haftada öğrenicem sanırım ama biz çok önceden bulmuştuk isimleri
kız olursa elif öykü
erkek olursa ömer efe düşünüyoruz bakalım hazır olan tek şey isim şuanda geriside gelir inşallah

birde bulantısı olmayan hanımlar sizin yerinizde olmak isterdim bence hiç kötü düşünmeyin nasılsa bebeğinizin iyi olup olmadığını doktora gidip öğrenebiliyosunuz mide bulantısı çekmek bunu öğrenmek için hiç güzel bi yöntem değil allah kimseye vermesin bende hamile olduğumu öğrendim ve bi süre sonra neden bulantım olmuyo diye kurmaya başladım ve bi başladı bulantım 1.5 aydır devam ediyo

Herkese merhabaaa
Bugün doktor kontrolümüz vardı bizimde, en son 8. hafta da görmüstük, bugün 12.haftayı bitirdik. ama bu sefer gercekten tam bir bebege benziyor,bugün daha bir hissettim hamile oldugumu
Hep "dur bakalım bir görelim hemen moda girmiyim" diyordum, aman allahım bir de ne göreyim sanki kocaman bir bebek var orda gibi, kıpır kıpır, kollar bacaklar hic durmuyor, sürekli hareket ediyor, amuda kalkıyor 6 cm lik biseyin o hareketleri yapabildigini görmek cok acaip..ekrana bakıp bakıp gülmekten doktorun karnıma tuttugu ultrason aleti bile kaydı kac defa. Ama o kadar hareket etmesine ragmen ensesini göstermedi bir türlü.10 dk baktık nerdeyse, doktor öksürttü belki ensesini döner diye, ıı ıh bi türlü dönmedi.ultrason aletiyle cok minik minik bir iki kez vurdu ama olmadı. Hafta ici tekrar gidecegiz.

günaydın kızlar uyku tutmadı ben de kalktim hamur yoğurdum güzel bir kahvaltı için gözleme yapmaya karar verdim. Hamur dinleniyor size bir merhaba demek istedim. Dün akşam kızım ile bebeklik eşyalarıni çıkardık aman allahım ONLAR ne küçük şeyler unutmuşum kızlar ya e kızım 27aylık olunca 1 aylık şeyler inanılmaz geldi. Kızım ile tüm bohçalari talan ettik. Cinsiyet belli olsun ona inte ayarlarım ne kalacak ne bohçaya geri girecek. Söylemeden geçmek istemedim iyi oldum sanmayın sabah bir güzel Kustum öyle ise koyuldum.

Canım heralde açtım ama ben anlamadım o sırada yemek yapıyordum yemek kokusu tutmuştu beni eleviti içmeden önce tuzlu çubuk yedim bir iki tane eleviti içtim 5 dakka geçmedi çıkardım Bende sabahlar oluyor mide bulantısı bide yemeği fazla kaçırdım mı uğraşıp duruyorum kahvaltı yaptıktan sonrada bulanıyor günüm günüme tutmuyor anlayacağın 14 haftalık oldum ümitle bulantılarımın geçeceğini düşünüyorum 16.haftadan sonra :)

Günaydın canım bende saat 11 de yattım 3 de kalktım uyku tutmadı misafirlerim vardı akşam onlara bieşeler yaptım ama içim hiç razı değil yaptıklarım az geliyor bana başka şeyde aklıma gelmiyor ne yapsam diye

3ten beri ayaktayım misafirlerim var bugün mide bulantıda var ne yapcam bilmiyorum

Canım ya çok geçmiş osun sana Allah şifa versin bir an önce geçeri nşallah kusmaların bulantıların...

Ohh ne güzel eline sağlık üşenmedin hamur yoğurdun ne güzel :)

Senin yine bişeylerin var tecrübelisin eksiklerinide görüp alırsın bizim gibi acemi anne adayları ne yapsın be ndaha hiç bir şeyini almadıme şim 6 -7 aylık olsun o zaman alalım diyor 15inde kontrolum var cinsiyeti öğreneyim ona göre alacam kıyafetlerini bende :)

ah canım ya kolay gelsin niye kendini yoruyorsun ki gelenler bilmiyor mu hamile olduğunu hazır şeyler al. Valla canım çekti benim de öyle yaptım ve ilkini yedim gittim Kustum onca emeğe üzüldüm valla. Eşimi kaldırdım geri yattı valla bende öyle oturuyorum aman tecrübeli de olsam üstünden 2 yıl geçti unutmuşum herşeyi sanki. Inşallah en lira sürede geçer bu bulantılar :)

Gunaydin kizlar aksam 9 da yatip simdi uyandim yuh bana:)bugun cok misafirim var kizim uyurken yapmaya baslasam iyi olcak.hayorli cumalar herkese.

