Hıı bak dinlememişim bile nasıl yapıldığını.. Eğlenmişsiniz bayağı siz yaparken..Bende yaptım ya ben de anlatayım, banada abimler anlattı valla:)
Biz kolyeyle yaptık sanırım iple de oluyormuş...
Kolyeye alyansımı taktım, karnımı açtım, eşimde sabit bir şekilde alyansı karnımın üstüne tuttu ama hiç kıpırdamayacak şekilde tuttu...
Sonra alyans kendi kendine hareket etmeye başladı sağa sola gitmeye başladı bizde şaşırdık sağa sola gidince erkek eğer yuvarlak çizerse kız olurmuş...
Erkek çıktı bizimkisi testte, gerçekte de öyle çıktı
Hatta eşim komiklik olsun diye ben sağlama yapıcam erkekse bende de sağ sol yapar dedi, karnını açtı ben tuttum yine sağ sol yaptı yüzük hııı tamam kesin doğru erkek olacak demişti...
Geyik yaptık biz baya eğlenmiştik ama doğru çıktı, tesadüf işte ...
Canım teşekkür ederimBende yaptım ya ben de anlatayım, banada abimler anlattı valla:)
Biz kolyeyle yaptık sanırım iple de oluyormuş...
Kolyeye alyansımı taktım, karnımı açtım, eşimde sabit bir şekilde alyansı karnımın üstüne tuttu ama hiç kıpırdamayacak şekilde tuttu...
Sonra alyans kendi kendine hareket etmeye başladı sağa sola gitmeye başladı bizde şaşırdık sağa sola gidince erkek eğer yuvarlak çizerse kız olurmuş...
Erkek çıktı bizimkisi testte, gerçekte de öyle çıktı
Hatta eşim komiklik olsun diye ben sağlama yapıcam erkekse bende de sağ sol yapar dedi, karnını açtı ben tuttum yine sağ sol yaptı yüzük hııı tamam kesin doğru erkek olacak demişti...
Geyik yaptık biz baya eğlenmiştik ama doğru çıktı, tesadüf işte ...
o enerji banada gelse keske cok özledim camasırsuyu kokusunu
kızımın canı makarna istemiş almış gelmiş anne bu makarna yi yap dedi ben çok açım dedi dedim çorba vereyim yok ille makarna kalktim onu yapıyorum uyku saati de yaklaşt püf :) istediği makarna da spagetti yani ha :)
gelsin gelsin güzel oluyo ama dikkat et çamaşırsuyu kokusunu içine fazla çekme
yalan dunyadaki sertvet teyze gibiyim ben ama artık kullanmıyorum cok kötü carpıyor
elleriyle dalsaydı yaa.. spagettiyi çatalla yemek meşakatli iştir. Ama işte kendisini gösterecek ya annesine.....ay şükür makarna olayı bitti gül gül oldum Sen çatal tutmayı yeni öğrendin spagetti senin neyine ben güldükce o sinir oldu ha ha durum hemen yüzük falı bakacağım
oh afiyet olsun canım yarasın 3ünüzede
yalan dunyadaki sertvet teyze gibiyim ben ama artık kullanmıyorum cok kötü carpıyor
erkek çıktı kızlar
oh afiyet olsun canım yarasın 3ünüzede
Canım biz eşimle gülmekten testi yapamadıkk malesefffferkek çıktı kızlar
benim de eşim sevmiyo saf çamaşırsuyu kokusunu bende pek sevmiyorum
kızında da yapmış mıydın?NE çıkmıştı?
kızım da yapmadım ama iskambil falı baktım doktor erkek diyordu fal kız diyordu kız doğurdum bunda baktım erkek çıkıyor bakalım
bir kız bir erkek olsa da güzel olur, iki kızda....Ben hep kız istiyorum ama ısmarlamayla olmuyor bu iş... Erkek çocuk keyfini yeğenimde yaşadım, o yüzden kız geçiyor içimden.
kız evlat çok güzel ya. Gerçi erkek nasıl bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?