2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim canım o kadar çok meyve istiyor ki anlatamam
bugün markete gittik eşimle evde yemeklik bi şey yok die
bi baktım ne kadar meyve varsa sepette
yemeklik hiç bişey yok yineeee

kızlar meyveler söylüyorsunuz canımız çekiyorrr:2:
ayyy yaz gelseee ama o zamn da sıcaktan duramayacağız hamielelr sıcağı 2-3 kat fazla hisediyor

Son düzenleme:
ben ekşiçi oldum yaaaaa...Kiviyyle uyanıp kiviyle uyuyorum

Ekmekle yersen gerçekten iyi geliyor.Az kaldı bulantılarıızın sonlanmasına. Kaç haftalıksın sen.

Beyaz ekmek mi yiyorsun sen :26:2 ay benim henüz inşallah 3. aydan sonra geçer birşey yiyemiyorum bebeğim beslenemiyorsa diye üzülüyorum

ben 3 tabak spagetti yedim ve galiba patlamak üzereyim

Maşallah ay bak benimde canım istedi şimdikim yapacak şimdi

ben ekşiçi oldum yaaaaa...Kiviyyle uyanıp kiviyle uyuyorum

Ekmekle yersen gerçekten iyi geliyor.Az kaldı bulantılarıızın sonlanmasına. Kaç haftalıksın sen.

anchusa senin kızın olacak ya dilse demişti dersin

Tatlıdan çikolatadan daha faydalı meyve. Ne güzel işte...
Ay canım yaa tatlıda çok yiyormmm benn
kararında bırakmayı hiç bilmyrmm

ben 3 tabak spagetti yedim ve galiba patlamak üzereyim
ohhhhhhh affiyet olsunn yarasınn bebişeeee

Benimde tek severek yediğim şey çorba bu ara bitsin artık bulantılar

Canım bebnim 12. haftamda sonlandı umarım seninde geçerrr

Beyaz ekmek mi yiyorsun sen :26:2 ay benim henüz inşallah 3. aydan sonra geçer birşey yiyemiyorum bebeğim beslenemiyorsa diye üzülüyorum

Maşallah ay bak benimde canım istedi şimdikim yapacak şimdi

Yok ben tam tahıllı ekmek yiyorum yıllardır.Üzülme bebek şu an için senden gerekli besini alıyor. Tam asalak gibiler bu zamanlarda.10. haftadan sonra amniyon sıvısını içmeye başladıkları için daha dikkatli olmak lazım ama esas 12. haftayla eski yemek yeme düzenimize kavuşacağız.

İnşallah canım haftaya anneme gitmeyi planlıyorum 4 5 gün kalayımda bari boğazımdan birşeyler geçsin

Bende tahıllıya geçsem iyi olacak İnşallah geçer çokta kilo almayalımda doktorum 12 kiloyla doğuma gel dedi bakalım
Bu sene oruçta tutamayacağız

anchusa senin kızın olacak ya dilse demişti dersin
İnşallah. Çok mutlu olurum. İsmi bile hazır. Ama oğlum olursa da mutlu oluurm. Onun da ismi hazır... Bazen kız gönlümden geçiyor diye nasıl vicdan azabı duyuyorum bir bilsen... Ayırımcılık yapıyormuşum gibime geliyor, kızıyorum kendime...

Tatlı yememeye çalış çok. Ben haftada 1 yiyorum tatlı. Ne bebeğe ne bana faydası var tatlının...

Slm kizlar.ya boyle meyve yiyecek iisimleri yazmayin bence ayip oluyor herkes hamile oldugu yerde bulamayanlar veya imkanlari olmayanlar olabilir gunahina girmeyin hamile insanin cani ceker.

Aslında haklısınnn Yemesem ii olucak
Geçen gün eşime .......... al dedim gelirken 4 dilim yedimmm yaaaa
görmemiş gibiiiii
1 tane ye kalk işteeee ama yok durduramıyrm kendimiiiiii

yok kız vicdan azabı olur mu ya bende doktor erkek diyene kadar kız istiyordum ve erkeğe adapte olamadım hiç hep kız elbiseleri dikkatimi çekiyordu ve sonunda kız oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…