2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

[

Sağol canım
Doğumu normal mı düşünüyorsunuz hanımlar[/QUOTE]

BEN NORMAL DOĞUM ISTIYRM AMA RABBM BILIR HYRLSI INS

Selam kızlar Bende büyük ihtimalle eylülde yapacağım doğum aranıza katılabilir miyim
HOŞGELDİNNNNNNN

Bende et yıyemıydum hıc yenı yenı basladım yemeye ıns sennde gecıcek

Canım ben midem bulanırken et ve et ürünlerinden bi tiskindimmm ,
bulantım geçti hala et görmeye dayanamıyrmmm

HOŞGELDİNNNNNNN

Canım ben midem bulanırken et ve et ürünlerinden bi tiskindimmm ,
bulantım geçti hala et görmeye dayanamıyrmmm

Hoşbuldum
Bende normal istiyorum ama bakalım hayırlısı
Kaçıncı ayda sürmeye başladınız çatlak olmaması için:26:
Hazır süt mü içiyorsunuz :26:

selam kızlar bende eylül annesi olacam allahın izni ile... 12 haftalık hamişim hepinize sağ sağlim hayırlı doğumlar diliyorum rabbim tek nefeste kurtarsın inş

Hoşbuldum
Bende normal istiyorum ama bakalım hayırlısı
Kaçıncı ayda sürmeye başladınız çatlak olmaması için:26:
Hazır süt mü içiyorsunuz :26:

Ben henüz çatlak kremine falan başlamadım 16. haftamda kontrolüm var DR. sorucam onu bekliyrmmm
Evet hazır süt içiyrmm,zaten pastorize edilmiş içmemiz gerekiyrmş daha steril olduğu için....

selam herkeze nasılsınız pazartesi saat 15:00 te ıkılı testim var dua edin arkadaşlar

Canım içini ferah tut inşallah iyi sonuçlarla geliceksinnnnn,Dualarımız seninleee

selam kızlar bende eylül annesi olacam allahın izni ile... 12 haftalık hamişim hepinize sağ sağlim hayırlı doğumlar diliyorum rabbim tek nefeste kurtarsın inş

Aminnn canım burarada hoşgeldin aramızaaaaaaaa

selam herkeze nasılsınız pazartesi saat 15:00 te ıkılı testim var dua edin arkadaşlar

ikili test ne oluyor kaçıncı ayda yapılıyor :26:

Amin inşallah canım

Ben henüz çatlak kremine falan başlamadım 16. haftamda kontrolüm var DR. sorucam onu bekliyrmmm
Evet hazır süt içiyrmm,zaten pastorize edilmiş içmemiz gerekiyrmş daha steril olduğu için....

benim daha 2 aylık erken herhalde ben içemiyorum süt ya :26:

herkese merhaba ben doktordan geldim, yine resmini vermedi doğru düzgün göremedim. doktor drumu iyi dedi ama içime kurt düştü çünkü bebek fazla hareket etmiyordu :18: normalmidir bu kızlar? çikolata da yemiştim halbukiii

Son düzenleme:
herkese merhaba ben doktordan geldim, yine resmini vermedi doğru düzgün göremedim. doktor drumu iyi dedi ama içime kurt düştü çünkü bebek fazla hareket etmiyordu :18: normalmidir bu kızlar?

canım doktor iyi dediyse iyidir saçmalam ya :) benim kızım hep uyurdu çok hareket etmezdi ama şimdi yerinde durmuyor :)

herkese merhaba ben doktordan geldim, yine resmini vermedi doğru düzgün göremedim. doktor drumu iyi dedi ama içime kurt düştü çünkü bebek fazla hareket etmiyordu :18: normalmidir bu kızlar?

Annesiiiii uyuyodur bebişinnnnnn,demekki uykucu olucakkkk
Aklına kötü şeyler getirmeeeeee

ayrıca aşk olsun topigi takip etmiyor musun kontrollerd çikolata yiyerek gidincd bebek fir dönüyormuş bende pazartesi deneyeceğim

canım benkıde harekt etmıydu merk etme genelde uyuyo oluolr ıcerde

ayrıca aşk olsun topigi takip etmiyor musun kontrollerd çikolata yiyerek gidincd bebek fir dönüyormuş bende pazartesi deneyeceğim

yemez olurmuyum yedim tatlı şeyler midemi bulandırıyor yani ona rağmen yedim ama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…