2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende tahıllıya geçsem iyi olacak İnşallah geçer çokta kilo almayalımda doktorum 12 kiloyla doğuma gel dedi bakalım
Bu sene oruçta tutamayacağız

bende hamile lduğumu öğrendiğimden beri beyaz ekmek yiyrmm
Öncedende hep beyaz ekmekten dolayı kilo alırdım bıraktığım andada vermeye başlardımmm

Peki tahıllı ekmek kansızlık yapmaz mııı
acaba bende mi tahıllıya başlasamm

Aslında haklısınnn Yemesem ii olucak
Geçen gün eşime .......... al dedim gelirken 4 dilim yedimmm yaaaa
görmemiş gibiiiii
1 tane ye kalk işteeee ama yok durduramıyrm kendimiiiiii
Çok canım isterse bir tane tatlının yarısı yiyorum. Eşimle paylaşıyoruz.
Bir de ağır tatlılar yemeyeyim diye kek yapıyorum evde az yağlı şekerli.. Kontrol etmek daha kolay oluyor...

yok kız vicdan azabı olur mu ya bende doktor erkek diyene kadar kız istiyordum ve erkeğe adapte olamadım hiç hep kız elbiseleri dikkatimi çekiyordu ve sonunda kız oldu.

Ne bileyim düpedüz vicdan yaptım. Kötü birsey yapıyor muşum gönlümden kız geçirmekle gibi hissettim...

kızlar bana doktorum magnezyum, demir hapı verdi( demir hapının içinde ilaveten folik asit ve b12 var) ayrıca elevit verdi birde mide tırmalanması için bi ilaç verdi birdeee çatlak kremi verdi kullanıyorum ama biraz fazla mı diyorum sizlere de aynı ilaçları verdi mi doktorlarınız?:44:

Bilmiyorum ki bende beyaz ekmek yiyorum şu an ama geçiş yapıcam esmer ekmeğe beyaz ekmek zararlı ya bu yüzden

merhabalar kızlar.. Keyifler yerinde galiba mide bulantılarından bahsedilmiyor.... MAŞALLAH

merhaba hoşgeldin şu an kraker yiyorum bulanmıyor başlar geç saatlere doğru

kepekli ekmek yapar ama tam tahıllı yapmaz. En faydalısı tam tahıllı...

tiroit hapı falan kullanıyor musun? Bu ilaçlar birbirlerinin emilimini etkiliyormus bu durumda.
Ben bir tek elevit kullanıyorum ama vardır dr. unun bir bildiği.
Magnezyum kramplar için..
Elevitin içinde hem demir hem folik asit var aslında ama eksiklik mi gördü sende??

of çok sıkıldım internette bebek uyku seti baktım cibinlik baktım

kepekli ekmek yapar ama tam tahıllı yapmaz. En faydalısı tam tahıllı...

Hmmmmm
Sanki tam tahıllı ekmekte bana biraz fazla kokuyomuş gibi geliodu önceden
Yarın tekrar deniycemmm
sanırım kepekli çok yendiği zaman kansızlık yapıyomuş değilmii
yoksa yalnış mı biliyrmmm

dils3 kızında tüylerin hızlı mı uzuyordu yavaş mı??
Benim uzamıyor yaa...Şimdiye kadar çıkmalıydı...

benim kanım eksik çıktı baya. ben pekmez falan içerim kan hapı bari yazmayın zaten çok oldu dedim sen bu kadar açığı hiç bişeyle takviye edemezsin doğumda çok zorlanırsın dedi

ben sadece elevit içiyorum. Başka birşey vermedi. Inşallah kan tahlili yapacak bu sefer doktor cmuk doğacak daha TAHLIL yok

Canım ben sadece elevit kullanıyrmm
Bide balık yağı kapsülüüü
kuyruk solumum ağrıyodu ilaç verdi ama keikler için ben dah içmeye başlamadımmm bileee
Hıııı bide midem için rahatsızlık hissettiğimde Rennie içiyrmmm

Demekki baya kansızsın canımmm
Şey içsene günde 3 yemek kaşığı harnup öözü pekmezi
Ben hergün içiyrmmm
Normalde bendede kansızlık vardı bununla baya bi kapattımmm

ay bende aynı dertten muzdaribim ya anchusa. Kızım da ne oldu hatırlamıyorum hiç ama sanırım gene geç uzuyordu

İyiyiz biz paticim.... Sen de iyi ol...

iyiyim canım teşekkür ederim...

Bana doktor ilk tahmininde erkek dedi, 1 hafta sonra (tam bir hafta önce) tekrar gittik belli olmuyor bekleyelim bir daha dedi. Erkek kız diye tahmin yapmaya çalışmıyorum ama 2 haftadır alacak kaş bulamıyorum gerçekten bu çok garip bende.. sadece kaşta değil tüm bölgelerde... belki kız erkek olduğundan değildir. Hormon değişimlerinin bir parçasıdır.

of çok sıkıldım internette bebek uyku seti baktım cibinlik baktım

bende bugün çok sıkıldım evde dışarıda fırtına tipi vardı kafamızı çıkartamadık. evde de yemek yedik ve oturduk, söylerken bile kızıyorum kendime...

Tüylerin geç uzamasından hiçşikayetçi değilim.... Keşke hep böyle olsa

Son düzenleme:
onu bilmiyorum da normal üzüm pekmezi ve kuru üzüm yiyordum ama anlaşılan pek faydası olmamış :) balık yağı hapını 6 aydan sonra dedi bol su iç dedi doktorcum günde 3 litre demesi kolay yarım saatte bir tuvalete giden benim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…