2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ne güzel bulantı ya bir çareniz var ama benim Doktorum mümkünse kullanma dedi bulantı ilacı gerçi kullandım ama tesir etmedi gene Kustum hep ya. Ben sabahtan beri 3 kere çıkardim 4. Yolda ya valla.

Mrb kızlarrrr
Bu isim konusu sanırım, eşimle benim aramdad büyük bi problem olucakkk................
Topicte okudum eşimin ağzını arayayım dedmmm acaba o ne düşünüyor diee
Çok garip isimler söyledi beğenmedimmm
ben söyledm o beğenmediii
başladık kavgayaaaa
uffffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gerçekten karar vermek çok zormuşşşş

o sevmediği bi isimle çocuğuna hitab etmek istemezmişşş,
Bence bayların eşlerini anlamaları lazım bu konudaaa die düşünüyrm Acaba çok mu bencil davranıyrm yaaaaaaa

ne güzel bulantı ya bir çareniz var ama benim Doktorum mümkünse kullanma dedi bulantı ilacı gerçi kullandım ama tesir etmedi gene Kustum hep ya. Ben sabahtan beri 3 kere çıkardim 4. Yolda ya valla.

Canım geçmiş olsun
dinlen iş yapmamaya çalış,
Mideni bastıracak tuzlu çubuk falan atıştırr

Canım geçmiş olsun
dinlen iş yapmamaya çalış,
Mideni bastıracak tuzlu çubuk falan atıştırr

canım benim kraker leblebi bıle kuruyorum artık yediğim çoğu şey bir ise yaramıyor. Neyse bu arada bak kitap alın bir Sen bir o liste çıkarın beğendiğiniz isimleri böylece her isim de tartışma olmaz. Biz hiç kavga etmedik zaten çok uyumlu sayılırız zevklerimız0aynı. En iyi yöntem bu elbet ortak bir isim bulacaksınız.

ne güzel bulantı ya bir çareniz var ama benim doktorum mümkünse kullanma dedi bulantı ilacı gerçi kullandım ama tesir etmedi gene kustum hep ya. Ben sabahtan beri 3 kere çıkardim 4. Yolda ya valla.

aslında bende pek almamaya çalısıorum bı ıkı gunde bır alıyorum evde olsam almam hıc dınlenrm ama calısıyrm mecbur alıyorum bıde iş yerınde boya kokuları falan doluo odam mahvlyrm butun gun

ama ben hala yemek yapamıyorum dün de içmedim bugün de içmedim ilaç bugün yumurta ve peynir yedim kahvaltıda inşallah çıkartmam midem cok yanıyo bi de bugün ama inşallah yavaş yavaş geçecek diye ümit ediyorum şimdi de eşimin yanına gidicem ofise yemek yemeye az da olsa yicem artık inşallah en kısa zamanda hepimiz iyi oluruz

Ay canım daha cinsiyetimiz bile belli değil amaaaa sonuçta belli bile olsa aynı problemi tekrar yaşayacağızzz eminimmm
Ortak isim bulana kadar canım çıkacak sanırmmmm
Çok zormuş çokkkkk

hangi iisimleri beğenmedi??
bence erkekler anlayışlı olmalı
o kadar acı çeken biziz onlar sadece sever
:)

BNDE ALMADIM BUGUN İLACIMI SABAH KALKTIM ESIME KAHVALTI HAZIRLDM KIZARTMA FALAN YAPTIM HATTA YEDIMDE BISI OLMADI SUKUR ÖGLEN YEMEK YERKEN BIRAZ BULANTIM VARDI ARADA BI OLUO HALADA

ye ye çıkarsan bıle ye bebek alacağını alırmış. Bende ıspanak yapacağım bugün yoğurt ile onu yerim artık. Bu arada fufa Sen ne iş yapıyorsun canim

ye ye çıkarsan bıle ye bebek alacağını alırmış. Bende ıspanak yapacağım bugün yoğurt ile onu yerim artık. Bu arada fufa Sen ne iş yapıyorsun canim

ben bi de cok zayıfım korkuyorum bebek beslenemicek diye 46 kiloyum 3.ay bitecek iki gün sonra ama ben hala hiç kilo da almadım napıcam bilmiyorum

İnşallah en kısa zamnda kendini iyi hissetmeye başlarsın canım
Ay gerçekten zor bi işmişşşş
henüz cinsiyeti bile belli değil ama biz şimdiden başladıkkk
senin tavsiyen mantıklı geldiii yapılabilirrr canımm

Muhasebe canım fabrika bolumunde calısıyorum ımalatada yakın havalandırmadan kokular doluo odaya hep nası gecıcek 9 ay bole dıyrum

ben bi de cok zayıfım korkuyorum bebek beslenemicek diye 46 kiloyum 3.ay bitecek iki gün sonra ama ben hala hiç kilo da almadım napıcam bilmiyorum

ay sorma bende ya 34 36 beden giyiyorum ve bir de 4 kilo verdim gerçi en son 1 kilo almışım AMA şimdi ne oldu bilmiyorum

Son düzenleme:
şimdiye kilo almışm olmamız mı lazımdı ki :44: ben de hiç kilo almadım,aslında kilo yapcak şeyler de yiyorum ama :44:

Bencede erkek kesinlikle anlayışlı olmalı acıyı. sıkıntıyı herşeyi biz çekiyrz......
Bergüzar(telafuz edene kadar canım çıkar sanırm bunu koyarsamm
Çisem
Dilruba
Dilşahh
Canım hatırladıklarm bunlar yaaa o sinirle nevrim döndü vallla,,,,
Yalnız hep kız ismi söylemiş yeni farkettm kız istio heralde

Muhasebe canım fabrika bolumunde calısıyorum ımalatada yakın havalandırmadan kokular doluo odaya hep nası gecıcek 9 ay bole dıyrum

ah canım kimyasal koku bulantı yi geç zararı olur mu ki zor valla ya. Hepimiz farklı yönden zorluk yaşıyoruz

şimdiye kilo almışm olmamız mı lazımdı ki :44: ben de hiç kilo almadım,aslında kilo yapcak şeyler de yiyorum ama :44:

Ne kadar şanslısın canımmmm
Tadını çıkar işteeee bol bol yeeeeeeeeee
Ben ilk 3 ayda 2 kilo aldımmmm
ama bu ay bulantılarım geçtiği için boğazım maşallah açıldı ye ye doymuyrmm
Sanırm benimki aynı babasını benziycek
Eşimde öyle yer yer ama doymazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…