Ben anlamadım öğlen bulantın artıyor mu?
Benim de gece artıyor...
Kan hacmimiz artıyor, göğüsler büyüyor :)
Aman dikkat et pizzalara pastalara. Yoksa 20 kilo bile alırsın dediğin gibi. Yemek istiyorsan da sadece tadına bakacak kadar ye. Aklında kalmaması için.
Doktor bana sadece et tavuk balık yumurta ye. Başka hiçbirşeyin sana faydası yok dedi. Ama
ben ramiz'den ekmekarası söyledim eveDayanamıyorum galiba.
Hoşgeldiin,senin kız mı olacaktı ben kaçırmışım,maşallahh kızımızaa
bulantın olmasına rağmen 2 kilo almışsınsen iyi ol da verirsin sonra
benim bulantım çok olmadı ama 3 kiloooo:26::18:
sabah uyanınca fena oluyor midem ama hemen peynirli tost ve portakal suyu ile geçiyor. 1 saat sonra açıkiyorum haliyle o zaman artık ne varsa onu yiyorum ve öğlen felaket aç ve bulantı artmış oluyor alsami söylemiyorum bıle. Ben saat 11 12 den sonra fenayım. Aman takmayın bu kadar ben kızım da 1 tencere çorba yemiştim 1 kilo yufka dan yapılan gözlemeyi yedim hamburger pizza kızartma yani yedim herşeyi 9 kilo aldim dikkat etsem daha ay alırdım
afiyet olsun ben de bugün pizza hut + oranın suflesi çoook güzeeeeeeeeeellllllllllll
Kızlar 3 kilo alan var mı benim gibi?bir ben mi böyle çıktım aranızdan yoksa?:44:
tamam canım sen yaz..bakalım ne çıkacak...
Portakal suyu bulantıyı önce kesiyor gibi yapıyor ama sonra feci arttırıyor. Dikkat et..
kızlar forumu yeni okuyordum bende konu çok geçmiş olabilir ama...
Eşimle büyük bir belirsizlik içerisindeyiz:):):) ikimizin de yenilenmesinin üzerinden 2 yıl geçmiş. Bizim cinsiyet yine doktora kaldı :):)
İşte kızartma ve tatlı hiç yememek lazım. Bunu az çok uyguluyorum ama ekmeğe düşkünlüğüm arttı benim de. Ekmek ve hamurişini dibine kadar yiyorum...
portakal suyu fıx menüm oldu benim. Beni mahveden koku ya. Yoksa herşeyi yiyorum ben.
kızlar forumu yeni okuyordum bende konu çok geçmiş olabilir ama...
Eşimle büyük bir belirsizlik içerisindeyiz:):):) ikimizin de yenilenmesinin üzerinden 2 yıl geçmiş. Bizim cinsiyet yine doktora kaldı :):)
Gebelik kitabında beyaz ekmeğin hiç faydası yok tahıllı ekmek yiyin diyo. Sıcacık çıtır çıtır ekmeği özledim. Hep kuru kuru kepekli, tahıllı ekmekler. Ekmekten soğudum vallla
ay a bakacaksın o zaman tatlım
Ben 10 senedir beyaz ekmek koymamışımdır ağzıma... Bizim burada bir fırın var. Tam tahıllı ekmeği müthiş..Paketlenip dilimlenmiş değil de fırından alıyorum tam tahıllı ekmeği...
Hem Kıvanç'da oraya fitness'a geliyormuş :)))))))
İçimiz açılır
Oh oh sana da afiyet olsun.
Bundan sonra bulantı yok. Senle beni kimse tutamaz
Sen 3 ben 2 aramızda 1 kilonun lafını mı edicez. :) Bebek doğduktan sonra yüzmeye yazılırız profilonun spor salonunda :)
Benim Dr. 14. haftadan sonra spor serbest dedi. Ben başlamayı düşünüyorum. En azından göbek büyüse de bacaklarım kalınlaşmasın...
Bak bizim burdaki yüzme havuzuna mı üye olsam diyordum. O durumda ben de gelirim profiloya...
Ufff. tam damardan şeyler istiyorsun ama sen...Mesela o dediğini ayda bir yerim, daha sık değil...Sen şanslısın. Bu konuda sıkıntı yaşamıyorsun. Benim hiçbir zaman damak zevkime hitap etmiyor bu ekmekler. Sabah kaymaklı ballı ekmeği özledimm :)
ben başta anlamadım bana arkadaş yaptı bende kız olacak diye saf saf hayal kurdum şimdi aklıma getirdin bir yaptım erkek çıktı arkadaş yanlışbakmış. Kızım0tuttu ben ve kardeşim de tuttu. Ama bu hesaba göre oğlum olursa eşim çok sevinecek
Bizimki de bişey demiyorAnlamıyorum bu kiloları nasıl alıyoruz. Bulantı, iştahsızlık. Bazı günler tek meyveyle bir öğün geçiriyordum. Üzerinde de kilo alıyorum.
Demek ki almamız lazım :) böyle kabul edicez kendimizi.
Pantolonlarımın düğmesini kapatmadan geziyorum artık. Haftaiçi kendime oxxodan güzel bi lastikli pantolon alıcam. Okulda da giyebileyim. Bizim müdür keten ve kanvas pantolonlara spor ayakkabılara bişey demiyo
yaa bizim açılır da onun kapanır heraldeHem Kıvanç'da oraya fitness'a geliyormuş :)))))))
İçimiz açılır
portakal suyu ve içine bi kaç damla limon sıkılmış sade sodaportakal suyu fıx menüm oldu benim. Beni mahveden koku ya. Yoksa herşeyi yiyorum ben.
Çay ve türk kahvesi hala vaz geçemiyorumBen de çay ve kahveye tahammül edemiyorum. Halbuki o kadar çok severdim ki...
Birde egzos dumanı ve kasaplar öldürüyor beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?