Tarhana çorbasını ekmekle yiyince bana çok iyi geliyor..
ben ekşiçi oldum yaaaaa...Kiviyyle uyanıp kiviyle uyuyorumerik mi ay canım hiç istemiyor ya
Benimde tek severek yediğim şey çorba bu arabitsin artık bulantılar
benim canım o kadar çok meyve istiyor ki anlatamam
bugün markete gittik eşimle evde yemeklik bi şey yok die
bi baktım ne kadar meyve varsa sepette
yemeklik hiç bişey yok yineeee
ben 3 tabak spagetti yedim ve galiba patlamak üzereyim
ben ekşiçi oldum yaaaaa...Kiviyyle uyanıp kiviyle uyuyorum
Ekmekle yersen gerçekten iyi geliyor.Az kaldı bulantılarıızın sonlanmasına. Kaç haftalıksın sen.
ben 3 tabak spagetti yedim ve galiba patlamak üzereyim
ben ekşiçi oldum yaaaaa...Kiviyyle uyanıp kiviyle uyuyorum
Ekmekle yersen gerçekten iyi geliyor.Az kaldı bulantılarıızın sonlanmasına. Kaç haftalıksın sen.
Ay canım yaa tatlıda çok yiyormmm bennTatlıdan çikolatadan daha faydalı meyve. Ne güzel işte...
ohhhhhhh affiyet olsunn yarasınn bebişeeeeben 3 tabak spagetti yedim ve galiba patlamak üzereyim
Benimde tek severek yediğim şey çorba bu arabitsin artık bulantılar
Beyaz ekmek mi yiyorsun sen :26:2 ay benim henüz inşallah 3. aydan sonra geçer birşey yiyemiyorum bebeğim beslenemiyorsa diye üzülüyorum
Maşallah ay bak benimde canım istedi şimdikim yapacak şimdi
Ay canım yaa tatlıda çok yiyormmm benn
kararında bırakmayı hiç bilmyrmm
ohhhhhhh affiyet olsunn yarasınn bebişeeee
Canım bebnim 12. haftamda sonlandı umarım seninde geçerrr
kızlar meyveler söylüyorsunuz canımız çekiyorrr:2:
ayyy yaz gelseee ama o zamn da sıcaktan duramayacağız hamielelr sıcağı 2-3 kat fazla hisediyor
Yok ben tam tahıllı ekmek yiyorum yıllardır.Üzülme bebek şu an için senden gerekli besini alıyor. Tam asalak gibiler bu zamanlarda.10. haftadan sonra amniyon sıvısını içmeye başladıkları için daha dikkatli olmak lazım ama esas 12. haftayla eski yemek yeme düzenimize kavuşacağız.
İnşallah. Çok mutlu olurum. İsmi bile hazır. Ama oğlum olursa da mutlu oluurm. Onun da ismi hazır... Bazen kız gönlümden geçiyor diye nasıl vicdan azabı duyuyorum bir bilsen... Ayırımcılık yapıyormuşum gibime geliyor, kızıyorum kendime...anchusa senin kızın olacak ya dilse demişti dersin
Ay canım yaa tatlıda çok yiyormmm benn
kararında bırakmayı hiç bilmyrmm
ohhhhhhh affiyet olsunn yarasınn bebişeeee
Canım bebnim 12. haftamda sonlandı umarım seninde geçerrr
Ayyyy canımmm bide son ayımız Ağustosss
Napcazzzz
hayırlısıyla o günleri görürüz inşallahhh
İnşallah. Çok mutlu olurum. İsmi bile hazır. Ama oğlum olursa da mutlu oluurm. Onun da ismi hazır... Bazen kız gönlümden geçiyor diye nasıl vicdan azabı duyuyorum bir bilsen... Ayırımcılık yapıyormuşum gibime geliyor, kızıyorum kendime...
Tatlı yememeye çalış çok. Ben haftada 1 yiyorum tatlı. Ne bebeğe ne bana faydası var tatlının...
İnşallah. Çok mutlu olurum. İsmi bile hazır. Ama oğlum olursa da mutlu oluurm. Onun da ismi hazır... Bazen kız gönlümden geçiyor diye nasıl vicdan azabı duyuyorum bir bilsen... Ayırımcılık yapıyormuşum gibime geliyor, kızıyorum kendime...
Tatlı yememeye çalış çok. Ben haftada 1 yiyorum tatlı. Ne bebeğe ne bana faydası var tatlının...
aayyy ne kadar belrigin bend e 4 boyutlu istiyorum :) mşallhh bu arada :)
saol ol canım....bidahki randavunda sende sor......
kızlar bu renkli ultrason fiyatları nasıl
extra bir ücret istemediler canım.......ben demeden yaptılar medicana da.....
gözün aydın canım annenler hangi sehirde bende almanyadayım 20 aydır benim ne kaynanam ne de annem yanımda kocamla takılıyoruz benimde kısmetse annem gelcek doguma
Canım annemler Stuttgarta.....sende almanyaya mı gelin gittin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?