2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evde oturmaktan patlıycam depresyona girdim giricemmmmm cinsiyetleri kesin öğrensek bir iki alışveriş yapsak havamız değişse bari

aynen katılıyorum yinede siz daha şanslısınız benden daha önce ögreneceksn cinsiyetini

mrb canım düşük riski 3 aydan sonra azalıyo bildiğim ve doktorun dediği kadarıyla ben 7 haftalıkken memlekete gittim istanbuldan fethiyeye yaklaşık 900 km yol 12 saat yani doktorum 5 saatten sonrasını önermiyoruz dedi ama ben dua ede ede gittim ama iki saatte bir durup kısa yürüyüş yaptım bişey de olmadı inşallah sorun olmaz

bende su ıcemıyrm gunduz gece cok ıcıyorum şişeleri doldurdum gece bas ucuma alıyrm uyandıkca ıcıyorum gece kana kana bulantım olmuo ozman

aynen yaaa çok susuyorum ama ne kadar çok su içsem o kadar çok bulanıyo midem bi de geri geliyo içince ben de gece 3 4 kere tuvalete kalkıyorum o zaman içiyorum

önce doktoruna danis canım o ne olacağını söyler sana. Bu arada nick i unuttüm ama hoşgeldin canım. Bir de anchusa nerelerde ya 2 gündür yok.

bende su ıcemıyrm gunduz gece cok ıcıyorum şişeleri doldurdum gece bas ucuma alıyrm uyandıkca ıcıyorum gece kana kana bulantım olmuo ozman

ben suyu kahvaltı yaparken yada kraker yerken içiyorum daha önce çok midem bulanıyodu sudan ama şimdi içebiliyorum

Sağol canım çok zor geçiyor ama

hoşgeldin aramıza canım bende yeni üyelerdenim :) hayırlı olsun bebişinnnnn inş sağlıklı şekilde kucağına alırsın :) daha zorluk yeni başlıyorrrr sabırlı olmak lazım ama bende o kalmadı

kızlar bişe sorcam sürekli istifra ettiğim için mi bilmiyorum ama yutak borumun orda bişe var gibi hissediyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor sizde böyle bişevar mı :S

kızlar bişe sorcam sürekli istifra ettiğim için mi bilmiyorum ama yutak borumun orda bişe var gibi hissediyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor sizde böyle bişevar mı :s

istifra ettgmde bende ole oluo cnm bogazımda bısı kalmıs gbı sureklı yutkunup durydm

kızlar bişe sorcam sürekli istifra ettiğim için mi bilmiyorum ama yutak borumun orda bişe var gibi hissediyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor sizde böyle bişevar mı :S

bende oluyor o kadar çok Kustum ki sonunda kan geldi ve yutkundukca boğazına birşey takılıyor gibi oluyor ve hala arada sırada kan geliyor Doktorum da çok zorlamaktan kılcal damar çatlamış dedi. Zorlama dedi.

bende oluyor o kadar çok kustum ki sonunda kan geldi ve yutkundukca boğazına birşey takılıyor gibi oluyor ve hala arada sırada kan geliyor doktorum da çok zorlamaktan kılcal damar çatlamış dedi. Zorlama dedi.

benmde gecen ıstfra edrken kan geldı cok korktm snra baktımkı burnum kanıyomuş :18::18:

Ewet kızlar bugün Pregnacare aldım,kullanmaya başlayacağım,bakalım ne kadar çatlamayacağız.

bulantılar başladı sanırım birçoğumuz aynı dertlerden muzdaribiz ama katlanıcaz seve seve napalım

malesef iştahımda yok tabii bebeğimi besleyemeyeceğim diye korkuyorum süt falan içemiyorum zaten

bendensin benim ki de süpriz bebek ya. 2 yaşında da kızım var

Allah bağışlasın

Hoşbulduk canım sağol mecbur sabredicez anneme diyorum şimdiden anne olmanın zorlukları başladı

hayırlı olsun cnm bebşn:))

Sağol canım
Doğumu normal mı düşünüyorsunuz hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…