bendensin benim ki de süpriz bebek ya. 2 yaşında da kızım var
HOŞGELDİNNNNNNNSelam kızlarBende büyük ihtimalle eylülde yapacağım doğum aranıza katılabilir miyim
Bende et yıyemıydum hıc yenı yenı basladım yemeye ıns sennde gecıcek
HOŞGELDİNNNNNNN
Canım ben midem bulanırken et ve et ürünlerinden bi tiskindimmm ,
bulantım geçti hala et görmeye dayanamıyrmmm
Hoşbuldum
Bende normal istiyorum ama bakalım hayırlısı
Kaçıncı ayda sürmeye başladınız çatlak olmaması için:26:
Hazır süt mü içiyorsunuz :26:
selam herkeze nasılsınız pazartesi saat 15:00 te ıkılı testim var dua edin arkadaşlar
selam herkeze nasılsınız pazartesi saat 15:00 te ıkılı testim var dua edin arkadaşlar
selam kızlar bende eylül annesi olacam allahın izni ile... 12 haftalık hamişim hepinize sağ sağlim hayırlı doğumlar diliyorum rabbim tek nefeste kurtarsın inş
Merhaba ben de sizdenim ve 21 aylık bir kızım var :)
selam kızlar bende eylül annesi olacam allahın izni ile... 12 haftalık hamişim hepinize sağ sağlim hayırlı doğumlar diliyorum rabbim tek nefeste kurtarsın inş
Ben henüz çatlak kremine falan başlamadım 16. haftamda kontrolüm var DR. sorucam onu bekliyrmmm
Evet hazır süt içiyrmm,zaten pastorize edilmiş içmemiz gerekiyrmş daha steril olduğu için....
herkese merhaba ben doktordan geldim, yine resmini vermedi doğru düzgün göremedim. doktor drumu iyi dedi ama içime kurt düştü çünkü bebek fazla hareket etmiyordu :18: normalmidir bu kızlar?
herkese merhaba ben doktordan geldim, yine resmini vermedi doğru düzgün göremedim. doktor drumu iyi dedi ama içime kurt düştü çünkü bebek fazla hareket etmiyordu :18: normalmidir bu kızlar?
canım doktor iyi dediyse iyidir saçmalam ya :) benim kızım hep uyurdu çok hareket etmezdi ama şimdi yerinde durmuyor :)
Annesiiiii uyuyodur bebişinnnnnn,demekki uykucu olucakkkk
Aklına kötü şeyler getirmeeeeee
ikili test ne oluyor kaçıncı ayda yapılıyor :26:
Amin inşallah canım
benim daha 2 aylık erken herhaldeben içemiyorum süt ya :26:
herkese merhaba ben doktordan geldim, yine resmini vermedi doğru düzgün göremedim. Doktor drumu iyi dedi ama içime kurt düştü çünkü bebek fazla hareket etmiyordu :18: Normalmidir bu kızlar? çikolata da yemiştim halbukiii
Canım içini ferah tut inşallah iyi sonuçlarla geliceksinnnnn,Dualarımız seninleee
Aminnn canım burarada hoşgeldin aramızaaaaaaaa
ayrıca aşk olsun topigi takip etmiyor musun kontrollerd çikolata yiyerek gidincd bebek fir dönüyormuş bende pazartesi deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?