dr banada sımddılık ayda bır gorusucez dedı...sadece tahlıl yorumları ıcın ayrıca gelebılırsın dedı..zaten 3 haftada bır muayene ucretı alınıyor..bana da makul geldı....benım cok sukur uyku sorunum yok ya...ama sana bısı dıycem sen evde oldugun ıcın ve gunduz fazla efor sarfetmedıgın ıcın gecelerı dınc olabılırsın...sabahlarıda gec kalkıyorsan bu kacınılmaz olur....ben varya yorgunluktan yıne sızıyorumm...o kadar ılaca uyku sorunum yok olmasında bı ıs hayatım var etkıler benı
kanda bulunan 3 madde
1- bebek
2- iyi
3- misin
Benim hastanede de 15 günde bir muayene ücreti alınıyor sık da gitsen.. Ya ben sanırım iş stresinden uyuyamıyorum. Her gece 12 de uyuyorum 2 de sanki alarm çalmış gibi uyanıyorum. sabah 8 e kadar dönüyorum yatakta.. 8 den 9.30 da kadar tekrar dalıp yine pıııt diye fırlıyorum. Sinir oluyorum.. Bari 12 ye kadar uyusana ... bütün gece oturmuşsun.. Toplam günde 3.5 saat uyuyorum...Yok mümkün değil fazlası!!!!! Uykusuzluk çok uzun yıllardır olan bir problemim benim. Zaman zaman böyle su yüzüne çıkıyor.
dils3 halimi bir görseydin, vakit kaybetmeyeyim diye eşim suyumu, yemeğimi önüme getiriyordu...Ama bundan sonra derim ben çok meşgulum giremicem 1-2 gün diye... Sen de öyle kaybolma.. Nereye kayboluyorsun bakayım???anchusa oh be seni gördüm iyi oldum bir çamaşır aşmaya gittim gelmişsin. Bir daha işin olursa bir cümle yaz sonra gitkendimi böyle alıştıran arkadaşlar bu laf hepiniz için geçerli. Patıcım Sen de hoşgeldin canım. Durum bakayım 2 gün de ben girmeyeceğim kimlerI YOKLUĞUMU hissedecek
Evet doğru bizim hastanede de prof.ların ücreti öyle..sen hallet ıslerını konusurz yıne...benım dr prof ya ondan parası da prof.:)))
HMMMMMM demekki uyuyamamanın sebebiiii o muymuşşşş
buradakı laf bıtmez hadı gıt gel hallet ıslerını gece kalma
Kızlar yemek yapmak ne kadar zor geliyooo anlatamammmm
Midem bulanıyooo soğan kokusunıu duydukçaaaaa
Kaç aydır zaten yemek yapmıyrdmm eşim kurudu gitti valla
Keşke annemm burda olsaydııııııııııııı
Bende yapamıyorum yaişkence resmen mutfağa girmek kahvaltıyı zaten zor yapıyorum bir hafta annem bende kaldıda rahat ettim kayınvalidem var altımda ama hiç faydası yok
anchusa oh be seni gördüm iyi oldum bir çamaşır aşmaya gittim gelmişsin. Bir daha işin olursa bir cümle yaz sonra gitkendimi böyle alıştıran arkadaşlar bu laf hepiniz için geçerli. Patıcım Sen de hoşgeldin canım. Durum bakayım 2 gün de ben girmeyeceğim kimlerI YOKLUĞUMU hissedecek
Kayınvaldelerin yararı ne zaman görülmüş kiiiiii
ah canım ya ben kızımda doğum a kadar soğan yemedim masada koku alsam o masa ya oturmadım soğansiz yedik hep. Bu sefer yok allaha şükür. Bu sefer de salça çok komik bir durum. Eşim e gına gelecek yakında
görüyor bulantım olduğunu ben yapayım demiyor geçen kahvaltı yapmamıştım çıktı işte dedim midem çok fena neden bulanıyor diyor
Görüyor bulantım olduğunu ben yapayım demiyor geçen kahvaltı yapmamıştım çıktı işte dedim midem çok fena neden bulanıyor diyor
allah yardımcınız olsun allhtan ole bı derdım yok anneme yakın oturyrm kayınvalıdem uzak bıze 2 aydır gıdemıyorumda zaten ınsanın annesı gbı yok allh basımızdan eksık etmesın amınnnnn
Ay ne kadar mantıklı bi soruuuuuuuu
Sence deseydinnnnnn
kızlar biz acıktık mecburen mutfağa giriyrzzzz
hepinizi öptk
sizede afiyet olsun
yemekten sonra görüşürzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?