Yaa ben niye merak etmiyorum acaba. Bir tuhaflık var bende... Kuzen aradı alyansla kime baktıysam doğru çıktı alyansla test yap kendine dedi. Hevesle anlattı anlattı.. he he dedim geçtim. Her gün soruyor yaptın mı diye? yok aklıma gelmedi diyorum, çıldırıyor.
Yalnız hamile olduğumu gördükten sonra bir rüya gördüm..Eşimle tekrar evleniyordum rüyamda. Rüya tabirlerine baktığımda şöyle yazıyordu " Hamileyseniz kızınız olacak demektir". Göreceğiz bakalım 16. haftada en geç...
kızlar çilek çıkmış ben aldım yedim
koca koca hormonlu belli ama napiim canım çekti
asıl benim canım başka bi yaz meyvesi çekiyor ama söylemeyim şimdi
sizinde çekmesin.Eşimi migrosa yolladım bir umut bekliyorum,rüyamda yiyodum böööyle buzz gibi hımmm
kızlar çilek çıkmış ben aldım yedim
sizinde çekmesin.Eşimi migrosa yolladım bir umut bekliyorum,rüyamda yiyodum böööyle buzz gibi hımmm
Canım Hadi gözün aydınnnnnbu arada kızlar , yarın almanyadan annem geliyor.....çok mutluyummm.....ne yemekler yapar şimdi bana of of :))))
Hayır canım vajinal olarak yapmıyrlar.Birşey soracağım. İkili testteki ultrasonik inceleme vajinal ultrasonla mı yapılıyor?
Yaa ben niye merak etmiyorum acaba. Bir tuhaflık var bende... Kuzen aradı alyansla kime baktıysam doğru çıktı alyansla test yap kendine dedi. Hevesle anlattı anlattı.. he he dedim geçtim. Her gün soruyor yaptın mı diye? yok aklıma gelmedi diyorum, çıldırıyor.
Yalnız hamile olduğumu gördükten sonra bir rüya gördüm..Eşimle tekrar evleniyordum rüyamda. Rüya tabirlerine baktığımda şöyle yazıyordu " Hamileyseniz kızınız olacak demektir". Göreceğiz bakalım 16. haftada en geç...
Yaaa ben de gördüm çilek manavda...Ama eşim almadı hormonludur onlar diye....
Bugün hep ben de yaz meyvesi aş erdim. Hatta keşke biri meyve slaatası yapsa da yesem diye içimden geçirdim. Ama yapacak adam yok ki...
Canım bende söylemeyi unuttum ya demiştim sonucu söylerim diye
Banada abimler söyledi onlarınki tutmuştu...
Tesadüftür evet ama bende yapmıştım ısrarlara dayanamayarak, doğru çıktı vallahi
yaz gelse sırf meyve yiyerek karnımı doyurcam galiba bende çok istiyorum yaz meyvelerini.
Benim ikili test alttan yapıldı. Biraz sinir bozucu oldu ama bebeğin her türlü ayrıntısını gördü. Kollarında bacaklarında 3er kemik oluşmuş onları ölçtü. Başının çapını, göbeğinin çapını, burnunun boyunu, mesanesini, midesini, kafa iç yapısını, omuriliğinin yapısını herşeyini gördü. Ultrasonu içerde çevire çevire herşeyini görebildi bebeğin. Gerildim biraz ama değdi yani. Cinsiyetini bile öğrenmiş oldum :)
alyansla mı baktın sen de?
konudan konuya atlıyorum ama
hepsikampanya da diye bi site varya kk da da reklamı var hani burda
orda mustela ürünleri 3 al 2 öde kamp. ben bakıyorum,fiyatlardan pek haberim yok ama
sonuçta büyük ihtimal eczaneden daha uyguna gelir.
Yeğenim de çok geç göstermişti valla...Neyse bekleyeceğiz.aldıklarımızı da sarı yeşil falan alacağız.Canım Hadi gözün aydınnnnn
Hayır canım vajinal olarak yapmıyrlar.
Karnındannnnn
Buarada geçmiş olsun canımm
Neyse aman bişeyler yiyebilmişsin ya o tutar birazzz
HMMMMMM.....
