2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yaw kızlar hepinizin bebeği hoplamış zıplamış benimki öleee yatıodu niekiii

dün ikili taramada benimkide hopladı ama sanki uyandırılmış olmaktan memnun değilmiş gibi davrandı yada bana öyle geldi:)canım her bebek bir değil geçen burda okumuştum ultrasona girmiş tam 4 saat uyanmayınca taramayı ertesi güne bırakmışlar.ultrasondan önce iyi bir kahvaltı ve tatlı şeyler yemek işe yarıyormuş yoksa uyanmaları zor.takma kafana belkide uykuya düşkündür senin bebeğin.

ozaman ben cinsiyet için gittiğimde bi çikolata hüpleteyim bak bilmiyordum saol canım...

kimisi cinsiyet için 12.haftada öğreniyo,kimisi 14.hafta erken 1 ay sonra belli olur dio:S ben anlamadım açıkcası bişey..hangisi doğru yani? bende pazartesi gidcem ikili test için inş.tahminde bulunur doktorum,meraktan çatlıcam ben

En azından ev işlerini yapıyorsun iyi tarafndan bakalım. :))))

evet ya 14. haftamdayım 1 ay daha beklicekmişim.ceza gibi.bu haftaya kadar hiç merak etmedim ben cinsiyetini.hatta geçtiğimiz yaz bi rüya görmüştüm.o zaman bebek tedavisine de yeni başlamıştım.rüyamda yüzünde ışık olan genç bir erkek yanıma geldi sadece saçlarını ve boynundan altını görüyordum.beyaz bi kıyafet vardı üzerinde. bana''eğer adını yiğit koyarsan oğlun olacak'' demişti.o yüzden ben hep kesin oğlandır diyorum.hatta bazen oğlum diye seviyorum bebişi hatta babasıda oğlum diye seviyor.kız olursa bizden acısını çıkartır heralde:)bu arada dünden itibaren içimi bir merak saldı belki başka doktora giderim cinsiyetini öğrenmek için.

Eki Görüntüle 359566

kızlar bugün doktordaydık. Bu ikinci doktorum, yakında olan........oda kız dedi, diğer doktor gibi
Annesi yesin onu.....herşey yolunda allaha şükür.......

maybebe seninle çok yakınız 13+2 deyiz biz yani 14 haftamızıda saymaya başladık ama doktor cinsiyetine bir ay sonra bakıcam dedi.
1 ay çok fazla dimi.bu arada kızın çok güzel çıkmış allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşallah.

cinsiyet normalde 16. Haftadan sonra söylenir ayrıntılı Usg de kesinlik kazanır. Ama bazı doktorlar 12 13 te söylüyor ama bu kesin değildir aklınızda olsun. Kesinlikle doktorun görmesi lazım ve yanılma payi var. Bana 3 farklı doktor erkek dedi ama ben kız doğurdum :)

dils benimde midemde gastrit var hatta hamilelikten öncede ben hep bulanırdım.bulantı bende standart haldeydi ama hamilelikteki çok farklı.ben midemdeki ekşimeyi ve bulantıyı yemeklerden sonra sakız çiğneyerek azalttım.falımın naneli şekersiz sakızı çok iyi geliyor.birde dışarı çıkıp az yürüyüş yap kendini yormadan.inan kendine geliyor insan.10.haftamda denedim bunları ve o hafta geçti bulantım.şimdi nadiren kahvaltıdan sonra oluyor okadar.birde portakal ve mandalinadan uzak duruyorum asitsiz meyve yemeye çalış.

hamileyken saç kesilmez diyorlardı valla dün doktordan çıkınca direk soluğu kuaförde aldım.güzel bi kestirdim fönlettim saçlarımı.oh be dünya varmış ta belimdeydi saçlarım bide boyadan yanmışlardı ayrıca saçlarım kıvırcık olduğu için banyodan sonra 1 saat saç taramayla uğraşıyordum.şimdi omuzlarımda saçlarım.kendimi hafiflemiş hissediyorum.

ya şu sakız olayı kaldı denemedigim bir de onu denemek lazım. Bu arada midem boş kalsa felaket oluyor ağrı falan. E 1.5 saatte bir açıkiyorum ya meyve falan da tutmuyor bayağı bayağı birşeyler yemem lazım sinir oldum bu yüzden bir insan bu kadar çok acikir mi ya hani kilolu çok yiyen ağrı olsam neyse bir deri bir kemik bir insanın öyle yemek te aramam. Sabah bir neskafe içer öğlen bir çorba falan al salata et falan yani. Nasıl bu hale geldim ya insan bıg kıng xxl ve normal bıg kıng yhyınce doyar mı ya.

seni çok iyi anlıyorum bende aynıyım.sofradan kalkıyorum aradan 5 dk geçmeden midem gurulduyor.ama normal artık bebeklerimiz yediklerimizi yemeye başladı.hem onu hem kendimizi beslemek zorundayız.sinirlenme annesi bebeğini besliyorsun.

Kız bebekler çene hareketlerini erkek bebeklere göre daha sık yapıyormuş. Bizim daha doğmadan çenemiz düşük yani hahahaa :))))

Sıhhatler olsun tatlım ya valla iyi yapmışsın hem değişiklik sana iyi gelir. Ayrıca hep hurafe o zaman tırnak ta kesmeyelim. Ya da tüyleri yolmayalim. Birinin çocuğuna birşey olmuş vay saçını kesti ondan demişler bugüne gelmiş bu inanış. Sinir oluyorum. Özellikle karnıma belime elleyip senin oğlun olacak dolmamissin diyen teyzeler den nefret ediyorum. Sana ne benim karnım dan. Hele Doğumdan sonra göğüslerim kafam kadarddi ama gelip taşıyorlar ben burdayım diyorlar diyenden de nefret ediyorum o kaftan sonra sütüm azalmışti. Asla kimseye sütüm çok dikişlerim acımiyor vs bebek gece uyuyor çok uslu vs demeyin. Benden tavsiye kızlar insanlar çok kötü. Şimdi bıle senin kızın çok usluydu bu sefer ki yaramaz olur diyorlar ne demek bu ya beddua et bari. Ben hamileligim de sürünüyorum ama bunu düşünen yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…