2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bi tahminde bulunayım canım karpuz mu

yok canım yaa hani,yarması da vardır,Bursadan gelir iyisi
tüylü ya ondan

bulamamış zaten eşim,ortaköyde bi hamile manavı varmış orda bulunurmuş
ama gitmemiş bizimki

ya kızlar bişiy sorucam ben kızımda limonun ve meyvanın hastasıydım sürekli aşerirdim ama bunda canım istemiyor yesem iyi olcak ama binde bir aklıma gelirse işte böyle olanınız varmı

yok tatlım normalde sert olmuyor hatta öyle her an dokunamam ama. Kasılma oldu o yüzden de sert oldu. Bir de ben çok zayıfim onun etkisi de var erken hissetmem de

tüylü ya ondan

ama gitmemiş bizimki

hıııı
ondan nişantaşında da var... Bugün benim de canım istedi... bir de dediğim siteye bak bakalım var mı??

tüylü ya ondan

ama gitmemiş bizimki

hım bilirim canım ben o aşermeleri biz 2010 yılında hakkarideydik eşimin işi nedeniyle ben kızıma hamileyim canım çok fazla yaz meyvası çekiyodu ama öyle böyle değil adam bana fiyatlarını sölemeden hergün o karpuzu alırdı fiyatıda neymiş 40 lira bir tane karpuz tabi ben daha sonra öğrendim bunlarıııııııı

Londrayla yarışırmış valla Hakkari meyve fiyatları konusunda. Geçen sene kirazın yarım kilosuna 25 tl verdim ben de...Türkiyeye gelince bol bol meyve yiyordum, hatta bazen valizde meyve taşıyordum ingiltereye...Ama Hakkari nin böyle pahalı olması ilginçç..Sonuçta orda da karpuz yetişiyor..

Canım kışın karpuz fiyatını söyledi heralde yoksa yazın bedava gibi bişey yani
İngilterede niye öyle yaa,onlar yemiyormu meyve hiç

bende hep yaz meyvesi yedim bu hamileligim de. A dan z ye yani.

Ben kaçtım kızlar
ananasla,portakal almış eşim ikisini karıştırayım bakiim
şeftaliye yakın bişeyler çıkacakmı

Canım kışın karpuz fiyatını söyledi heralde yoksa yazın bedava gibi bişey yani
İngilterede niye öyle yaa,onlar yemiyormu meyve hiç

Yaa oralarda yetişmediği için genelde çok pahalı oluyor. Yiyorlar ama bizim gibi 2 kilo kiraz, bir bütün karpuz, 1 kilo şeftali fazla lüks oluyor orada...Herşey de bulunmuyor maalesef. Canın yeşil erik ya da muşmula mı çekti..Hiç şansın yok mevsiminde olsan bile...Türkiyede herşey çok ucuz ve lezzetli.
Hıı kış karpuzu..Ben de anlamadım durumu nasıl yani diye düşünüyorum....

Tarhana çorbasını ekmekle yiyince bana çok iyi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…