2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gözün aydın canım annenler hangi sehirde bende almanyadayım 20 aydır benim ne kaynanam ne de annem yanımda kocamla takılıyoruz benimde kısmetse annem gelcek doguma

merhaba kızlar bugün bana bi enerji geldi hazır fırsat varken evi komple bi temizledim içim rahatladı yaa özlemişim temiz kokan evimi

kızımın canı makarna istemiş almış gelmiş anne bu makarna yi yap dedi ben çok açım dedi dedim çorba vereyim yok ille makarna kalktim onu yapıyorum uyku saati de yaklaşt püf :) istediği makarna da spagetti yani ha :)

ee annelik böyle bişey, iyiysen sende yersin belki azcık

Son düzenleme:
temizlik güzel ya insanın ruhu rahatlıyor bir kere bende temizlik yaptım geçen hatta eşim ne dese beğenirsiniz Sen yapınca daha bir güzel oluyor ya kendi yaptığını güzel sanıyormuş :) bende gülümsedim tuvalet banyo küvet bir güzel yıkadim valla.

gerçekten rahatlatıyor ya, bende dinlene dinlene yaptım enerjim vardı ondan keyifliydi.

ee annelik böyle bişey, iyiysen sende yersin belki azcık

valla var ya bu burda makarna ister öbürü güzel koktu bizde yiyelim der :) ya neyle yesem ki hep yoğurt yoğurt değişik birşeyler istiyorum salça yesem sos yapmak istiyorum naneli falan ama püf

Canım ben onun küçük ellerini yerimmmm
Spagetti hııııı
Afiyet olsun prensese
Tabi annesi sana ve minicik bebişinedeeeee

Selam kızlar..
Geçmişi yine okuyamadım. Umarım herkes iyidir.Herşey yolundadır.
Bana da nazar değdi. Bir de Dr. u görmesem hamile olduğumu anlamayacağım demeyeceğim. NE zaman böyle konuşsam bulantım oluyor. Bugün bulandım durdum. Akşam yemeği olarak salata ve tost yaptım, onlar iyi geldi mideme. Şimdi de naneli sakızımı çiğniyorum.

Kızlaaar yaaa bende çok merak ediyrm cinsiyetiniii
Bizim randevumuza çok var daha
Heralde 19 marta kadar ben 9 doğuracammmm

Yaa ben niye merak etmiyorum acaba. Bir tuhaflık var bende... Kuzen aradı alyansla kime baktıysam doğru çıktı alyansla test yap kendine dedi. Hevesle anlattı anlattı.. he he dedim geçtim. Her gün soruyor yaptın mı diye? yok aklıma gelmedi diyorum, çıldırıyor.
Yalnız hamile olduğumu gördükten sonra bir rüya gördüm..Eşimle tekrar evleniyordum rüyamda. Rüya tabirlerine baktığımda şöyle yazıyordu " Hamileyseniz kızınız olacak demektir". Göreceğiz bakalım 16. haftada en geç...

kızlar çilek çıkmış ben aldım yedim
koca koca hormonlu belli ama napiim canım çekti
asıl benim canım başka bi yaz meyvesi çekiyor ama söylemeyim şimdi
sizinde çekmesin.Eşimi migrosa yolladım bir umut bekliyorum,rüyamda yiyodum böööyle buzz gibi hımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…