2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım bende söylemeyi unuttum ya demiştim sonucu söylerim diye

Banada abimler söyledi onlarınki tutmuştu...

Tesadüftür evet ama bende yapmıştım ısrarlara dayanamayarak, doğru çıktı vallahi

bende acayip çilek istiyorum bikaç markette gördüm ama daha mevsimi değil yaramaz sana diye frenlyorum kendimi napiim

Yaaa ben de gördüm çilek manavda...Ama eşim almadı hormonludur onlar diye....
Bugün hep ben de yaz meyvesi aş erdim. Hatta keşke biri meyve slaatası yapsa da yesem diye içimden geçirdim. Ama yapacak adam yok ki...

konudan konuya atlıyorum ama
hepsikampanya da diye bi site varya kk da da reklamı var hani burda
orda mustela ürünleri 3 al 2 öde kamp. ben bakıyorum,fiyatlardan pek haberim yok ama
sonuçta büyük ihtimal eczaneden daha uyguna gelir.

bu arada kızlar , yarın almanyadan annem geliyor.....çok mutluyummm.....ne yemekler yapar şimdi bana of of :))))
Canım Hadi gözün aydınnnnn

Birşey soracağım. İkili testteki ultrasonik inceleme vajinal ultrasonla mı yapılıyor?
Hayır canım vajinal olarak yapmıyrlar.
Karnındannnnn
Buarada geçmiş olsun canımm
Neyse aman bişeyler yiyebilmişsin ya o tutar birazzz

HMMMMMM.....
Hadi hayırlısıııı
Kızımız olucak mı bakalımmmm
Umarım 16. haftada söylerler demiiii
Ağustos topiğinde 18. haftasında olup daha öğrenemeyenler varrrr
İnan benimkide öylen olurrrr kesinnn
bende bu şans varkeeeennnnnnnnn

Bugün hep ben de yaz meyvesi aş erdim. Hatta keşke biri meyve slaatası yapsa da yesem diye içimden geçirdim. Ama yapacak adam yok ki...

yaz gelse sırf meyve yiyerek karnımı doyurcam galiba bende çok istiyorum yaz meyvelerini.

yaz gelse sırf meyve yiyerek karnımı doyurcam galiba bende çok istiyorum yaz meyvelerini.

Evet ama çok fazla şeker içerdiklerinden abartmamak lazım.Yoksa ben çok severim. Meyveyle yaşayabilirim. Çilekli yoğurt ve çilekli milk shake yapacağım kendime çilek çıkar çıkmaz....Bu aralar kivi ve ananasa taktım..Kiviyi abartıyprum ama ananası az yemek lazımmış hamilelikte. O yüzden bir dilimle yetiniyorum.

Ya kızlar bende size bunu soracaktım...
Biz doktorumuzun muyahanesine gidiyoruz...
2li test için; arayıp fiyat sordum karşılaştırma yapmak için...
Poliklinikte yaptırmak daha uygun geldi, neyse cinsiyet öğrenmek için gittiğimizde yapalım mı diye sordu bende dışarda yaptırmak istediğimi söyledim tamam dedi...

Aynı seninkisi gibi cinsiyeti daha kolay gözüksün diye alttan muayene yaptı, bende çok gerildim ama bir sürü şey söyledi sözlü olarak...
Ense kalınlığını söyledi omirilik, burun, göz her ayrıntısını söyledi, ve çok şükür hiç bir problemin olmadığını söyledi, baya ayrıntılı baktı yani...

Ama herhangi bir test yaptırmadık, yinede sırf bunun için 2 li test yaptırmam gerekir mi sizce ?

ben kremlerimi hep netten ısmarlıyorum. Çok daha ucuza geliyor..
Yeğenim de çok geç göstermişti valla...Neyse bekleyeceğiz.aldıklarımızı da sarı yeşil falan alacağız.

