ne güzel bulantı ya bir çareniz var ama benim Doktorum mümkünse kullanma dedi bulantı ilacı gerçi kullandım ama tesir etmedi gene Kustum hep ya. Ben sabahtan beri 3 kere çıkardim 4. Yolda ya valla.
Canım geçmiş olsun
dinlen iş yapmamaya çalış,
Mideni bastıracak tuzlu çubuk falan atıştırr
ne güzel bulantı ya bir çareniz var ama benim doktorum mümkünse kullanma dedi bulantı ilacı gerçi kullandım ama tesir etmedi gene kustum hep ya. Ben sabahtan beri 3 kere çıkardim 4. Yolda ya valla.
bende zofer kullanıyorum gercekten cok etkılı bı ılaç ıctıgımde bulantı hıç kalmıo hatta dun aksam ilk defa yemek yaptımeşim çok sasırdı sevındıde yavrum alıstı yumurta kırıp yemeye:))ıstedıdımıde rahat rahat yıyebılıyorum
canım benim kraker leblebi bıle kuruyorum artık yediğim çoğu şey bir ise yaramıyor. Neyse bu arada bak kitap alın bir Sen bir o liste çıkarın beğendiğiniz isimleri böylece her isim de tartışma olmaz. Biz hiç kavga etmedik zaten çok uyumlu sayılırız zevklerimız0aynı. En iyi yöntem bu elbet ortak bir isim bulacaksınız.
Mrb kızlarrrr
Bu isim konusu sanırım, eşimle benim aramdad büyük bi problem olucakkk................
Topicte okudum eşimin ağzını arayayım dedmmm acaba o ne düşünüyor diee
Çok garip isimler söyledi beğenmedimmm
ben söyledm o beğenmediii
başladık kavgayaaaa
uffffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gerçekten karar vermek çok zormuşşşş
o sevmediği bi isimle çocuğuna hitab etmek istemezmişşş,
Bence bayların eşlerini anlamaları lazım bu konudaaa die düşünüyrm Acaba çok mu bencil davranıyrm yaaaaaaa
ama ben hala yemek yapamıyorum dün de içmedim bugün de içmedim ilaç bugün yumurta ve peynir yedim kahvaltıda inşallah çıkartmam midem cok yanıyo bi de bugün ama inşallah yavaş yavaş geçecek diye ümit ediyorum şimdi de eşimin yanına gidicem ofise yemek yemeye az da olsa yicem artık inşallah en kısa zamanda hepimiz iyi oluruz
Mrb kızlarrrr
Bu isim konusu sanırım, eşimle benim aramdad büyük bi problem olucakkk................
Topicte okudum eşimin ağzını arayayım dedmmm acaba o ne düşünüyor diee
Çok garip isimler söyledi beğenmedimmm
ben söyledm o beğenmediii
başladık kavgayaaaa
uffffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gerçekten karar vermek çok zormuşşşş
o sevmediği bi isimle çocuğuna hitab etmek istemezmişşş,
Bence bayların eşlerini anlamaları lazım bu konudaaa die düşünüyrm Acaba çok mu bencil davranıyrm yaaaaaaa
ama ben hala yemek yapamıyorum dün de içmedim bugün de içmedim ilaç bugün yumurta ve peynir yedim kahvaltıda inşallah çıkartmam midem cok yanıyo bi de bugün ama inşallah yavaş yavaş geçecek diye ümit ediyorum şimdi de eşimin yanına gidicem ofise yemek yemeye az da olsa yicem artık inşallah en kısa zamanda hepimiz iyi oluruz
ye ye çıkarsan bıle ye bebek alacağını alırmış. Bende ıspanak yapacağım bugün yoğurt ile onu yerim artık. Bu arada fufa Sen ne iş yapıyorsun canim
canım benim kraker leblebi bıle kuruyorum artık yediğim çoğu şey bir ise yaramıyor. Neyse bu arada bak kitap alın bir Sen bir o liste çıkarın beğendiğiniz isimleri böylece her isim de tartışma olmaz. Biz hiç kavga etmedik zaten çok uyumlu sayılırız zevklerimız0aynı. En iyi yöntem bu elbet ortak bir isim bulacaksınız.
ben bi de cok zayıfım korkuyorum bebek beslenemicek diye 46 kiloyum 3.ay bitecek iki gün sonra ama ben hala hiç kilo da almadım napıcam bilmiyorum
hangi iisimleri beğenmedi??
bence erkekler anlayışlı olmalı
o kadar acı çeken biziz onlar sadece sever
:)
Muhasebe canım fabrika bolumunde calısıyorum ımalatada yakın havalandırmadan kokular doluo odaya hep nası gecıcek 9 ay bole dıyrum
şimdiye kilo almışm olmamız mı lazımdı ki :44: ben de hiç kilo almadım,aslında kilo yapcak şeyler de yiyorum ama :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?