evde oturmaktan patlıycam depresyona girdim giricemmmmm cinsiyetleri kesin öğrensek bir iki alışveriş yapsak havamız değişse bari
Arkadaşlar mrb şimdi bi haber aldım bu ayın sonunda şehir dışlında bi eğitime katılacakmışım şoka girdim ya bari 4 ay geçseydi hayır da diyemedim sizce ne yapmalıyım mesafe 5 saat kadar bi sakıncası olurmu 12 haftalık felan olacağım gideceğim zaman
bende su ıcemıyrm gunduz gece cok ıcıyorum şişeleri doldurdum gece bas ucuma alıyrm uyandıkca ıcıyorum gece kana kana bulantım olmuo ozman
Mesajımı görmediniz mi
hoşgeldin aramıza senin ne kadarlıktı bebişin
hoşbulduk 2 aylık henüzsüpriz yaptı bize beklemiyorduk
8 haftalık yani hadi bakalım hayırlısı olsun
bende su ıcemıyrm gunduz gece cok ıcıyorum şişeleri doldurdum gece bas ucuma alıyrm uyandıkca ıcıyorum gece kana kana bulantım olmuo ozman
Sağol canım çok zor geçiyor ama
Sağol canım çok zor geçiyor ama
kızlar bişe sorcam sürekli istifra ettiğim için mi bilmiyorum ama yutak borumun orda bişe var gibi hissediyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor sizde böyle bişevar mı :s
kızlar bişe sorcam sürekli istifra ettiğim için mi bilmiyorum ama yutak borumun orda bişe var gibi hissediyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor sizde böyle bişevar mı :S
bende oluyor o kadar çok kustum ki sonunda kan geldi ve yutkundukca boğazına birşey takılıyor gibi oluyor ve hala arada sırada kan geliyor doktorum da çok zorlamaktan kılcal damar çatlamış dedi. Zorlama dedi.
bulantılar başladı sanırım birçoğumuz aynı dertlerden muzdaribiz ama katlanıcaz seve seve napalım
bendensin benim ki de süpriz bebek ya. 2 yaşında da kızım var
hoşgeldin aramıza canım bende yeni üyelerdenim :) hayırlı olsun bebişinnnnn inş sağlıklı şekilde kucağına alırsın :) daha zorluk yeni başlıyorrrr sabırlı olmak lazım ama bende o kalmadı
hayırlı olsun cnm bebşn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?