2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

alyansı ipe geçirip karnının üstünde sabit tutuyormuşsun düz şekilde gidip gelirse erkek yuvarlak şekilde dönerse kız diye duydum canım

ay kız olursa ne güzel olur ya çok masraf ta olmaz sonra kızım ile aynı odada kalırlar ay bak ne güzel hayal kurdum bu konuda ama yüzük falı da erkek diyor of neye inansam ki

alyansı ipe geçirip karnının üstünde sabit tutuyormuşsun düz şekilde gidip gelirse erkek yuvarlak şekilde dönerse kız diye duydum canım

ne sabırsızız ya ultrasonu beklemeye tahammülümüz yok neler deniyoruz.bakıyım şimdi bide yüzüğü deneyim:)

ay kız olursa ne güzel olur ya çok masraf ta olmaz sonra kızım ile aynı odada kalırlar ay bak ne güzel hayal kurdum bu konuda ama yüzük falı da erkek diyor of neye inansam ki

dils yüzüğüde yaptım ondada kız çıkıyor.

yüzük falı benim erkek çıkıyor. Çin takvimi kız çıkıyor bu da kız çıktı ay yarın söylese doktor

2008 aralık ama ocakta olabilir çünkü sat yoktu üstüme gördüm tatlım

dils senin ilk çocukta kız çıkıyor canım.galiba bu test doğru.çünkü az önce kendime yaptım annemle babamın doğum tarihlerine göre kız çıktı.e bende kızım zaten:)

hah ha daha ne yöntemler vardır kim bilir

vardır ama bizde hepsini denemekten geri kalmıyoruz maşallah.takla at yere yan düşersen kız kafa üstü çakılırsan erkek olacak deseler denicez.hiçbiyerimizi kırarız yada bebeğe bişey olurmuş aklımıza gelmez:) hahaha

annemle babam için yaptım beni de kardeşimi de bildi valla doğru mu ki sahiden yoksa biz paranoyak mi olduk

etraftaki herkes bebek kesin erkekmiş gibi davranyo bende sinir oluyorum merakım biraz da oyüzden, inadına kız doğurasım var haa

ay bu süper oldu ya gül gül oldum kız ha ha

etraftaki herkes bebek kesin erkekmiş gibi davranyo bende sinir oluyorum merakım biraz da oyüzden, inadına kız doğurasım var haa

boşver etrafı sen hayırlı ve sağlıklı olsun de.erkek kız sonuçta hayırlı evlat önemli.

Gorumcem de tutmadı ama kızı oldu onun. Yalan ya tesadüf denk geldi inandık Usg ye güvenin kızlar

akşam olmuş ya daha kahvaltı sofrası bile duruyor mutfakta.elim kolum kalkmıyor.gidip orayı toplayım bide yemek yapıyım.size iyi sohbetler kızlar.

Ne zaman bulantım düzeldi dersem 3 gün üst üste kusuyorum. Ama yine söyliyim bulantım geçtiii :)))))))))

Darısı başımıza artık.cuma doktora gittim.12 haftada geçmesi lazım normalde dedi.belki idrar yollarında enfeksiyon varsa bulantı devam eder.dedi.tahlilde enfeksiyon çıkmadı ama bulantım devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…