2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benim hastanede de 15 günde bir muayene ücreti alınıyor sık da gitsen.. Ya ben sanırım iş stresinden uyuyamıyorum. Her gece 12 de uyuyorum 2 de sanki alarm çalmış gibi uyanıyorum. sabah 8 e kadar dönüyorum yatakta.. 8 den 9.30 da kadar tekrar dalıp yine pıııt diye fırlıyorum. Sinir oluyorum.. Bari 12 ye kadar uyusana ... bütün gece oturmuşsun.. Toplam günde 3.5 saat uyuyorum...Yok mümkün değil fazlası!!!!! Uykusuzluk çok uzun yıllardır olan bir problemim benim. Zaman zaman böyle su yüzüne çıkıyor.

buradakı laf bıtmez hadı gıt gel hallet ıslerını gece kalma

dils3 halimi bir görseydin, vakit kaybetmeyeyim diye eşim suyumu, yemeğimi önüme getiriyordu...Ama bundan sonra derim ben çok meşgulum giremicem 1-2 gün diye... Sen de öyle kaybolma.. Nereye kayboluyorsun bakayım???
sen hallet ıslerını konusurz yıne...benım dr prof ya ondan parası da prof.:)))
Evet doğru bizim hastanede de prof.ların ücreti öyle..
HMMMMMM demekki uyuyamamanın sebebiiii o muymuşşşş

sebep olabilir dedi. Ama ben bir de sporu bıraktım hamile kalınca. Onun da tekili olmuş olabileceğini düşünüyorum. spor çok rahatlatıyordu vucudumu...

Kızlar yemek yapmak ne kadar zor geliyooo anlatamammmm

Midem bulanıyooo soğan kokusunıu duydukçaaaaa
Kaç aydır zaten yemek yapmıyrdmm eşim kurudu gitti valla
Keşke annemm burda olsaydııııııııııııı

Bende yapamıyorum ya işkence resmen mutfağa girmek kahvaltıyı zaten zor yapıyorum bir hafta annem bende kaldıda rahat ettim kayınvalidem var altımda ama hiç faydası yok

okumaya takıldım bende gidemedim yine...

yemek işi de beni başka türlü sarstı, biz düzenhli yemek yapmazdık, ikimizde çalışıyoruz, ben mutfak işinden hiç keyif almıyorum. Bir yemeği yapıyorum, o kadar istemeden yapıyorum ki o pişerken ben yapılışını unutuyorum dışardan sipariş derken bu günlere geldik. Şimdi yoğurt, balık, et, ay protein az mı oldu, salata da lazım, yağı, limonu, eti falan derkeennn 3 aydır akşamlarımız mutfakta geçiyor. SIKILDIM (allah kimseyi yoklukla ve açlıkla trbiye etmesin tabi de) halimize çok gülüyorum, yemek yapma mücadelesine giriyoruz, evin en düzenli ve en yaşanmışlık izlerine sahip mekanı mutfak artık.... Midem de bulanmıyor, iştahım da azıcık açıldı, bebek olunca da böyle devam edicek herhalde...

ah canım ya ben kızımda doğum a kadar soğan yemedim masada koku alsam o masa ya oturmadım soğansiz yedik hep. Bu sefer yok allaha şükür. Bu sefer de salça çok komik bir durum. Eşim e gına gelecek yakında

ah canım ya ben kızımda doğum a kadar soğan yemedim masada koku alsam o masa ya oturmadım soğansiz yedik hep. Bu sefer yok allaha şükür. Bu sefer de salça çok komik bir durum. Eşim e gına gelecek yakında

Mutfağın camını hiç kapatamıyrm kiiii
Ben sağon kullanmasam alttakinin yada üstekinin pişirdiği şeyin kokusu yetiyoooooooo

görüyor bulantım olduğunu ben yapayım demiyor geçen kahvaltı yapmamıştım çıktı işte dedim midem çok fena neden bulanıyor diyor

allah yardımcınız olsun allhtan ole bı derdım yok anneme yakın oturyrm kayınvalıdem uzak bıze 2 aydır gıdemıyorumda zaten ınsanın annesı gbı yok allh basımızdan eksık etmesın amınnnnn

güvendiğim bir siteden önemli birşey buldum kızlar....

Hamilelik sırasında kadınların yediklerini kısıtlamamaları, değişik tatlar ve kokular içeren yiyecekler yemeleri gerektiği yönündeki tavsiyeleri doğrulayacak kanıtlar bulunmaktadır. Bunun bebeklerin katı mamaya geçtiklerinde değişik yiyecekleri kabul etme istekliliği üzerinde olumlu bir etkisi olacaktır. Bebeklerin tat alma tomurcukları amniyon sıvısı kanalıyla çok değişik tatlardaki yiyeceklere alıştırıldığı takdirde bebekler yemek konusunda daha cesaretli olma eğilimi göstermektedirler.

ve aynen bunları hissetmeye başlamıştım

Doğum tarihinin çok uzakta olması bunun sonu olmayan bir süreç olduğunu düşünmenize neden olabilir. Karnınızın içinde bütün bu olaylar meydana gelirken pek fazla bir şey göremediğinizi ve ufukta herhangi bir son görünmediğini düşünürsünüz.

ve o yazı da benim yapmaya çalıştığım şeyleri anlatmış, herkese öneririm...

Her gün, iş dışında veya bebekle ilgili olmayan ve size zevk veren bir şeyler yapmaya çalışın. Hala uyarılması gereken ve sırf hamilesiniz diye kaldırıp bir kenara koyamayacağınız kişiliğiniz ve ilgi alanlarınız var.

Son düzenleme:
allah yardımcınız olsun allhtan ole bı derdım yok anneme yakın oturyrm kayınvalıdem uzak bıze 2 aydır gıdemıyorumda zaten ınsanın annesı gbı yok allh basımızdan eksık etmesın amınnnnn

Amin canım gücüme gidiyor ama anca dedikoduya çıkıyor

Ay ne kadar mantıklı bi soruuuuuuuu
Sence deseydinnnnnn

düşünmeden konuşuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…