2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar benim 2. O yüzden erken hissettim birde zayıfim. Şu cinsiyet işi ne ya

arkadaşlar hepinize iyi pazarlar ilk kez yazıyorum sizlere bilgileri mi daha sonra yazarım ama çok merak ediyorum
ben 13+6 haftalık hamileyim benim gögüs acım azaldı son iki gündür tamamen geçti diyemem ama bayağı azaldı
ilk hamileliğim ve açıkçası biraz korku var benim gibi göğüs acısı azalan var mı?

kelebek dediğini eğer doğru yaptıysam kız olacak.eşimin 2009 da değişmiş benim 2010 da değişmiş.2011 aralıkta hamile kaldığıma göre kız görünüyor dimi.

yanlış hesaplamışım doğru ilk en son seninki yenilenmiş..kusura bakma...kız çıkıyo o zaman

canım hiç korkma.bende 13+3 deyim göğüslerim hala büyüyor ama o çok derinden gelen dayanılmaz sancılar yok oldu.hatta bazen hassasiyetini bile kaybediyor.bende çok endişelenmiştim ama cuma günü 2 li taramaya gittiğimde bebeğimde hiç bi sorun olmadığını gelişimininde gayet güzel olduğunu gördük.hatta hopluyordu yattığı yerden:)hiç kaygılanıp bebeğinide etkileme.

benim eskiye göre daha az acıyo..bende endişelenmiştim ama bebeği görünce rahatladım..normal geliba..arada bi sızlıyo sadece..

yanlış hesaplamışım doğru ilk en son seninki yenilenmiş..kusura bakma...kız çıkıyo o zaman

inanmıyorum ya ben hep erkek diye hazırlamıştım kendimi.gerçi daha ilk çocuk ve kızda olsa erkekte olsa önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması.kelebekcim çok teşekkür ederim canım.

canım çok teşekkür ederim ya zor bulunca çok korkuyor insan inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim alalım kucağımıza inşallah.
bende 2 li tarama testi geçen hafta yaptırdım çok şükür iyi sonuçlar bebeğimde öyle inşallah..
ben bilgilerimi yazayım burdan sizleri takip ediyorum ama yazamıyorum telefondan okuyorum
son adet tarihi :17 kasım (ilk bebeğim olacak inşallah)

inanmıyorum ya ben hep erkek diye hazırlamıştım kendimi.gerçi daha ilk çocuk ve kızda olsa erkekte olsa önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması.kelebekcim çok teşekkür ederim canım.

işte eğlence olsun diye..bende hep hayırlı sağlıklı bi evlat olsun diye dua ediyorum..kız erkek farketmez..ama yinede merak etmiyorum değil yani..öğrensemde hazırlıklara başlasam..bişiler almak istiyorum artık..

benim eskiye göre daha az acıyo..bende endişelenmiştim ama bebeği görünce rahatladım..normal geliba..arada bi sızlıyo sadece..

nasıl rahatladım anlatamam arkadaşlar çok teşekkür ederim.. doktora gitmeme çok var ama salı sağlık ocağına gideceğim bende miniğimin kalp atışını duyar rahatlarım:))

kızlar iyi sohbetler size..benden bu kadar bugün..çok uykum geldi dünde uyuyamadım zaten..burda gece 12 ye geliyo..tekrardan iyi sohbetler size....

bende aynı dertteyim bişeyler almak istiyorum.bide ben geçtiğimiz yaz bi rüya görmüştüm rüyamda bi erkek gelip bana ''eğer adını yiğit koyarsan oğlun olsun olur ozaman''demişti.bende tamam koyarım diye söz verdim rüyamda.ozaman bebek tedavisine yenibaşlamıştı.rüyamın etkisinde çok kalmış olucamki hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren oğlum diye seviyorum:)

canım seni çok iyi anlıyorum bende zor bulanlardanım.aşılama ile hamile kaldım.en ufak bişeyde hemen bebeğime bişeymi oldu diyorm.inşallah allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı ve onları iyi bir şekilde yetiştirip büyütmemizi nasip eder.bu bilgileride listeye filiz ekliyor canım.

kızlar iyi sohbetler size..benden bu kadar bugün..çok uykum geldi dünde uyuyamadım zaten..burda gece 12 ye geliyo..tekrardan iyi sohbetler size....

sağol canım sana iyi uykular bebeğineden tabiki.anne bebek mışıl mışıl uyuyun

sağol canım sana iyi uykular bebeğineden tabiki.anne bebek mışıl mışıl uyuyun

tatlım bana da bak öyle git ya ben de eşim de 85 o eylül ben aralık. 2011 aralık ta da hamile kaldım

tatlım bana da bak öyle git ya ben de eşim de 85 o eylül ben aralık. 2011 aralık ta da hamile kaldım

dils ben bakmaya çalıştım eğer yanlış değilse eşininde seninde en son 2009 da değişmiş ama ay olarak senin doğum yılın daha ilerde olduğundan kız görünüyor.

dils ben bakmaya çalıştım eğer yanlış değilse eşininde seninde en son 2009 da değişmiş ama ay olarak senin doğum ayın daha ilerde olduğundan kız görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…