2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

eylül anneleri selam....
Yumurta kapıya dayanıncaya kadar yatarsam işler birikir sonra sabah 5 lere kadar harıl harıl çalışırım. Kısaca durumun özeti bu.. Nefes almaya bile vaktim yoktu son iki gündür. Yemeğimi bile dakika tutup yiyordum, ama bugün az rahatladım... İşler bitmedi ama hocamla konuştum iş yetiştirme tarihini biraz ileriye attık. Ah ben yok muyum ben.. Bir türlü şu düzenli insanlardan olamadım. Öğrenciyken de hep böyleydim yaaaaaa. Valla forum almış başını gitmiş. Okuyamadım hepsini belki gece yatakta cepten okurum. Son sayfada ismim gözüme çarpınca pek sevindim...
Bir de dün endokrincim arayıp kızdı gelmedin kontrole diye koşa koşa ona gittim bir ara... Tsh ım 0.8 e kadar düşmüş. ama multivitamin hapıyla tiroit hapının ters etkileşime girebileceğini söyledi o yüzden hap saatlerine çok önem vermem gerekiyormuş. Tiroit ilacı kulşlananlar aman dikkat etsin...

tamam gün gelir sende bana moral verirsin :) bizler bugünler için variz. Ayrıca kızlar anchusa nerde ya hergün girerdi2 gündür yok merak ettim ya..

Ay evet bak sen şimdi öyle deyince dikkatimi çektiiiii
Gerekten dünde yoktu. ANCHUSA....
İnşallah kötü bişey olmamıştır

Çok şükür iyiyim. Hiç birseyim yok. Yalnızca vaktim olmadı. Çok sağolun beni düşündüğünüz için...

önemli bi sağlık sorunu olmasında iş olsun tek meşkalemiz

slm hosgeldın...

dun benımde endokrıncıde kontrolum vardı..ptesı testlerımı yaptırdım benımde tsh 0,9 a kadar dusmus..gayet ıyı dedı...suan 125 gr ıcıyordum 20 sınde sonar 150 gr ıc dedı...ben sabah ac karnına troıd ılacımı aksam yemekten 15 dk sonrada elevıtı ıcıyorum..bu sekılde bı sroun olmaz sanırım...

Canım iyi olmana sevindimm......
Alışmışız seni burda görmeye merak ettikkkk

kızlar merhaba herkese,

Çok uzun süre oldu girmedim bende biraz uzak kalmak istedim... BU arada bizimki kontrollerde biraz hızlı büyüyor, haftam baya ilerlemiş.
Sizlerin de sağlıklı olmanıza çok sevindim. Ne güzel hiç kimse de sorun yok, bulantısı olanlar için üzülüyorum aklıma şunu yapsa bunu yaptı mı diye geliyor ama yapmışlardır mutlaka diye cevap yazmıyorum kısır döngü oluyor sonra :) Tam 2 hafta sonra 3 lü testim var onda ne yapıldığını hiç bilmiyorum. Doktora da sormadım, her şeyi akışına bıraktım artık sanırım ilk heyecanım ve şaşkınlığım geçti. Vücudumda halimde sağlığımda da halaaaaa bir değişiklik yok. Arada ordasın dimi dedikten sonra onay almak istiyorum ama bir kıpırtı da yok:):) bende durumlar böyle seyrekte olsa halinizi hatırınızı merak ederek okuyup yazacapım. Öpüyorum tekrar hepinizi.

Bir de özel hastanelerde test fiyatlarını konuşmuşsunuz. Benim gittiğim hastane çok pahalı. O yüzden basit kan testlerini, biyokimya testlerini dışarıda özel laboratuvarlarda yaptırıyorum. İnanın yarı fiyatına, bazen üçte biri fiyatına geliyor. Ama ikili test ayrıntılı ultrason gibi şeyleri kesinlikle takip altında olduğum hastanede yaptıracağım. Bazı testlerde sağlık ocağında yapılıyor. Tam kan, demir, t3, t4, tsh. gibi... Hiç para vermeden aile hekimind yaptırıyroum onları da... Devlette test yaptırmaya bir kere gittim bir daha da inşallah gitmek zorunda kalmam...

