arkadaşlar mrb birşey soracağım ben 6 hafta +1 hamileyim .ama iki gündür karnımda adet sancısı gibi bir sancı var bacaklarım da çok ağrıyo. doktor biraz tehliken var demişti 5 gündür yatıyorum. neden oluyordur acaba
erkek çıktı kızlar
benim de eşim sevmiyo saf çamaşırsuyu kokusunu bende pek sevmiyorum
elleriyle dalsaydı yaa.. spagettiyi çatalla yemek meşakatli iştir. Ama işte kendisini gösterecek ya annesine.....
uff sorma dün gece yine kopardı beni yalan dünya...
Ben de çamaşır suyu çok kullanırım.Temizliğinden tek emin olduğum kimyasal...
bende şu içiyorum ve çok tuvalete gidiyorum. Ve bomba gibi haber benden bebeğimi hissettim kızlar valla hissettim
bende şu içiyorum ve çok tuvalete gidiyorum. Ve bomba gibi haber benden bebeğimi hissettim kızlar valla hissettim
Erkek çocukken zor, ergenlikte falan daha kolay.Kızda çocukken kolay ergenlikte ve gençlikte zor oluyor derler hep...
valla ben de duyuyorum bazı hareketler ama bağırsak hareketimi bebek hareketimi anlamıyorum ki....
ya deme öyle ay :) şaka bir tarafa iki kızım olsa onlara çok güzel bir oda yaparım hayal kuruyorum ama ne olacak erkek olursa da ayrı oda
Eee bekleyeceğiz mecburen....Yapacak birşey yok...Canım bu haftalarda bizim duymamız imkansız mış
O bizim bağırsak hareketlerimiz olurmuş
Ancak 16. haftadan sonra hissedebilirmiş
ilk gebelikte öyle olurmuşşş
Ne 16. haftaymış beeeeeeeeeee
ay kasildi çok kötü elimi götürdüm kese elime geldi o sırada bir atma gibi içerden birşey çarptı ama o kadar minik birşey di ki ay için bir hoş oldu kızlar
ben korkuyrm elimi göbeğimin altına bile değdiremiyrmmmay kasildi çok kötü elimi götürdüm kese elime geldi o sırada bir atma gibi içerden birşey çarptı ama o kadar minik birşey di ki ay için bir hoş oldu kızlar
Bana da hep soruyorlar hissetmiyormusun diye, sanki zorundaymışım gibi, hadi ya felan diyorlar hatta :26:
Eee hissetmedim ben daha ya, erkek ama hissetmedim yani daha çok küçük hem
kızlar çilek çıkmış ben aldım yedim
koca koca hormonlu belli ama napiim canım çekti
asıl benim canım başka bi yaz meyvesi çekiyor ama söylemeyim şimdi
sizinde çekmesin.Eşimi migrosa yolladım bir umut bekliyorum,rüyamda yiyodum böööyle buzz gibi hımmm
Ben çoktandır hissediyorum
pırr pırr seyirme gibi bi his bağırsak hareketiyle karıştırılabilir ama
2. anneler anlıyor farkı..
bu arada saç telimi almaya çalışıyorum,test yapacam ben de
normalde elimi,oynamak için attığım
an bir sürü dökülür gelir yere de atamam kalkarım sinir olup,
şimdi idtiyorum ya bi tane kopmuyor.:104:
bi tahminde bulunayım canım karpuz mu
ben korkuyrm elimi göbeğimin altına bile değdiremiyrmmm
Kese olduğunu nası anladın canımm
Sert bi şey miiii
Şahanın bi reklamı var yaaa zorundamıyımmmmm diyeee o gelldi şimdi aklımaaa
Canım seninde ilk bebişin miiii olucak
İlk se ondan hissedememşsindirr
Malummm 16. hafatyı bekliycezzzzzz
Ayyy yaaa geçen gün canım istedi ondan biz bulamadık burdaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?