2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hayırlı cumalar kızlar. Bugün haftanın son günü 2 gün dinlenicem evde o yüzden çok mutluyum. Bulantılar da bitti sanki. Sabahları aç karna demir ilacı içiyorum ona rağmen kusmuyorum. Bu yüzden de çok mutluyum :)

çizelge ticker konusunda yapamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim, beklenen doğum tarihinizi verin yapıyım

ne güzel canım dinlen haftasonu keyfini cıkart ne güzel bitmiş bulantıların bende ac karnına alıyordum demiri ama midem su ile gönderiyor bu sefer aksama dogru acıkınca alıyorum

maşallah sana... benim de bulantılar bitti şükür... veee bugün 1 ay dan sonra kontrol günü dularınızı eksik etmeyin inşallah hayırlı haberlerle dönerimm...

biz bebiş olmadan konusuyoduk dha erkek olursa beraat kız olursa ebrar dıyoduk bakalım hyrlısyla ne oluck

Canim ebrarin yanina mutlaka cinsiyetini belli eden bir isim koy arkadasim ogluna tek ebrar koydu cocugun sinifinda tesaduf 2 kiz varmis eebrar diye,cocuk isminden nefret ediyormus. mahkeme ile degistirecekler simdi.cocuga ebrar diye seslendikce agliyor kiz ismi diye.unisex isimleri bu yuzden sevmiyorum.

Son düzenleme:
Kizim olursa ne koycam hala karar vermedim:) aklimdakiler vera,selis,iclal,hanzade,alya.bakalim ne karar veririz.

Eşim saolsun bulmuş bile isimleri kız olursa
Ayris erkek olursa duhan koyacakmış ,
Ayris güzel ama Duhan icime sinmedi hic
Beni de dinlemiyor şimdilik bakalım ne olacak
:)

bugn cok agrım var neden bılmıyorum sabah karın agrısına uyandım hala devam edıo arada bı batmalar oluo sureklı kendımı sıkışmıs gbı hıssedıyorum lavaboya gıdıp duruyrm ama hıc bısı yok neden acaba??

aslında duhanda guzel isim hyrlısı olur ıns hyrlı evlat olurlar amınnnn

benimde aynen kuruyor, hemen yağlıyorum......ortak bir belirti demekki.....

benimde aynen kuruyor, hemen yağlıyorum......ortak bir belirti demekki.....

evet bu bir hamilelik belirtisi :) isim konusu düşünmüş kızlar daha var ya fikirler değişiyor benim kızım da 6 ay erkek ismi aradık sonra kız kız dediler 3 ayda 30 kere değişti bulduğunuz isim :)

Ayris kizimin adi bu isim tr de pek bilinmezdi bizimle patladi gitti:)2 arkadasim da kizina ayris koydu:)ayris farsa ay isigi sacan demektir netteki anlamlari dogru degildir.ay turkce ris isik sacan demek farsca.selis de farsca ayris e uyumlu diye selis dusundum kizim olursa hayorlisi artik.

bende zofer kullanıyorum gercekten cok etkılı bı ılaç ıctıgımde bulantı hıç kalmıo hatta dun aksam ilk defa yemek yaptımeşim çok sasırdı sevındıde yavrum alıstı yumurta kırıp yemeye:))ıstedıdımıde rahat rahat yıyebılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…