belli oluyor 4 boyutluda baktı doktor hadi hayırlı haberler sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun inşallah...canım..
merhaba kızlar bugün bana bi enerji geldi hazır fırsat varken evi komple bi temizledim içim rahatladı yaa özlemişim temiz kokan evimi
o enerji banada gelse keske cok özledim camasırsuyu kokusunu
kızımın canı makarna istemiş almış gelmiş anne bu makarna yi yap dedi ben çok açım dedi dedim çorba vereyim yok ille makarna kalktim onu yapıyorum uyku saati de yaklaşt püf :) istediği makarna da spagetti yani ha :)
allah Sağlıkla kucağina almayı nasip etsin kızını. Ay benim neyim olacak acaba :)
temizlik güzel ya insanın ruhu rahatlıyor bir kere bende temizlik yaptım geçen hatta eşim ne dese beğenirsiniz Sen yapınca daha bir güzel oluyor ya kendi yaptığını güzel sanıyormuş :) bende gülümsedim tuvalet banyo küvet bir güzel yıkadim valla.
ee annelik böyle bişey, iyiysen sende yersin belki azcık
kızımın canı makarna istemiş almış gelmiş anne bu makarna yi yap dedi ben çok açım dedi dedim çorba vereyim yok ille makarna kalktim onu yapıyorum uyku saati de yaklaşt püf :) istediği makarna da spagetti yani ha :)
Benim neyim olacak acabaaaa
2.lerin cinsiyeti daha bi önemli sanki dimi
allah Sağlıkla kucağina almayı nasip etsin kızını. Ay benim neyim olacak acaba :)
Birşey soracağım. İkili testteki ultrasonik inceleme vajinal ultrasonla mı yapılıyor?
Benim neyim olacak acabaaaa
2.lerin cinsiyeti daha bi önemli sanki dimi
Kızlaaar yaaa bende çok merak ediyrm cinsiyetiniii
Bizim randevumuza çok var daha
Heralde 19 marta kadar ben 9 doğuracammmm
benim dr karnımdan bakmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?