2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ah canım kimyasal koku bulantı yi geç zararı olur mu ki zor valla ya. Hepimiz farklı yönden zorluk yaşıyoruz

oluodur ama patronda dedım odayı degtrn dıe ama kımsenn umrunda deılkı nası olsa bebk onların degılbende mecburum calısmaya yenı ev aldık kredı oduyrz allh yardmcm olsunn

sen haklısın cnm bende eşime sürekli seçenek olarak isimler sunuyorum bizde de malesef eşim beğenmiyor. fikrini sorunca da hiç cvp vermiyor bakalım altından ne çıkacak bu sessizliğin. ben 2 isim düsünmüyorum pek hani biri onun biri benim istediğim olsun . bakalım cinsiyetleri belli olsun da ortak bi nokta bulmaya çalısırız :))

eşimle ısım konusunda hıc tartsmadık erkek olursa beraat kız olursa ebrar dedık kaldık ole ıns fıkır degıstırmez esımde tatrtsmdn olur hersey

oluodur ama patronda dedım odayı degtrn dıe ama kımsenn umrunda deılkı nası olsa bebk onların degılbende mecburum calısmaya yenı ev aldık kredı oduyrz allh yardmcm olsunn

ah canım ya kendi çocuğu olsa dünyaları yıkar ama ışte insanoğlu ışte. Allah seni Bebegini korusun inşallah. Allah kolaylık versin ama ne güzel bu sıkıntılardan sonra eviniz olacak.

dils3 ün dediği gibi kendi çocukları olsa yer yerinden oynar. ama sende sonuna kadar haklısın çalışmak zorundası şuan inşallah bebeğine zararı olmaz. sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın tabi bizlerde :))

ah canım ya kendi çocuğu olsa dünyaları yıkar ama ışte insanoğlu ışte. Allah seni bebegini korusun inşallah. Allah kolaylık versin ama ne güzel bu sıkıntılardan sonra eviniz olacak.

aynen canm kendı canları degılya amın cnm ıns saglıklı sıhhatlı olur bebısım:)uğurlu geldı bebgmz bıze ıns sorun cıkmazda kredılermzı oderz rht rht

Kız olursa : Rüya Armina
erkek olursa: Eren Kadir

şimdiki fikir bu tabi değişe bilir :)

Selam kızlar Bende büyük ihtimalle eylülde yapacağım doğum aranıza katılabilir miyim

kızlar bulantısı geçen var mı çok sıkıldım hergün peynir yemekten (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

amın cnm amın ıns hepımız saglıklı sıhhatlı alırız kucagmza:)

evde oturmaktan patlıycam depresyona girdim giricemmmmm cinsiyetleri kesin öğrensek bir iki alışveriş yapsak havamız değişse bari

Arkadaşlar mrb şimdi bi haber aldım bu ayın sonunda şehir dışlında bi eğitime katılacakmışım şoka girdim ya bari 4 ay geçseydi hayır da diyemedim sizce ne yapmalıyım mesafe 5 saat kadar bi sakıncası olurmu 12 haftalık felan olacağım gideceğim zaman

evde oturmaktan patlıycam depresyona girdim giricemmmmm cinsiyetleri kesin öğrensek bir iki alışveriş yapsak havamız değişse bari

aynen bende laborantım ama şuan çalışmıyorum ve gurbetteyim hiç arkadaşım ailem yok yanımda üstüne gebeliğimde çok kötü geçiyo dediğin gibi en azından cinsiyetini öğrensek ona göre alışveriş yaparız isim bakarız

canım ben düşük tehlikem varken 6-7 haftalarda 10 saatlik yolculuk yaptım 5 saat çok uzun bir mesefa değil tabi yolları düzgünse doktoruna danışman en doğru şey Allah kolaylık versin

şuan 11+3 salı günü 2 li teste gidecem ekmek yiyemiyorum :S et balık tavuk yeşillik kesinlikle ağzıma alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…