alyansı ipe geçirip karnının üstünde sabit tutuyormuşsun düz şekilde gidip gelirse erkek yuvarlak şekilde dönerse kız diye duydum canım
ne sabırsızız ya ultrasonu beklemeye tahammülümüz yok neler deniyoruz.bakıyım şimdi bide yüzüğü deneyim:)
dils ilk çocuğuna hamile kaldığın ayı söyle ona bakalım.
ay kız olursa ne güzel olur ya çok masraf ta olmazsonra kızım ile aynı odada kalırlar ay bak ne güzel hayal kurdum bu konuda ama yüzük falı da erkek diyor of neye inansam ki
2008 aralık ama ocakta olabilir çünkü sat yoktu üstüme gördüm tatlım
hah ha daha ne yöntemler vardır kim bilir
vardır ama bizde hepsini denemekten geri kalmıyoruz maşallah.takla at yere yan düşersen kız kafa üstü çakılırsan erkek olacak deseler denicez.hiçbiyerimizi kırarız yada bebeğe bişey olurmuş aklımıza gelmez:) hahaha
vardır ama bizde hepsini denemekten geri kalmıyoruz maşallah.takla at yere yan düşersen kız kafa üstü çakılırsan erkek olacak deseler denicez.hiçbiyerimizi kırarız yada bebeğe bişey olurmuş aklımıza gelmez:) hahaha
etraftaki herkes bebek kesin erkekmiş gibi davranyo bende sinir oluyorum merakım biraz da oyüzden, inadına kız doğurasım var haa
akşam olmuş ya daha kahvaltı sofrası bile duruyor mutfakta.elim kolum kalkmıyor.gidip orayı toplayım bide yemek yapıyım.size iyi sohbetler kızlar.
Ne zaman bulantım düzeldi dersem 3 gün üst üste kusuyorum. Ama yine söyliyim bulantım geçtiii :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?