canım ikili test 11 ile 14. hafta arasında yapılıyorrr
çikolata ya rağmen hareket etmiyorsa senin ki uslu akıllı mulayim bir evlat olacak daha ne istiyorsun kız
çikolata ya rağmen hareket etmiyorsa senin ki uslu akıllı mulayim bir evlat olacak daha ne istiyorsun kız
yemez olurmuyum yedim tatlı şeyler midemi bulandırıyor yani ona rağmen yedim ama.
tamam canım teşekkür ederim özel hastaneye mi gidiyorsunuz devlete mi :26:
tamam canım teşekkür ederim özel hastaneye mi gidiyorsunuz devlete mi :26:
Canım ben özele gidiyrmmmmm
cnm kaç haftalıkki genelde ilk zamanlarda fazla hareket etmiyolar uyuyolar son zamanlara doğru çok hareket ediyolar telaş etme bi sorun yoktur
ben özele gidiyorum ama henüz testin fiyatını bilmiyorum nasipse haftaya öğrenecem inş şok olacağım bi fiyat çıkarmazlar
biz özelde test için 53 lira ödedik
merhaba kızlar, benimde yarın 2li taramam var. okuduklarıma ögre çikolata yiyip gidiyormuşsunuz. benimde sorum olucaktı. 2 li teste giderken aç mı gidiliyor die :) geçen seferki muayenede aç gitmiştim sabah test olabilir diye, hiçbişi yemediğim halde sadece su içmiştim nasıl oynuyorduyavrum..çok heycanlıyım yine..3 gündürde kasıklarımda feci ağrı var kızlar. bugün geçti çok şükür. görüşmek üzereee. yarın resmini yüklerim..bu arada çok hızlısınız yetişemiyrm. sık giremiyrm zaten...
Çok soru soruyorum ama ikili teste ne kadar ödedin mesela :26:
Aranızda bursalı var mı
53 iyi inşallah daha fazla çıkmazHer ay gidiyor musunuz kontrole
tamam gün gelir sende bana moral verirsin :) bizler bugünler için variz. Ayrıca kızlar anchusa nerde ya hergün girerdi2 gündür yok merak ettim ya..
Canım ikili teate aç yada tok fark etmiyooooo
Fotosunu sabırsızlıkla bekliyrz yaramazınnnnnn
Rica ederm tatlım
yaşadığım il küçük olduğu için 30 tl ödedm ben yani baya azzz
Büyük illerde yaşayan arkadaşlar 80 le 110 arası bişey ödediler sanırımmm
İlden ile hatta özel hastanede hastaneye değişiyorrr
Bu arada bazı kızlar devlette yaptırıp 2li testi sonuçlarını kendi dr.larına gösterdiler aklında bulunsunn
Canım ikili teate aç yada tok fark etmiyooooo
Fotosunu sabırsızlıkla bekliyrz yaramazınnnnnn
Rica ederm tatlım
yaşadığım il küçük olduğu için 30 tl ödedm ben yani baya azzz
Büyük illerde yaşayan arkadaşlar 80 le 110 arası bişey ödediler sanırımmm
İlden ile hatta özel hastanede hastaneye değişiyorrr
Bu arada bazı kızlar devlette yaptırıp 2li testi sonuçlarını kendi dr.larına gösterdiler aklında bulunsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?