bende sabhları oleyım şöle kendıme gelsemde cıvıl cıvıl olsam hamıllegmı yasam dıyrm
Tadının hiç bir farkı yok normal sütten. Evde yaptığım bu musliye de bayılıyorum ben.Hem inanılma zfaydalı şeyler var içinde.. Şu ana kadar da hiç kabızlık problemi de yaşamadım. laktozsuz süt migrosta satılıyor.
Ben bu aralar bebişi unuttum tamamen kendime yoğunlaştım. Bulantım bile azaldı valla.. Çok da düşünmemek lazım. Su yolunu bulurmuş...
Ben soğanları mutfak robotuna atıyorum. Sınra buzdolabı poşetleirne 1 pişirimlik bölüp buzluğa kaldırıyorum. Yemek yapacağım zaman direk buzluktan indiriyorum.
sizinki iyiymiş ya. Ben gece uyanıyorum ve doğru kusmaya gidiyorum uyurken bıle bulanıyor midem kızım da bir kere boğuluyorourum ya. Uyurken kusmaya başlamışim ve eşim beni uyandıramamis ve döndürmüş beni sonunda uyandım ve ağlamaya başlamıştim doğru banyo ya hgıdıp düş almıştım. Gene aynısı olacak ya. Eşim de olmayacak kesin olurum valla
sizinki iyiymiş ya. Ben gece uyanıyorum ve doğru kusmaya gidiyorum uyurken bıle bulanıyor midem kızım da bir kere boğuluyorourum ya. Uyurken kusmaya başlamışim ve eşim beni uyandıramamis ve döndürmüş beni sonunda uyandım ve ağlamaya başlamıştim doğru banyo ya hGIDIP düş almıştım. Gene aynısı olacak ya. Eşim de olmayacak kesin olurum valla
çözüldüğünde tadı değişmiyor mu,
rondo da çektiğin için ezme gibi olmuyor mu.. rahatsız edici oluyor mu olmuyor mu
çözdürmeden buzlu atıyorum yağın içine ve tadı değişmiyor. rondo biraz eziyor evet. Onu sevmezsem de az iri bırakıyorum. Evde çok soğan varsa ve bozulacakta da hemen rondodan geçirip atarım buzluğa.Hele sarma, dolmaya çok ince doğramak lazım yaaa.... Bayağı pratik oluyor o tarz yemekler için bilhassa...
Çok soru soruyorum ama ikili teste ne kadar ödedin mesela :26:
Aranızda bursalı var mı
ah kızlar ya başıma ne geldi ütü den önce şu çatlak karışımıni hazırlamak istedim boşalttım kremi yağları e vitaminini koymak için cami kırdım parmağıma saplandı cam onu çıkardim çok kötü kanadı gerçi hala kanıyor ama sızıntı gibi neyse karışımı karıştırdım elimle ve ay bir iğrenç koktu ki ben nasıl süreceğim bu iğrenç şeyi karnıma. Valla bu eziyete rağmen çatlarsam çok ağlarım. Bir de yapıp yapıs bu ya elbise değerse Mahvolur ama. Bilgisi olanlar hu hu.
ah kızlar ya başıma ne geldi ütü den önce şu çatlak karışımıni hazırlamak istedim boşalttım kremi yağları e vitaminini koymak için cami kırdım parmağıma saplandı cam onu çıkardim çok kötü kanadı gerçi hala kanıyor ama sızıntı gibi neyse karışımı karıştırdım elimle ve ay bir iğrenç koktu ki ben nasıl süreceğim bu iğrenç şeyi karnıma. Valla bu eziyete rağmen çatlarsam çok ağlarım. Bir de yapıp yapıs bu ya elbise değerse Mahvolur ama. Bilgisi olanlar hu hu.
güzel kokması için içine gül yağı koyanlar var ben denemedim. doğal olarak her yerin yağlanınca kıyafetler batacak bunun için bi arkadaşım özel iç çamaşırı ayarlamıştı yağ sürünürken sadece onu giyiyordu içine.
bu arada geçmiş olsun bende bikaç gündür bardak tabak kırıyorum evde :) nazar çıktı diyorum
Kayınvaldelerin yararı ne zaman görülmüş kiiiiii
anchusa bende aynını yapıyorum hatta abarttım sanırım biberleri falanda doğrayıp koyuyorum çok pratik oluyo napiim bide onlara zaman harcamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?