Bu akşam ne yemek var kızlar
Sıhhatler olsun tatlım ya valla iyi yapmışsın hem değişiklik sana iyi gelir. Ayrıca hep hurafe o zaman tırnak ta kesmeyelim. Ya da tüyleri yolmayalim. Birinin çocuğuna birşey olmuş vay saçını kesti ondan demişler bugüne gelmiş bu inanış. Sinir oluyorum. Özellikle karnıma belime elleyip senin oğlun olacak dolmamissin diyen teyzeler den nefret ediyorum. Sana ne benim karnım dan. Hele Doğumdan sonra göğüslerim kafam kadarddi ama gelip taşıyorlar ben burdayım diyorlar diyenden de nefret ediyorum o kaftan sonra sütüm azalmışti. Asla kimseye sütüm çok dikişlerim acımiyor vs bebek gece uyuyor çok uslu vs demeyin. Benden tavsiye kızlar insanlar çok kötü. Şimdi bıle senin kızın çok usluydu bu sefer ki yaramaz olur diyorlar ne demek bu ya beddua et bari. Ben hamileligim de sürünüyorum ama bunu düşünen yok.
Maybebabe, kızın çok güzel çıkmış ultrasonda allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Bana da kesin olmamakla birlikte erkek dedi. Bu arada senin bulantın oluyor muydu? benim hiç olmadı erkek çocukta olmaz diyorlar ama bilemiyorum. Bu hesaba göre dils senin bulantın çok olduğu için kız olacak seninki galiba.
Maşallah kızına annesi allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
maybebe seninle çok yakınız 13+2 deyiz biz yani 14 haftamızıda saymaya başladık ama doktor cinsiyetine bir ay sonra bakıcam dedi.
1 ay çok fazla dimi.bu arada kızın çok güzel çıkmış allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşallah.
yayla çorbası yapacağım yanına da hamburger :)
Ben ya evde kalıp balık yicem ya da eltim gile gidicem o ne pişirirse artık :)
bu arada kızlar , yarın almanyadan annem geliyor.....çok mutluyummm.....ne yemekler yapar şimdi bana of of :))))
bu arada kızlar , yarın almanyadan annem geliyor.....çok mutluyummm.....ne yemekler yapar şimdi bana of of :))))
Esimin canı kurufasulye çekmiş o yüzden
Kurufasulye , pilav ve cacik var :)
Ben en iyisi evi biraz toparladıktan sonra eltime gideyim. Sabahtan beri yaydım oturuyorum :)
Sen nerde oturuyorsun bende geleyim mi sanaşaka bir tarafa oh tadını çıkar bol bol hasret gider. Ah bende annemi özledim inşallah haftaya gelecek
gel canım gel, ne demek.......bende doğma büyüme almanyalıyım istanbula gelin geldim 5 yıl önce......3 kardeşim annem ve babam
almanyadalar.......hasretlik zor.....
ah canım zor valla ya allah sana kolaylık versin. Annen geliyor ışte ne güzel doğum da da gelir sonra torun bahane olur sık gelirler torun çok tatlı oluyormuş.
ben pazartesi gidiyorum canım bakalım artık öğrenecek miyim cinsiyeti.slm kızlar umarım herkes iyidir bu arada çoğu öğrenmiş bebişlerinin ciniyetini gördüğüm kadarıyla çoğunluk kız dils cim seninde belli olmuştur ne zaman gitcen ben salı gideyim diyorum ama tabi gösterirse görcez insan merak ediyo tabi
doğumda annemde gelmeyi pilanlıyor, kayınvaldemde.....annem çok kalamaz ama kayınvaldem bana yardımcı olucak daha
çok allahın izniyle........
ayyyhh benimde içim kıpıprdadı mesajını okurken :) inş sonuçlarda güzel çıkar canım bizde salı günü gitcez çok merak ediyorum inş bizim bebişte oynar :))) çok heyecanlı olsa gerekkkkkkkkkkk
allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel yaaaa kızmış 13. haftada öğrenmişsin ne güzel benim de haftaya cumartesi randevum var belli olur mu ki acaba inşallah belli olur yaaa çooook merak ediyorum
Eki Görüntüle 359566
kızlar bugün doktordaydık. Bu ikinci doktorum, yakında olan........oda kız dedi, diğer doktor gibi
Annesi yesin onu.....herşey yolunda allaha şükür.......
peluska hangi yağları alacaksın tatlım. Gülpembe bize de yasak koymadı doktor bende bir tehlike olmadığı için. Ayrıca ikinci trımestır da kadın da cinsel istek artışı olabilirmis normal yani ve risk yoksa son aylara kadar ilişkiye sınır yok. Test sonucu alan arkadaşım tebrik ederim ve darısı başıma bakalım
Günaydııııııııııınnnnn
Burasıda o kadar çok karlı kiii anlatamam çarşambadan beri aralıksız yağıyooo
2gündir kar tatilimiz vardı evdeydm bi yere çıkmadım bugünün hayalini kurdummm
Malesefff bugünde evdeymmmm
Bende aktara gidicektmmmm
Yağlanmaya başlasak iiii olucak demiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?