Slm kizlar,bende bugun cok gezdim yoruldum ikeaya0falan gittim kizima oda yapicam fikir edinmek icin.simdi babasiyl oynuyor ben azcik uyuyayim:)
Merhaba kızlar. Kimseler kalmamış bu saatte buralarda. Ben de kedi kendime yazayım
Bulantılar sanırım bitti. Artık maşallah maşallah herşey yiyorum çok pisboğaz oldum.
AMa o bahsettiğiniz meyvelerden canım çekti aldım ama tadı sünger gibi o meyveye benzemiyordu. Bikaç tane yedim ama tatmin etmedi yani :)
Demir hapı, magnezyum(sadoz şeklinde kramplar için), kalsiyum (sandoz şeklinde) ve elevit kullanıyorum her gün. Çok gibi ama hepsi gerekli besin takviyeleri.
Ben de bebeğimi hissettim. Tarif edeyim sizin için. Akşam sırtüstü koltukta uzanırken elim hep karnımda zaten. Bi ara sanki karnımın altında pinpon topu gibi bişey oluştu. Sert ve yuvarlak. Eşime dedim çabuk elini getir bak bebiş burada. Berabe sevdik. Bir süre sonra yokoldu. Galiba o sırada kafası ya da bacakları oradaydı :) Şimdi her fırsatta elim göbeğimde. Belki yine hissederiz diye. Birde onun hareket ettiğini hissetmiş olmak da güzel. O hala içerde mutlu mutlu takla atıyo yavruşum :)
Bulantın kaçıncı haftada bitti? Benim gaz var midem de. Bazen o yapıyor bulantı...Şurupla idare ediyorum şimdilik. Hala istifra etmiyorum.
Ne güzel bebeği hissetmişsin. Darısı başımıza...
12 haftada az vardı. 13. haftada 1 kere kuru öğürdüm. Şimdi hiç yok
merhaba ben 12 haftalık hamileyim 13. haftada doktora gitcem çocuğumun cinsiyeti belli olurmu??
Bir - iki haftaya hafifler. İnşallah rahat edersin :)
Ben hamilelikten önceki yeme rutinime geri döndüm. Aynı şekilde yiyorum. Aynı tempoda işe gidiyorum ama ister istemez kilo alıyorum. Kendime çok kızıyorum kilo alınca. Tam 2 kilo almışım en başından beri. Ama hiç fazla yemedim.
Darısı başımıza artık.cuma doktora gittim.12 haftada geçmesi lazım normalde dedi.belki idrar yollarında enfeksiyon varsa bulantı devam eder.dedi.tahlilde enfeksiyon çıkmadı ama bulantım devam ediyor.
ooo hoş gelmişsiniz kızlar benim de bulantım var bir burdayım bir değilim anchusa hadi hayırlısı bakalım kız mi erkek mi olacak tutacak mi tutmayacak mi.
Bir - iki haftaya hafifler. İnşallah rahat edersin :)
Ben hamilelikten önceki yeme rutinime geri döndüm. Aynı şekilde yiyorum. Aynı tempoda işe gidiyorum ama ister istemez kilo alıyorum. Kendime çok kızıyorum kilo alınca. Tam 2 kilo almışım en başından beri. Ama hiç fazla yemedim.
Onun hepsi kilo değil. Kan miktarı %15 artıyor zaten. Kilo almasan bile fazla çıkıyorsun. Birde vucut daha fazla su tutabiliyor. Ama benim de hedefim 5. aya kadar almamak..
Ben normalde çok sağlıklı beslenirdim, şimdi pizzaları hamburgerleri götürüyorum haftada 2 kere.... Almış gözükmüyorum ama yemek yeme alışkanlığımı düzene sokmazsam bu gidişle 20 kilo alırım....Bugün dayanamayıp pasta yedim. Akşam yemeğini salatayla geçiştireceğim o yüzden...
eşime cuma dan beri söylüyorum hastane den randevu mu al diye laptop alıp gidiyor ise e ben de alamıyorum Sen al dedim. Sabah erkenden istiyordum ama canım kocam 1 e almış ta. Yani bulantı yaşadığım saatlere sinir küpü oldum şu an. Cevap ta çok güzel sabah a yoktu yoksa alırdım diyor. Ben sana 3 gündür söylüyorum di mi ama. Rezil olacağım gene ya sabah bıle o 1 saatte olup olup diriliyordum
Kan hacmimiz artıyor, göğüsler büyüyor :)
Aman dikkat et pizzalara pastalara. Yoksa 20 kilo bile alırsın dediğin gibi. Yemek istiyorsan da sadece tadına bakacak kadar ye. Aklında kalmaması için.
Doktor bana sadece et tavuk balık yumurta ye. Başka hiçbirşeyin sana faydası yok dedi. Ama
ben ramiz'den ekmekarası söyledim eveDayanamıyorum galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?