2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Amaan insanların lafını takmayacaksın yaa. İnsanlar düşünmeden konuşuyor işte.

Benim babannem neler dedi bana. 5 yıldır korunuyosunuz artık isteseniz de çocuğunuz olmaz kısırsındır sen dedi suratıma. Zaten gittiniz kurtköyden çakalın b.k bıraktığı yerden ev almışsınız dedi. Ne yapsam yaranamıyorum ama hıhı diyip geçiyorum napiim. Torunum ev almış kendine sevineyim demiyo da aşağılayıp duruyo işte

saol cnm, benim bulantım hiç olmadı canımmm........

Maşallah kızına annesi allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

aminnnnnn cnm, hepimizin inşallah.......

saol şekerim.....allah hepimizin bebişlerini korusun....çok değerli onlar.....benimki rahat rahat gösteriyor herhalde....:))
doktorlar direk kız diyor:)))) hatta doktor dediki: kız tutturmak zor şu dönem hep erkek oldu......kızınız koca bulmakta zorlanmıcak :)))
alem kadın güldürdü bizi.....

bu arada kızlar , yarın almanyadan annem geliyor.....çok mutluyummm.....ne yemekler yapar şimdi bana of of :))))

bu arada kızlar , yarın almanyadan annem geliyor.....çok mutluyummm.....ne yemekler yapar şimdi bana of of :))))

Sen nerde oturuyorsun bende geleyim mi sana şaka bir tarafa oh tadını çıkar bol bol hasret gider. Ah bende annemi özledim inşallah haftaya gelecek

Ben en iyisi evi biraz toparladıktan sonra eltime gideyim. Sabahtan beri yaydım oturuyorum :)

Ben en iyisi evi biraz toparladıktan sonra eltime gideyim. Sabahtan beri yaydım oturuyorum :)

Aman otur yat bu günlerin kıymetini bilin kızlar. Inanın Doğumdan sonra bebeğim büyüdükçe hamileligim ne kötü geçti dedim durdum bu sefer dilediğim gibi yatıyorum naz yapıyorum kocama. Çünkü kaynanam yattığın için kötü oluyorsun kalk diyordu eve misafir gelip duruyordu. Şimdi misafiR falan kabul edemem bu0süreci huzurlu bir şekilde geçirmeye çalışıyorum kızlar

Sen nerde oturuyorsun bende geleyim mi sana şaka bir tarafa oh tadını çıkar bol bol hasret gider. Ah bende annemi özledim inşallah haftaya gelecek

gel canım gel, ne demek.......bende doğma büyüme almanyalıyım istanbula gelin geldim 5 yıl önce......3 kardeşim annem ve babam
almanyadalar.......hasretlik zor.....

gel canım gel, ne demek.......bende doğma büyüme almanyalıyım istanbula gelin geldim 5 yıl önce......3 kardeşim annem ve babam
almanyadalar.......hasretlik zor.....

ah canım zor valla ya allah sana kolaylık versin. Annen geliyor ışte ne güzel doğum da da gelir sonra torun bahane olur sık gelirler torun çok tatlı oluyormuş.

slm kızlar umarım herkes iyidir bu arada çoğu öğrenmiş bebişlerinin ciniyetini gördüğüm kadarıyla çoğunluk kız dils cim seninde belli olmuştur ne zaman gitcen ben salı gideyim diyorum ama tabi gösterirse görcez insan merak ediyo tabi

ah canım zor valla ya allah sana kolaylık versin. Annen geliyor ışte ne güzel doğum da da gelir sonra torun bahane olur sık gelirler torun çok tatlı oluyormuş.

doğumda annemde gelmeyi pilanlıyor, kayınvaldemde.....annem çok kalamaz ama kayınvaldem bana yardımcı olucak daha
çok allahın izniyle........

ben pazartesi gidiyorum canım bakalım artık öğrenecek miyim cinsiyeti.
doğumda annemde gelmeyi pilanlıyor, kayınvaldemde.....annem çok kalamaz ama kayınvaldem bana yardımcı olucak daha
çok allahın izniyle........

oh ne güzel iki anne de olacak.

ayyyy hem ne heyecan sorma .. ama o halini görünce kahkahayı bastım ben gibi hiperkatif :))

allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel yaaaa kızmış 13. haftada öğrenmişsin ne güzel benim de haftaya cumartesi randevum var belli olur mu ki acaba inşallah belli olur yaaa çooook merak ediyorum

belli oluyor 4 boyutluda baktı doktor hadi hayırlı haberler sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun inşallah...canım..

Eki Görüntüle 359566

kızlar bugün doktordaydık. Bu ikinci doktorum, yakında olan........oda kız dedi, diğer doktor gibi
Annesi yesin onu.....herşey yolunda allaha şükür.......

aayyy ne kadar belrigin bend e 4 boyutlu istiyorum :) mşallhh bu arada :)

canım kakao kayısı buğday elma yağı alacağım yarın baakrım artık açıksa değilse pazertsi boş günüm o zaman bakalrım

tabiii artık yağlanmak gerek :) ben bebek yağı kullanıyordum dalinin
şimdi dier yağları kullanayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…