2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben anlamadım öğlen bulantın artıyor mu?
Benim de gece artıyor...

sabah uyanınca fena oluyor midem ama hemen peynirli tost ve portakal suyu ile geçiyor. 1 saat sonra açıkiyorum haliyle o zaman artık ne varsa onu yiyorum ve öğlen felaket aç ve bulantı artmış oluyor alsami söylemiyorum bıle. Ben saat 11 12 den sonra fenayım. Aman takmayın bu kadar ben kızım da 1 tencere çorba yemiştim 1 kilo yufka dan yapılan gözlemeyi yedim hamburger pizza kızartma yani yedim herşeyi 9 kilo aldim dikkat etsem daha ay alırdım

afiyet olsun ben de bugün pizza hut + oranın suflesi çoook güzeeeeeeeeeellllllllllll

Kızlar 3 kilo alan var mı benim gibi?bir ben mi böyle çıktım aranızdan yoksa?:44:

Anlamıyorum bu kiloları nasıl alıyoruz. Bulantı, iştahsızlık. Bazı günler tek meyveyle bir öğün geçiriyordum. Üzerinde de kilo alıyorum.

Demek ki almamız lazım :) böyle kabul edicez kendimizi.

Pantolonlarımın düğmesini kapatmadan geziyorum artık. Haftaiçi kendime oxxodan güzel bi lastikli pantolon alıcam. Okulda da giyebileyim. Bizim müdür keten ve kanvas pantolonlara spor ayakkabılara bişey demiyo

Portakal suyu bulantıyı önce kesiyor gibi yapıyor ama sonra feci arttırıyor. Dikkat et..

afiyet olsun ben de bugün pizza hut + oranın suflesi çoook güzeeeeeeeeeellllllllllll

Kızlar 3 kilo alan var mı benim gibi?bir ben mi böyle çıktım aranızdan yoksa?:44:

Oh oh sana da afiyet olsun.
Bundan sonra bulantı yok. Senle beni kimse tutamaz
Sen 3 ben 2 aramızda 1 kilonun lafını mı edicez. :) Bebek doğduktan sonra yüzmeye yazılırız profilonun spor salonunda :)

Hem Kıvanç'da oraya fitness'a geliyormuş :)))))))
İçimiz açılır

İşte kızartma ve tatlı hiç yememek lazım. Bunu az çok uyguluyorum ama ekmeğe düşkünlüğüm arttı benim de. Ekmek ve hamurişini dibine kadar yiyorum...

kızlar forumu yeni okuyordum bende konu çok geçmiş olabilir ama...

Eşimle büyük bir belirsizlik içerisindeyiz:):):) ikimizin de yenilenmesinin üzerinden 2 yıl geçmiş. Bizim cinsiyet yine doktora kaldı :):)

bizimde aynı durum. O durumda aya bakacakmışsın. Ay farkından kız çıktı...

İşte kızartma ve tatlı hiç yememek lazım. Bunu az çok uyguluyorum ama ekmeğe düşkünlüğüm arttı benim de. Ekmek ve hamurişini dibine kadar yiyorum...

Gebelik kitabında beyaz ekmeğin hiç faydası yok tahıllı ekmek yiyin diyo. Sıcacık çıtır çıtır ekmeği özledim. Hep kuru kuru kepekli, tahıllı ekmekler. Ekmekten soğudum vallla

kızlar forumu yeni okuyordum bende konu çok geçmiş olabilir ama...

Eşimle büyük bir belirsizlik içerisindeyiz:):):) ikimizin de yenilenmesinin üzerinden 2 yıl geçmiş. Bizim cinsiyet yine doktora kaldı :):)

ay a bakacaksın o zaman tatlım

Gebelik kitabında beyaz ekmeğin hiç faydası yok tahıllı ekmek yiyin diyo. Sıcacık çıtır çıtır ekmeği özledim. Hep kuru kuru kepekli, tahıllı ekmekler. Ekmekten soğudum vallla

Ben 10 senedir beyaz ekmek koymamışımdır ağzıma... Bizim burada bir fırın var. Tam tahıllı ekmeği müthiş..Paketlenip dilimlenmiş değil de fırından alıyorum tam tahıllı ekmeği...

ay a bakacaksın o zaman tatlım

ben başta anlamadım bana arkadaş yaptı bende kız olacak diye saf saf hayal kurdum şimdi aklıma getirdin bir yaptım erkek çıktı arkadaş yanlışbakmış. Kızım0tuttu ben ve kardeşim de tuttu. Ama bu hesaba göre oğlum olursa eşim çok sevinecek

Ben 10 senedir beyaz ekmek koymamışımdır ağzıma... Bizim burada bir fırın var. Tam tahıllı ekmeği müthiş..Paketlenip dilimlenmiş değil de fırından alıyorum tam tahıllı ekmeği...

Sen şanslısın. Bu konuda sıkıntı yaşamıyorsun. Benim hiçbir zaman damak zevkime hitap etmiyor bu ekmekler. Sabah kaymaklı ballı ekmeği özledimm :)

İçimiz açılır

Oh oh sana da afiyet olsun.
Bundan sonra bulantı yok. Senle beni kimse tutamaz
Sen 3 ben 2 aramızda 1 kilonun lafını mı edicez. :) Bebek doğduktan sonra yüzmeye yazılırız profilonun spor salonunda :)

Benim Dr. 14. haftadan sonra spor serbest dedi. Ben başlamayı düşünüyorum. En azından göbek büyüse de bacaklarım kalınlaşmasın...
Bak bizim burdaki yüzme havuzuna mı üye olsam diyordum. O durumda ben de gelirim profiloya...

Vallahi bana uyar. Sen ben mommy gidelim haftada 2 yada 3 gün yüzelim. Gebelikte yüzme çok faydalıymış

Sen şanslısın. Bu konuda sıkıntı yaşamıyorsun. Benim hiçbir zaman damak zevkime hitap etmiyor bu ekmekler. Sabah kaymaklı ballı ekmeği özledimm :)
Ufff. tam damardan şeyler istiyorsun ama sen...Mesela o dediğini ayda bir yerim, daha sık değil...
Evet benim beslenme alışkanlığım sinir bozucudur. Çok disiplinliyim yemek yeme konusunda..Hep şansıma sağlıklı şeyler severim. Ama bu ay ipten boşanmış gibi yedim valla...

çin takviminde ne çıktı?

Bizimki de bişey demiyor
üstüne önlük giyiyorum ben zaten..
ben oxxo dan almıştım o dediğin beli lastik parçalılardan yaa,rengi bi bozardı,bezerdi,yıkandıkça dalga dalga oldu
hoşuma gitmiyor şimdi

İçimiz açılır
yaa bizim açılır da onun kapanır heralde
doğum kilolarını atmaya gelen iki şişko,çok sexyyy

portakal suyu fıx menüm oldu benim. Beni mahveden koku ya. Yoksa herşeyi yiyorum ben.
portakal suyu ve içine bi kaç damla limon sıkılmış sade soda
bayılıyoruuum

Ben de çay ve kahveye tahammül edemiyorum. Halbuki o kadar çok severdim ki...
Birde egzos dumanı ve kasaplar öldürüyor beni...
Çay ve türk kahvesi hala vaz geçemiyorum
ama sigara olmayınca içesim de gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…