- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Hayırlı cumalar kızlar. Bugün haftanın son günü 2 gün dinlenicem evde o yüzden çok mutluyum. Bulantılar da bitti sanki. Sabahları aç karna demir ilacı içiyorum ona rağmen kusmuyorum. Bu yüzden de çok mutluyum :)
çizelge ticker konusunda yapamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim, beklenen doğum tarihinizi verin yapıyım
kızlar şu linke bi göz atın bence çok güzelll.hafta hafta bebeğin video görüntüsü var bulunduğunz haftaya tıklayınca o haftaki yaklaşık halini görebiliriz.ben çok beğendim paylaşmak istedim:))
Welcome Baby Home | Where little means a lot
kızlar aranızda isim düşünen var mı daha çok erken ama aklınızdan gecen isimler neler
Hayırlı cumalar kızlar. Bugün haftanın son günü 2 gün dinlenicem evde o yüzden çok mutluyum. Bulantılar da bitti sanki. Sabahları aç karna demir ilacı içiyorum ona rağmen kusmuyorum. Bu yüzden de çok mutluyum :)
çok sevınırım cnm ya yapamadaım ben sat 01/12/2011 beklnn dgm tarıhıde 06/09/2012
biz bebiş olmadan konusuyoduk dha erkek olursa beraat kız olursa ebrar dıyoduk bakalım hyrlısyla ne oluck
http://lbdf.lilypie.com/PVUNp2.png
CANIM BUNU kullanıcı kontrla paneline gel ordan prifili düzenle de çizelge kısmına yapıştırıp değişiklikleri kaydet de olsun bitsin:))umarım beğenirsin
Kizim olursa ne koycam hala karar vermedim:) aklimdakiler vera,selis,iclal,hanzade,alya.bakalim ne karar veririz.
Eşim saolsun bulmuş bile isimleri kız olursa
Ayris erkek olursa duhan koyacakmış ,
Ayris güzel ama Duhan icime sinmedi hic
Beni de dinlemiyor şimdilik bakalım ne olacak
:)
bebe yağı var evde zaten. Kakao yağı e vitamini ceviz yağı falan istedim eşimden karışım yapacağım. Göğüse de sürmeyi düşünüyorum hafif ya çünkü pul pul deri dökülüyor ya yara olacak diye korkuyorum göğüsler büyüyor ya ondan kasıniyor
benimde aynen kuruyor, hemen yağlıyorum......ortak bir belirti demekki.....
çok tesekkur ederım canm çok gusel olmus ellrıne sağlık cok saolsn
Eşim saolsun bulmuş bile isimleri kız olursa
Ayris erkek olursa duhan koyacakmış ,
Ayris güzel ama Duhan icime sinmedi hic
Beni de dinlemiyor şimdilik bakalım ne olacak
:)
bulantısı olan arkadaşlara sesleniyorum özellikle dilse sana canım ben de çok zor günler geçiriyorum kusmam yok iki üç gündür çünkü zofer diye etkili bi bulantı hapı kullanıyodum bugün içmedim ama fene değilim yine de benim ilk başlarda bulantıdan ziyade çok rahatsız edecek şekilde mide yanmam vardı doktorum renie verdi 8 9 kere içebilirsin dedi ben de bol bol içiyiorum bi zararı yok yazıyo zaten prospektüsünde o iyi geliyo ağzımda sürekli naneli sakızla dolaşıyorum ayva yiyorum ve limonlu maden suyu içiyorum yine bulanıyo midem hep bulanıyo boğazım yanıyo ama en azından cıkartmıyorum kusmak cok kötü bişey siz de deneyin belki iyi gelir birinden biri zararlı şeyler değil sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?