keşke yiyebilsemde kilo alsam...yiyememek çok kötügünaydın hayırlı pazarlar kızlar. Kilo muhabbeti yapılmış ben de 4 kilo verdim. Sonra 1 kilo almıştım onu da vermişim o yüzden ben eksi deyim. Ilk 3 ay kilo almaya sıcak bakmıyor doktorlar ama zayıfsaniz 1 kilo falan alabilirsiniz yani.
oyyy kıyamam :)) fazla yormadan gez kendini bende bu sabah çok güzel kahvaltı yaptım çok mutlu oldumkendime mayalı ekmek yaptım isteyen varsa gelsin sizede yapim kahvaltıda sıcak sıcak çok iyi gidiyo
gunaydın cnm erkncıyım bugun agrım cok var bıde kahverengı akıntım gelmış korkyrm ıns kotu bısı yoktur((
kızın kaç yaşında
keşke yiyebilsemde kilo alsam...yiyememek çok kötü
ooh maşallahben 2,5 aydır kahvaltı nedir bilmiyorum... krakerle güne başlıyorum öyle gidiyo...yaw 3. ayda düzlir diyodu herkes şimdide 4 e çıktı 1 ay daha nasıl geçicek böyle
bugün herkes pazar keyfi yapıo galiba...sohbetin koyu olduğu zamanlarda da ben bakamıyorum...hazır müsaitken bakayım dedim..ama pek kimsecikler yok galiba..
ah canım ya bana da ikinci hamilelik öyle olmaz dediler aynı ilki gibi 12 .haftada geçer dediler 13 oldum hala tık yok 16 diyorlar şimdi de of ya. Ama unutulan birşey var 4 ayda en büyük belirti mide yanmasıdir piç mi rahat edemeyeceğim ya püf dün gece bebek 1 e kadar hareket etti sonra kesildi uyudu sanırım bugün birşey hissetmedim daha
2 yaşında tatlım ya
kızlar ben bu cuma günü vitamin ve demir ilacına başladım ve ogünden beri hep uyumak istiyorum elim kolum hiç kalkmıyor.bu hep böylemi gidecek yoksa vücut ilaca alışınca geçiyormu?
canım vitamin almakla iyi yapıyosun bana doktor vermedi...bence en geç 1 hftda vitaminlerin etkisini görürsün..dediğin gibi belki vücut alışmaya çalışıyodur...kızlar ben bu cuma günü vitamin ve demir ilacına başladım ve ogünden beri hep uyumak istiyorum elim kolum hiç kalkmıyor.bu hep böylemi gidecek yoksa vücut ilaca alışınca geçiyormu?
inşallah bu bulantılardan en kısa zamanda kurtuluruzda bebişlerin tadını çıkarırız...sen yine erken hissetmişsin doktor 16. hftdan sonra dedii..zaten şu 16. hft bi gelse inşallah hayırlısıyla herşey 16.hftda çözülecek...ah canım ya bana da ikinci hamilelik öyle olmaz dediler aynı ilki gibi 12 .haftada geçer dediler 13 oldum hala tık yok 16 diyorlar şimdi de of ya. Ama unutulan birşey var 4 ayda en büyük belirti mide yanmasıdir piç mi rahat edemeyeceğim ya püf dün gece bebek 1 e kadar hareket etti sonra kesildi uyudu sanırım bugün birşey hissetmedim daha
hoşgeldinizaşkolsun bizler varız olmazmı:)kadınlar olarak çenemiz düşük.bikaç kişide olsak herşeye yetişiriz.yazarız merak etme.
dils bende 14. haftamdayım hareket ettiğini hissediyorum.ama ilk gebeliğim olduğu için emin olamıyorum bide bu dönemde bağırsaklar filanda hareket ediyor ya gazdan.ama annelik bu işte bu sefer ki bebekti diyebiliyorum.bebeğimibiiyorum
kızlar bi bakın bu linke...yorumlarınızı bekliyorum..ben yaptım bende kız çıktı...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../278925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html
kelebek dediğini yapmaya çalıştım ama beceremedim sana doğum yılımla hamile kaldığım ayı yılı yazsam bakarmısın benim için
tamam canım sen yaz..bakalım ne çıkacak...[/
eşim 1981
ben 1980
hamile kaldığım yıl 2011 aralık
kelebek dediğini yapmaya çalıştım ama beceremedim sana doğum yılımla hamile kaldığım ayı yılı yazsam bakarmısın benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?