Hadi hayırlısıııı
Kızımız olucak mı bakalımmmm
Umarım 16. haftada söylerler demiiii
Ağustos topiğinde 18. haftasında olup daha öğrenemeyenler varrrr
İnan benimkide öylen olurrrr kesinnn
bende bu şans varkeeeennnnnnnnn
Canımm hormonlu ama napayımmm canım çok istedi bende bugün markette gördüm dayanamadımm aldımmm,kızlar çilek çıkmış ben aldım yedim
Canım bu alyans testi hanialyansla mı baktın sen de?
Evet ama çok fazla şeker içerdiklerinden abartmamak lazım.Yoksa ben çok severim. Meyveyle yaşayabilirim. Çilekli yoğurt ve çilekli milk shake yapacağım kendime çilek çıkar çıkmaz....Bu aralar kivi ve ananasa taktım..Kiviyi abartıyprum ama ananası az yemek lazımmış hamilelikte. O yüzden bir dilimle yetiniyorum.
bende acayip çilek istiyorum bikaç markette gördüm ama daha mevsimi değil yaramaz sana diye frenlyorum kendimi napiim
Yaaa ben de gördüm çilek manavda...Ama eşim almadı hormonludur onlar diye....
Bugün hep ben de yaz meyvesi aş erdim. Hatta keşke biri meyve slaatası yapsa da yesem diye içimden geçirdim. Ama yapacak adam yok ki...
Canımm hormonlu ama napayımmm canım çok istedi bende bugün markette gördüm dayanamadımm aldımmm,
aZcıkta olsa nefsimi köreltmek istedimmm
Kızlarrr bide domates ve salatalık istiydu canım onlardanda aldımmm
Hormonludur amaaaaa
Çok istedimmmmm
Canım bu alyans testi hani
alyansını şaç telinden geçiriysun avucunun içine mi tutuysunn yuvarlak çizerse..........
sağa sola gidersee erkek miydi???
yani tam bilmiyrm aslında
Anlatrsan sevinrmm
Ya kızlar bende size bunu soracaktım...
Biz doktorumuzun muyahanesine gidiyoruz...
2li test için; arayıp fiyat sordum karşılaştırma yapmak için...
Poliklinikte yaptırmak daha uygun geldi, neyse cinsiyet öğrenmek için gittiğimizde yapalım mı diye sordu bende dışarda yaptırmak istediğimi söyledim tamam dedi...
Aynı seninkisi gibi cinsiyeti daha kolay gözüksün diye alttan muayene yaptı, bende çok gerildim ama bir sürü şey söyledi sözlü olarak...
Ense kalınlığını söyledi omirilik, burun, göz her ayrıntısını söyledi, ve çok şükür hiç bir problemin olmadığını söyledi, baya ayrıntılı baktı yani...
Ama herhangi bir test yaptırmadık, yinede sırf bunun için 2 li test yaptırmam gerekir mi sizce ?
Canımm hormonlu ama napayımmm canım çok istedi bende bugün markette gördüm dayanamadımm aldımmm,
aZcıkta olsa nefsimi köreltmek istedimmm
Kızlarrr bide domates ve salatalık istiydu canım onlardanda aldımmm
Hormonludur amaaaaa
Çok istedimmmmm
Canım bu alyans testi hani
alyansını şaç telinden geçiriysun avucunun içine mi tutuysunn yuvarlak çizerse..........
sağa sola gidersee erkek miydi???
yani tam bilmiyrm aslında
Anlatrsan sevinrmm
Bak nazar değdirceksin kendine bebişine annesiiiiiiiiiyi akşamlar kzlarrr herşeyin hayırlısı en önemlisi bu Allah gönlümüze göre verir umarım bende 13. haftamdayım ve öğrenemedim henüz 18 gün sonra inş. bakalım.kızlar yaa ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç bi bulantı,koku falan hissi yaşamadım 1 kere bile kusmadımaş erme durumum da oyk hamile kalmadan öncede tuzlu şeylere düşkündüm şimdide öylee o yüzden hiç bi yorum yürütemiorum cinsiyet hakkındaa aranızda MULTİBİONTA kullanan var mı
Thanks canımmdomatesi cherry domates al. Pahalı ama en azından büyük domatesler kadar hormonlu değiller.
Ben yapmadım ama kuzenim ipliğe geçirmemgerektiğini göğüs hizzasında elinde tutup ayansı bırakınca alyansın hareketlerinden anlaşıldığını söyledi.
Ama valla tam dinlemedim. Youtube ta kesin vardır. Bir bak istersen...Kim yaptıysa tuttu dedi ama bilmiyorum tesadüf mü değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?