Canımm hormonlu ama napayımmm canım çok istedi bende bugün markette gördüm dayanamadımm aldımmm,
aZcıkta olsa nefsimi köreltmek istedimmm
Kızlarrr bide domates ve salatalık istiydu canım onlardanda aldımmm
Hormonludur amaaaaa
Çok istedimmmmm

alyansla mı baktın sen de?
Canım bu alyans testi hani
alyansını şaç telinden geçiriysun avucunun içine mi tutuysunn yuvarlak çizerse..........
sağa sola gidersee erkek miydi???
yani tam bilmiyrm aslında
Anlatrsan sevinrmm

bende yazın meyveyle yaşıyorum diyebilirim sıcak olunca zaten canım yemek falan istemiyo normalde bakalım bu dönemde neler olacak.

bende acayip çilek istiyorum bikaç markette gördüm ama daha mevsimi değil yaramaz sana diye frenlyorum kendimi napiim

İradelesiniz ben alıp yedim valla
zaten kokusu falan yoktu ama ekşiliği iyi geldi en azından
bari yetiştiriyolar hormon falan yapmasalar da minik minik olsa normal boyutta noolur dimi ama
millete satıyosunuz alan alıyor zaten de bari hormonlomayın milletin içine sinsin..

zaten,eşim de ardı şimdi bulamamış istediğimi
:26:

iyi akşamlar kzlarrr herşeyin hayırlısı en önemlisi bu Allah gönlümüze göre verir umarım bende 13. haftamdayım ve öğrenemedim henüz 18 gün sonra inş. bakalım.kızlar yaa ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç bi bulantı,koku falan hissi yaşamadım 1 kere bile kusmadım aş erme durumum da oyk hamile kalmadan öncede tuzlu şeylere düşkündüm şimdide öylee o yüzden hiç bi yorum yürütemiorum cinsiyet hakkındaa aranızda MULTİBİONTA kullanan var mı

Canım eğer 3 lü testi yaptıracaksan 2liye gerek yok
Zaten ense kalınlıüınıda ölçmüşşş
Bi anormallik olsaydı mutlaka söylerdiii ve kan testide isterdiii

domatesi cherry domates al. Pahalı ama en azından büyük domatesler kadar hormonlu değiller.
Ben yapmadım ama kuzenim ipliğe geçirmemgerektiğini göğüs hizzasında elinde tutup ayansı bırakınca alyansın hareketlerinden anlaşıldığını söyledi.
Ama valla tam dinlemedim. Youtube ta kesin vardır. Bir bak istersen...Kim yaptıysa tuttu dedi ama bilmiyorum tesadüf mü değil mi?

Canım 2li test hem ayrıntılı bi usg oluyor hem de asıl kanda bazı değerlere bakılıyor
sen 2li test yaptırmış olmuyosun yani
sadece usg de ayrıntılı bakmış

benim de baktılar ama alttan değil,renkli 3 boyutlu usg vardı onla baktılar aynen
sana söylendiği gibi anlattılar boyutlarını falan.

Bende yaptım ya ben de anlatayım, banada abimler anlattı valla:)

Biz kolyeyle yaptık sanırım iple de oluyormuş...

Kolyeye alyansımı taktım, karnımı açtım, eşimde sabit bir şekilde alyansı karnımın üstüne tuttu ama hiç kıpırdamayacak şekilde tuttu...

Sonra alyans kendi kendine hareket etmeye başladı sağa sola gitmeye başladı bizde şaşırdık sağa sola gidince erkek eğer yuvarlak çizerse kız olurmuş...

Erkek çıktı bizimkisi testte, gerçekte de öyle çıktı

Hatta eşim komiklik olsun diye ben sağlama yapıcam erkekse bende de sağ sol yapar dedi, karnını açtı ben tuttum yine sağ sol yaptı yüzük hııı tamam kesin doğru erkek olacak demişti...

Geyik yaptık biz baya eğlenmiştik ama doğru çıktı, tesadüf işte ...

Bak nazar değdirceksin kendine bebişine annesiiiiiiii
maşallahh deeee,
Burda bir kaç arkadaşımız öyle dediler ertesigün rahatsızlandılar Allah korusunnnn
Hayır canım kullanmıyrm ama ismini duymuştumm
Elevit yeterli gelmez mi ki içinde birsüri vitamin var yaaa

Thanks canımm
Bakarım ben birazdan youtube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…