Gunaydin kizlar aksam 9 da yatip simdi uyandim yuh bana:)bugun cok misafirim var kizim uyurken yapmaya baslasam iyi olcak.hayorli cumalar herkese.

Allah kolaylık versin canım cumamız mübarek olsun ben pasta böreklerimi bitirdim sadece süpürmem kaldı saatin 9 olmasını bekliyorum 9 olsun başlıcam süpürmeye 1 dakka kaldı sabah 7 den beri 9 olmasını bekliyorum :)

eylül doğum için çok uygun bir ay. kızımda eylül doğumlu.kışa kadar toparlamış oluyorlar kendilerini:)

Ne guzel senin hersey hazir hicbirsey yapmadimm daha 5 cesit pasta borek yapcam oyyyy.

günaydin kızlar..bugun aç karnıma tartıldım 64 kilo çıktım . ben hamile kaldığım bir ay içinde 58 kilodan 62 çıktım 2 aydır bulantı kusmam vardı 62 de kaldım bu iki hafta işe başladım gündüz bulantı ve kusmam azdı akşamları çok oluyodu6 dan sonra ama 64 kilo olmuşum inanamıyorum..çok üzüldüm.. 2 haftadır bünde 300 gr leblebi yiyodum işte bulantımı ve mide yanmamı alsın diye ii alıyo çünkü .. şimdi internete kalorisine baktım 100 gr leblebi 360 kalori yani ben 300gr yiyorum 1080 kalorilik leblebi yiyomusum..şimdi kara kara düşünüyom leblebi yemesem midem yanıyo acıyo .. ağzım hiç durmazsa midemrahat ediyo yoksa kötü oluyorum... ah ah ben ne yapacam... herşeyden tiksindi krakeri falanda kusuyorum..yediğim yemk sayısı 5 i geçmez 2 üç çeşitte meyve var ben ne yapacağım bana bir akıl verin.. lablebiye devam edersem duba gibi olurum..

eşimin babasının ismi mustafa geçen gün eğer çocuğumuz erkek olursa benim içimden muhammed mustafa ismi geçti sen hamile kalmadan önce dedi bende sesimi çıkarmadım kayın babamı severim. muhammed isminide ben aklımdan geçiriyordum zaten..kız olursa zeynep nasıl dedi ben onada sesimi çıkarmadım.. erkek olursa ismi bellide kız olursa manası güzel değişik bir isim bulmayı düşünüyorum . reyyan gibi ama oda arkadaşın kızın ismi bende başka isimler bakcağim. ilk kızımda eşim hamilelikte ve doğumda çektiğim sıkıntıları gördükten sonra isim koymak önce senin hakkın dedi bana bıraktı önceden birlikte belirlediğimiz bir kaç isim vardı. bengisu ismini beğeniyodum onu koydum.. kız olursa yine ben koyarım gibi geliyo tabi eşiminde fikrini alarak..

Reyyan güzelmiş :) anlamı ne acep? Erkek olursa ibrahim tarık kız olursa ayşe erva düşünüyorum ama bakalım eşim de bişe demiyor sağolsun ama daha çok var baya bir değişikliğe uğrar gibi düşünüyorum kız olurSA ayşenin yanında güzel bi isim arıyorum yada sadece ayşe olur bakalım hayırlısı :)

Bu arada kiloyu çok dert etmeyin kızlar keyfimizden değil bebiişler için kilolar sağlıklı olalım bebişimizde sağlıklı olsun doğumdan sonra dikkat ederiz giderler bana doktor ilk 4 ay kilo almasanda olur dedi boyum 1.75 kilomda 75 di 3 ayım bitti işte 2 kilo almışım dikkat etmeme rağmen demek ne kadar dikkat etsekte oluyor :) Sen midenin rahatına bak ye leblebini :)

Reyyan : Cennet kapılarından biridir. Oruç ehli olanlar/sürekli oruçlarını tutanlar Reyyan(su içip kanan) kapısından çağrılır.

Güzel anlamı varmış du bakalım kısmet bi cinsiyeti öğrenelim de hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…