bızde de durumlar aynı ya...bende bıraktım akısına ev-ıs-dr mekık dokuyoruz...hayırlısı ıle buyutuyoruz bakalım...tsk ederız

ben 100 gr içiyorum. Elevitin içinde kalsiyum ve demir var yaa.... tiroitin emilimini engelliyormuş bunlar. Kahvaltıdan en az yarım saat önce tiroit hapını içeceksin, tiroit hapını aldıktan 2 saat sonra da eleviti içeceksin dedi. Gece içsem dedim. Hayır gündüz içmen daha iyi dedi. Yani öğle yemeğinden az önce içiyorum eleviti ben artık. Bilginize.. Ay ben çok sveiyorum endokrincimi.. Adam en az 45 dk konuştu yine benimle.....

Canım iyi olmana sevindimm......
Alışmışız seni burda görmeye merak ettikkkk
inanın aklım buradaydı ama paçalar tutuşınca giremedim siteye...

sen de hoş geldin...

emotion bir de dr. bana 22. haftaya kadar 4 haftada bir gitmem gerektiğini söyledi. 22. haftadan sonra azaltacağız dedi.Önce iki ay yaparız, son olarak ta doğumdan önce bakarız dedi.
12. haftada bebek zaten tiroit hormonunu üretmeye başlıyor.
Yaa bir de tiroit hapı uykusuzluk yapabilirmiş.. Uykusuzluk problemim var dedim. Haptan olabilir dedi Dr.

ne mutlu sana ınsan karısısında ılgılı bır dr gorunce mutlu oluyor deıl mı...bend eıyıkı drumu degıstırmısım sımdı bende mutluyum..bu arada ıkılı test ıcın 95 tl odedım...senın gıbı bende hastanede yaptırmayı tercıh edıyorum..napalım actık kesenın agzını zaten tek muayenesı drun 250 tl

Ohhh maşallah bebişimize büyüsün büyüsünnnn
Aslında bazı şeyleri akışına bırakınca insan daha mutlu oluyorrr.....En iyisini yapmışşsın
İnşallah 1 ay sonra kadar onlarıda hissetmeye başlıycazzzz sabırsızlıkla bekliyrmmmmm bennnnnn
Canım 3 lü teste kanda bulunan 3 maddeye bakıcaklarmış ama isimlerini bilmiyrmmm

Bir dışarı çıkıp hava alayım ben. Evde de yemek yok. Dün de dışardan ısmarlamıştık.Bugün de yapamayacağım galiba... Takip ederim sonra yazdıklarınızı.

dr banada sımddılık ayda bır gorusucez dedı...sadece tahlıl yorumları ıcın ayrıca gelebılırsın dedı..zaten 3 haftada bır muayene ucretı alınıyor..bana da makul geldı....benım cok sukur uyku sorunum yok ya...ama sana bısı dıycem sen evde oldugun ıcın ve gunduz fazla efor sarfetmedıgın ıcın gecelerı dınc olabılırsın...sabahlarıda gec kalkıyorsan bu kacınılmaz olur....ben varya yorgunluktan yıne sızıyorumm...o kadar ılaca uyku sorunum yok olmasında bı ıs hayatım var etkıler benı

Ben de önce oturup düşünüyordum ama artık umursamıyorum.. Ne anlamsız şeylere para harcıyoruz buna mı harcamayacağız dedik eşimle. Sağlık bu.. Önemli birşey. Benim hastanede ikili test 400-450 civarıymış. Ama özel sağlık sigortasıyla 100 falan öderim. Sen vizite bayağı çok ödüyormuşsun yaaa. Bizim hastanede 160. ama ben 27 ödüyorum..

Kanda bulunan 3 madde

1- bebek
2- iyi
3- misin

anchusa oh be seni gördüm iyi oldum bir çamaşır aşmaya gittim gelmişsin. Bir daha işin olursa bir cümle yaz sonra git kendimi böyle alıştıran arkadaşlar bu laf hepiniz için geçerli. Patıcım Sen de hoşgeldin canım. Durum bakayım 2 gün de ben girmeyeceğim kimlerI YOKLUĞUMU hissedecek

sen hallet ıslerını konusurz yıne...benım dr prof ya ondan parası da prof.:)))

HMMMMMM demekki uyuyamamanın sebebiiii o muymuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…