2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende sabhları oleyım şöle kendıme gelsemde cıvıl cıvıl olsam hamıllegmı yasam dıyrm

ne güzel olurdu

teşekkür ederim canm
Ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar

Ben bu aralar bebişi unuttum tamamen kendime yoğunlaştım. Bulantım bile azaldı valla.. Çok da düşünmemek lazım. Su yolunu bulurmuş...

Sevindim ve bulantının son haftası olduğunu düşünelim mesela...

Dils3 senin içinde geçerli bu... Çok uzadı artık bulantı işi.. (şaka yapıyorum tabiki)Bitir kafanda ve ne zamandır aklımda denemediğin birşey kaldıysa onu da dene lütfen. Mesela ayva, çubuk kraker ve hap. Anladığım kadarıyla yaşam kaliteni çok etkilemeye başladı. İlaç almaya daha sıcak bakabilirsin. çok ilaç alan hamile tanıdım bende...

Son düzenleme:
sizinki iyiymiş ya. Ben gece uyanıyorum ve doğru kusmaya gidiyorum uyurken bıle bulanıyor midem kızım da bir kere boğuluyorourum ya. Uyurken kusmaya başlamışim ve eşim beni uyandıramamis ve döndürmüş beni sonunda uyandım ve ağlamaya başlamıştim doğru banyo ya hGIDIP düş almıştım. Gene aynısı olacak ya. Eşim de olmayacak kesin olurum valla

Ben soğanları mutfak robotuna atıyorum. Sınra buzdolabı poşetleirne 1 pişirimlik bölüp buzluğa kaldırıyorum. Yemek yapacağım zaman direk buzluktan indiriyorum.

çözüldüğünde tadı değişmiyor mu,
rondo da çektiğin için ezme gibi olmuyor mu.. rahatsız edici oluyor mu olmuyor mu

allh gostermesın canım kotu dusunme iyi düşün iyi olsun herşey

Deme öyle. Bu sefer öyle olmayacak de kendine...Olmadı gerçekten ilaç versin Dr. sana zararı olduğu gibi bebeişe de zararı var bu halinin....Senin durumunda olsam sanırım alırdım ben ilaç.

çözüldüğünde tadı değişmiyor mu,
rondo da çektiğin için ezme gibi olmuyor mu.. rahatsız edici oluyor mu olmuyor mu

çözdürmeden buzlu atıyorum yağın içine ve tadı değişmiyor. rondo biraz eziyor evet. Onu sevmezsem de az iri bırakıyorum. Evde çok soğan varsa ve bozulacakta da hemen rondodan geçirip atarım buzluğa.Hele sarma, dolmaya çok ince doğramak lazım yaaa.... Bayağı pratik oluyor o tarz yemekler için bilhassa...

anchusa bende aynını yapıyorum hatta abarttım sanırım biberleri falanda doğrayıp koyuyorum çok pratik oluyo napiim bide onlara zaman harcamıyorum

Son düzenleme:
e ben ilaç kullanıyorum ki :) ilaç hiçbir ise yaramıyo ben gene kuruyorum o yüzden sürekli almıyorum 2 hafta aldim birşey değişmedi. Benim halimin çaresi yok kızlar. Benim anneannem de böyleymiş 4 çocuğun da böyle olmuş ona çekmişim ben

ah kızlar ya başıma ne geldi ütü den önce şu çatlak karışımıni hazırlamak istedim boşalttım kremi yağları e vitaminini koymak için cami kırdım parmağıma saplandı cam onu çıkardim çok kötü kanadı gerçi hala kanıyor ama sızıntı gibi neyse karışımı karıştırdım elimle ve ay bir iğrenç koktu ki ben nasıl süreceğim bu iğrenç şeyi karnıma. Valla bu eziyete rağmen çatlarsam çok ağlarım. Bir de yapıp yapıs bu ya elbise değerse Mahvolur ama. Bilgisi olanlar hu hu.

Çok soru soruyorum ama ikili teste ne kadar ödedin mesela :26:

Aranızda bursalı var mı

cnm 50 tl idi benim gittigim hastanede yalnız ben fatura isteyince ortalık karıstı benim paramı iade ettiler ücretsiz yapıldı. özel hastanelerde usulsüz iş yaptıkları icin. yalnız benim bi arkadasım özel hastaneye gidiyor bursada yeni acılan bir hastane oldugu icin tüm rutin tahliller ücretsizmiş. 2li icinde uygun bi fiyat istiyorlarmıs

güzel kokması için içine gül yağı koyanlar var ben denemedim. doğal olarak her yerin yağlanınca kıyafetler batacak bunun için bi arkadaşım özel iç çamaşırı ayarlamıştı yağ sürünürken sadece onu giyiyordu içine.
bu arada geçmiş olsun bende bikaç gündür bardak tabak kırıyorum evde :) nazar çıktı diyorum

Son düzenleme:

geçmiş olsun. aman dikkat et..
bizim de yemeğimiz geldi. Onu yedik, o sırada da bebek gelişim belgeseli izledik.
Ne yağı o sürdüğün?

ama hergün sürmeyecek miyiz biz bunları?

anchusa bende aynını yapıyorum hatta abarttım sanırım biberleri falanda doğrayıp koyuyorum çok pratik oluyo napiim bide onlara zaman harcamıyorum

biber havuc domatesi hep doğrayıp attım. İyiki atmışım şimdi hormonsuz yiyorum herseyi ve çok pratik oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…