tamam canım sen yaz..bakalım ne çıkacak...[/
eşim 1981
ben 1980
hamile kaldığım yıl 2011 aralık
canım seninki erkek çıkıyo..senin 2010 ile 2013 arası eşininde 2009 ile 2013 arası...önce eşinin yenilenmesi olmuş...eğer yanlış değilse sonuç bu...
kelebek dediğini eğer doğru yaptıysam kız olacak.eşimin 2009 da değişmiş benim 2010 da değişmiş.2011 aralıkta hamile kaldığıma göre kız görünüyor dimi.
arkadaşlar hepinize iyi pazarlar ilk kez yazıyorum sizlere bilgileri mi daha sonra yazarım ama çok merak ediyorum
ben 13+6 haftalık hamileyim benim gögüs acım azaldı son iki gündür tamamen geçti diyemem ama bayağı azaldı
ilk hamileliğim ve açıkçası biraz korku var benim gibi göğüs acısı azalan var mı?
arkadaşlar hepinize iyi pazarlar ilk kez yazıyorum sizlere bilgileri mi daha sonra yazarım ama çok merak ediyorum
ben 13+6 haftalık hamileyim benim gögüs acım azaldı son iki gündür tamamen geçti diyemem ama bayağı azaldı
ilk hamileliğim ve açıkçası biraz korku var benim gibi göğüs acısı azalan var mı?
yanlış hesaplamışım doğru ilk en son seninki yenilenmiş..kusura bakma...kız çıkıyo o zaman
canım hiç korkma.bende 13+3 deyim göğüslerim hala büyüyor ama o çok derinden gelen dayanılmaz sancılar yok oldu.hatta bazen hassasiyetini bile kaybediyor.bende çok endişelenmiştim ama cuma günü 2 li taramaya gittiğimde bebeğimde hiç bi sorun olmadığını gelişimininde gayet güzel olduğunu gördük.hatta hopluyordu yattığı yerden:)hiç kaygılanıp bebeğinide etkileme.
inanmıyorum ya ben hep erkek diye hazırlamıştım kendimi.gerçi daha ilk çocuk ve kızda olsa erkekte olsa önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması.kelebekcim çok teşekkür ederim canım.
benim eskiye göre daha az acıyo..bende endişelenmiştim ama bebeği görünce rahatladım..normal geliba..arada bi sızlıyo sadece..
işte eğlence olsun diye..bende hep hayırlı sağlıklı bi evlat olsun diye dua ediyorum..kız erkek farketmez..ama yinede merak etmiyorum değil yani..öğrensemde hazırlıklara başlasam..bişiler almak istiyorum artık..
canım çok teşekkür ederim ya zor bulunca çok korkuyor insan inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim alalım kucağımıza inşallah.
bende 2 li tarama testi geçen hafta yaptırdım çok şükür iyi sonuçlar bebeğimde öyle inşallah..
ben bilgilerimi yazayım burdan sizleri takip ediyorum ama yazamıyorum telefondan okuyorum
son adet tarihi :17 kasım (ilk bebeğim olacak inşallah)
kızlar iyi sohbetler size..benden bu kadar bugün..çok uykum geldi dünde uyuyamadım zaten..burda gece 12 ye geliyo..tekrardan iyi sohbetler size....
kızlar iyi sohbetler size..benden bu kadar bugün..çok uykum geldi dünde uyuyamadım zaten..burda gece 12 ye geliyo..tekrardan iyi sohbetler size....
tatlım bana da bak öyle git yaben de eşim de 85 o eylül ben aralık. 2011 aralık ta da hamile kaldım
tatlım bana da bak öyle git yaben de eşim de 85 o eylül ben aralık. 2011 aralık ta da hamile kaldım
bende şimdi alyans sallandırdım kız çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?