2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hıı bak dinlememişim bile nasıl yapıldığını.. Eğlenmişsiniz bayağı siz yaparken..

Zaten birde 2 li test hakkında bilgi istediğimde, çokda aman aman gerekli bir test olarak görmüyorum ama aklınızda kalmaması için yaptırabilirsiniz dedi...

Eğer bir problem varsa ne düşünüyorsunuz asıl önemli konu bu dedi felan...

Bakıp problem yok dedi ama işte kan testi olmadı onu ihmal etmemeliyim...

Canım teşekkür ederim
deniycem şimdiiiiii

ay şükür makarna olayı bitti gül gül oldum Sen çatal tutmayı yeni öğrendin spagetti senin neyine ben güldükce o sinir oldu ha ha durum hemen yüzük falı bakacağım

o enerji banada gelse keske cok özledim camasırsuyu kokusunu

oh afiyet olsun canım yarasın 3ünüzede

gelsin gelsin güzel oluyo ama dikkat et çamaşırsuyu kokusunu içine fazla çekme

yalan dunyadaki sertvet teyze gibiyim ben ama artık kullanmıyorum cok kötü carpıyor

ay şükür makarna olayı bitti gül gül oldum Sen çatal tutmayı yeni öğrendin spagetti senin neyine ben güldükce o sinir oldu ha ha durum hemen yüzük falı bakacağım
elleriyle dalsaydı yaa.. spagettiyi çatalla yemek meşakatli iştir. Ama işte kendisini gösterecek ya annesine.....
yalan dunyadaki sertvet teyze gibiyim ben ama artık kullanmıyorum cok kötü carpıyor

uff sorma dün gece yine kopardı beni yalan dünya...
Ben de çamaşır suyu çok kullanırım.Temizliğinden tek emin olduğum kimyasal...

çok komiksin ha ha ya. Ben de umutsuz ev kadınların da ki ceyda duvenci gibi olmaktan korkuyorum burdan iyi dizi kadrosu çıkacak

erkek çıktı kızlar
Canım biz eşimle gülmekten testi yapamadıkk maleseffff

benim de eşim sevmiyo saf çamaşırsuyu kokusunu bende pek sevmiyorum

Ay benim eşimde nefret ediyoo onun kokusundannn
ama benimde sağ kolum sayılır tuvalet banyo lavabolarrrr ohhhh mis gibi valllaaaa
3 aydır kullanamıyrm zatennnn üffffffff keder yaptım şimdiiii

bir kız bir erkek olsa da güzel olur, iki kızda....Ben hep kız istiyorum ama ısmarlamayla olmuyor bu iş... Erkek çocuk keyfini yeğenimde yaşadım, o yüzden kız geçiyor içimden.

benim için farketmiyor ama erkek olursa korktum ya o minik pipi yi temizlemek sünnet derdi falan bildiğim olsa daha rahat ederim sanki hayırlısı artık

arkadaşlar mrb birşey soracağım ben 6 hafta +1 hamileyim .ama iki gündür karnımda adet sancısı gibi bir sancı var bacaklarım da çok ağrıyo. doktor biraz tehliken var demişti 5 gündür yatıyorum. neden oluyordur acaba

Kızlar daha önceden size su içemediğimi söylemiştim bulantılarım oluğu zamanlarrr
Bulantı bitti su içmeye başladımm yaşasınn 2 haftadırr valla mikemmel su içiyerm
haftada 19 lt bitiriyrmm
Eşim sünger Boba benzedin diyorrr

bir kız bir erkek olsa da güzel olur, iki kızda....Ben hep kız istiyorum ama ısmarlamayla olmuyor bu iş... Erkek çocuk keyfini yeğenimde yaşadım, o yüzden kız geçiyor içimden.

kız evlat çok güzel ya. Gerçi erkek nasıl bilmiyorum

bende şu içiyorum ve çok tuvalete gidiyorum. Ve bomba gibi haber benden bebeğimi hissettim kızlar valla hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…