2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar herkese iyi gecelerr
Yarın görüşmek üzere bebişlerinize iiiiii bakın annişlerr
Ben rekorumu kırdım valla kaç haftadır bu saate kadar uyumuş oluyrdmm
Ağzım ayrıldı ama
teyzelerii
Biz yatıyoruzzzzz

Hmmmmm
Sanki tam tahıllı ekmekte bana biraz fazla kokuyomuş gibi geliodu önceden
Yarın tekrar deniycemmm
sanırım kepekli çok yendiği zaman kansızlık yapıyomuş değilmii
yoksa yalnış mı biliyrmmm

Bir de başka fırından dene istersen. Benim aldığım ekmek mis gibi ekmek kokuyor..Belki kullandıkları birşey rahatsız etmiştir seni.

Ben de çıkayım artık. Kapatayım şu bilgisayarı yeter. Cepten okurum yazdıklarınızı..
Renkli rüyalar herkese..

Eki Görüntüle 359566

kızlar bugün doktordaydık. Bu ikinci doktorum, yakında olan........oda kız dedi, diğer doktor gibi
Annesi yesin onu.....herşey yolunda allaha şükür.......

ben zaman farkindan dolayi hep gec kaliyorum cevap yazmaya. masallah annesi saglikla kucagina alirsin insallah. darisi basimiza ben cok merak ediyorum cinsiyetini

kızlar ben geldim kimse kalmamıs hepiniz erkencisiniz bugun yarın misafirlerim gelecek erkenden kalkıp hazırlık yapmam lazım. bende yatsam iyi olur ama malesef uykum yok..

günaydın anlaşılan pazar keyfi yapıyoruz kimsecikler gelmemişşşşşş

herkese iyi pazarlar arkadaşlar ben her pazar hafta hafta tartılıyorum bugün 3 ayımız doldu 4 e girdik 58 ile başlamıştım bugün 58.6 çıktım 3 ayda 600 gr almışım sizde durumlar nasıl özellikle benim haftamda olan arkadaşlar?

gunaydın cnm erkncıyım bugun agrım cok var bıde kahverengı akıntım gelmış korkyrm ıns kotu bısı yoktur((

korkma canım kendinide çok dinleme yat ayaklarınıda biraz kaldır daha önce kanaman oldumu

canım ben zayıflamışım bişi yiyemiyorum bulantılarım devam ediyorilk tartıldığımda 56.4 dün ise 55.3 çıktım....

günaydın hayırlı pazarlar kızlar. Kilo muhabbeti yapılmış ben de 4 kilo verdim. Sonra 1 kilo almıştım onu da vermişim o yüzden ben eksi deyim. Ilk 3 ay kilo almaya sıcak bakmıyor doktorlar ama zayıfsaniz 1 kilo falan alabilirsiniz yani.

istanbuldayım cnm dun hava actı cıktık gezdık esımle ama cok yoruldm belım bok agrıo((

oyyy kıyamam :)) fazla yormadan gez kendini bende bu sabah çok güzel kahvaltı yaptım çok mutlu oldum kendime mayalı ekmek yaptım isteyen varsa gelsin sizede yapim kahvaltıda sıcak sıcak çok iyi gidiyo

ben 69 la başladım şuan aç karnına 66.5 çıkıyorum baya verdim kusmalardan dolayı bu aarada benim doktorum gittiğimde kilo ve tansiyon ölçümü yapmıyor :S hatta ben soruyorum o öle cevaplıyor baya sinirlerim gergin dr konusunda sanırım değiştirecem :44:

iyi pazarlar kızlar hava çok kötü hep kar yağıyor fırtınayla
dışrı çıkılmıyor
mahsur kaldık evde :)

hava kapalı kızım kaka yapmış ve bulantım vardı ama kokuyu alınca Kustum kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…