2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

zor valla zor bir de ben kızın idrar kokusu kaka kokusu ay perişan durumdayim valla çamaşır astım Kustum banyo yapınca kusuyorum püf valla. Ve artık ne zaman bulansa kusma oluyor kızım daki gibi oldum ya direk banyo ya koşuyorum

doğrudur canım neden bledrkı kayınvalıdeler ??gerçı allh var ben bısı gormedm dha ıns gormemde ayda bır gttgmdendr belkı :)

yap desem yapar ama demek mi istiyor ayrı yiyoruz belki ondanda yapmıyordur ama yapması lazım yani annem geldi işte insan ondan görürde yapar hiç iş yaptırmadı annem

Allah yardımcın olsun bende şu an kusma yok ama hemen kaçıyorum kokudan yoksa kusarım herhalde

yap desem yapar ama demek mi istiyor ayrı yiyoruz belki ondanda yapmıyordur ama yapması lazım yani annem geldi işte insan ondan görürde yapar hiç iş yaptırmadı annem

ahh annelermız canlarımız şimdi dha çok anlıyo ınsan degrını

allh yardmcn olsun cnm o kusma durumu cok kotu eşim benle dalga gecıodu kusarken hep cocoguda agzından cıkarcan dıe:))

ya ben de istiyorum annemi yanımda...
soğan kokusu beni d erahatsız ediyor, o yüzden türk usulü yemek yapmaya çekiniyorum valla.. Çok fena midemi kaldırıyor.
Ama beni en çok rahatsız eden şey arabaların egzos dumanı. Ölüyorum, nefes alamıyorum, böğürmeye başlıyorum
Kayınvaldelerin yararı ne zaman görülmüş kiiiiii
benimki ne zaman yardıma ihtiyacın olursa söyle koşa koşa gelirim dedi. Gözlerim yaşardı..
ne güzel yaa yemek yapabiliyormuşsun.. Ben ilk defa bu hafta yaptım. O da hemen bitti. Yarında fırında kabak yapacağım. Kokmayan şeyler yapmaya çalışıyorum.

Ben bu aralar bebişi unuttum tamamen kendime yoğunlaştım. Bulantım bile azaldı valla.. Çok da düşünmemek lazım. Su yolunu bulurmuş...

soğan doğrarken güzel kokulu birşey ile burnunuzu bağlayın eliniz de gizli ise doğrayin balkon cam vs açık olsun kaçın geri gelin010dakika sonra hemen tencere ye atın tecrübe konuşuyor.

Süt 7-9. haftalar arası hiç içemedim. Ama 3 gündür içiyorum çok mutluyum..
sabahları laktozsuz sütün içine çeyrek muz, bir kuru incir, 1 ceviz/5 fındık biraz da yulaf ezmesiya da kepek ve tarçın koyup afiyetle tüketiyorum. Hem kuruyemişleri de yemiş oluyorum..

ben bu aralar bebişi unuttum tamamen kendime yoğunlaştım. Bulantım bile azaldı valla.. çok da düşünmemek lazım. Su yolunu bulurmuş...

bulantıları düsündüğümüzde dahada çoğalıo aslında kendmızı baska seye verdgmzde gecıo bnde ole oluo baska seylerle mesgul olunca sankı bulantım gıdıo

Tadı nasıl oluyor bende deniyim bari hem kabızlığıma iyi gelir :26:

soğan doğrarken güzel kokulu birşey ile burnunuzu bağlayın eliniz de gizli ise doğrayin balkon cam vs açık olsun kaçın geri gelin010dakika sonra hemen tencere ye atın tecrübe konuşuyor.

Ben soğanları mutfak robotuna atıyorum. Sınra buzdolabı poşetleirne 1 pişirimlik bölüp buzluğa kaldırıyorum. Yemek yapacağım zaman direk buzluktan indiriyorum.

Tadı nasıl oluyor bende deniyim bari hem kabızlığıma iyi gelir :26:

Tadının hiç bir farkı yok normal sütten. Evde yaptığım bu musliye de bayılıyorum ben.Hem inanılma zfaydalı şeyler var içinde.. Şu ana kadar da hiç kabızlık problemi de yaşamadım. laktozsuz süt migrosta satılıyor.

bulantıları düsündüğümüzde dahada çoğalıo aslında kendmızı baska seye verdgmzde gecıo bnde ole oluo baska seylerle mesgul olunca sankı bulantım gıdıo

Ben buradaki bir ark. tavsiyesiyle naneli sakıza başladım. Hiç bulantı falan kalmadı.. Ağız sürekli meşgul olunca birşeyle tamamen unutuyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…