2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

johnsons baby+ kayısı yağı= 18 TL ye aldım gratisten
boool bool vıcık vıcık sürünürüm artık.
vaselin kakaolu vücüt kremini de hamilelere öneriyolarmış haberiniz olsun

Ben daha hiçbirsey almadım. Body shop a bir uğrasam kakao butterını alıcam, aktardan kızların dediği yağları, netten de lierac...

Filiz sen nerde oturuyodun?
yaa ben korkuyorum havuzlardan mikrop,mantar falan kapmaktan
yürüyüş en emini sanki

Aman kız çıktı orda o yüzden neye inanayim ki ya. Anchusa şu an ye gitsin zaten bir süre sonra çok yeme şansınız olmayacak bebek nasıl idrar torbasınna baskı yapıyor mide ye baskı yapacağı günler gelecek azıcıK azıcık yiyeceğiz. Ben bu kadar rahatım Sizi anlamıyorumvalla ben hiç dikkat etmem. Gerçi benim eğitim hayatım boyunca bir spor hayatım vardı profosyonel ve metabolizmam çok hızlı imiş ondandir belki

benim de geçti. Yine hiç birşeyim yok, bir yandan çok şükür diyorum bir yandan da endişelenmeden duramıyorum. Kıpırtı falan da hissetmiyorum. Elimi karnımda tutucam bende sürekli:)

teşekkür ederim çok güldürdün beni:):)

afiyet olsun ben de bugün pizza hut + oranın suflesi çoook güzeeeeeeeeeellllllllllll

Kızlar 3 kilo alan var mı benim gibi?bir ben mi böyle çıktım aranızdan yoksa?:44:
bende bugün 3 kilo görünüyorum normalde 1,5 kiloyum. Ama haftada 2 kez pilates yapıyorum yapınca ertesi gün 1 kilo gitmiş oluyor. Su galiba...

yürüyüş en emini sanki

Gülbağdayım ben. Profiloya 5dk.
Yürüyüş iyi ama ben zaten 1 saat yürüyorum hergün. Gülbağ-fulya arası git gel yapıyorum. Artık o rutin oldu vücuduma. Fazlasını yapmam lazım. Ben her zaman çocukluğumdan beri yüzme, fitness falan sürekli spor yaptım. Son 1,5 yıldır yapmadım çok ihtiyacım var aslında.

Şimdi düşündümde oxxodan birsey almamışım bugüne kadar...
Yaza kadar kıyafetlerime girersem yazın zaten idare edilir elbiseyle falan. Ama ben düzenli işe gitmiyorum. Siz öğretmen bayanlar için zor tabi. Giysi ayarlamak zorundasınız...
Esas nisan ve mayıs ayında iki konuşmam var konferanslarda. Takımlarımın içine sığmazsam yandım. Ceket pantolon takım almak zorundayım...

Ben aldım vaselinenin cacao yağını hamileler için uygundur yazıyor bol bol sürüyorum..

yürüyüş en emini sanki

Havuz ben de düşünüp vazgeçtim belki yazın gidebilirsem denizde yüzücem anca ...

Kızlar bu kremi duyan var mı? : Dermo Mommy's

elbise dediniz ay ben evdeyim sorun yok. Ama kaynanamin günü var yaza doğru mecbur elbise vs alacağım sonra elalem ne der gerçi iyi olmam. Bir de çocukla karnım da ki ile hizmet yapamam

Senin yaşındayken ben de herşeyi düşünmeden yerdim. Ama yaş 34 şimdi... Metabolizma yavaşlıyor, bünye spora daha çok ihtiyaç duyuyor, daha kolay kilo alıyorsun.Yine çok iyiyim ben. O zamanlar 34 bedendim şimdi 36 oldum ancak...Benim iştahım bir açıldı mı kimse tutamaz. Sabaha karşı 4 te mantı açmaya bile kalkarım. O yüzden inşallah açılmaz diyorum.
Ama hafif beslenmeye öyle alışmışım ki, midem zaten kabul etmiyor, yağlı yemek, kızartma vsy. Direk rahatsızlık hissediyorum.
Benim de yapmadığım spor kalmadı yıllarıdr. Ve spor beni çoooook mmutlu ediyor.

yakınmışız baya ben de 4.Leventteyim
hatta bugün profilodaydım ordaki gratisten aldım yağlarımı
kızlar bi de tergandan çanta aldım 200TL
kocaman,hoş gri lacivert bi çanta
bebek olunca beziydi,biberonuydu herşeyi alacak
ayrıca bez çanta taşımaktan nefret ediyorum hem şık hem kullanışlı tek bir çanta istiyodum
bulunca da aldım benim cüzdan ,tel,ıvır zıvır da alır bebek eşyalarını da yani
O zqaman da bi hamile pantalonu üzerine tunik ayarlarsın zaten nisan,mayısta ceket giyilmez heralde tunik daha hoş durur.

elbise dediniz ay ben evdeyim sorun yok. Ama kaynanamin günü var yaza doğru mecbur elbise vs alacağım sonra elalem ne der gerçi iyi olmam. Bir de çocukla karnım da ki ile hizmet yapamam

Benimki bugün hiçç iş yaptırmak istemedi bana. Zaten Allah var asla şunu yap bunu yap demez. Ama ben girerim yine de mutfağa. Zaten biz gidiyoruz diye yemek yapıyor bari sofra kurup kaldırayım, bulaşık yıkayayım di mi? Ama gün için hizmet etmek ağır iş bence. Hele d e kalabalık bir günse...Gelini günlere hizmete çağıranları anlamam hiç. HAdi kızı olmaz yardıma ihtiyacı olur, bir kek kurabiye yapıp gidersin anlarım. Ama sırf gelin diye hizmet etmek zorunda da değiliz ki...

Biri spor mu dedi ahhh ahhh
ara ara yaptığım dönemler oldu ama hiç düzenli tutturamadım
benim vücut olmuş zaten follofoş
2.den sonra inşallah hizaya gireem çok kararlıyım

anchusa Sen beni gene ezdin bak :) tamAM yaşım küçük Sizin gibi olgun değilim ay ama bana cöm muamelesi yapma ya ayrıca ben öyle küçükte değilim ya. Ay bunalıma soktun beni Sen :) hiçbir şey yapmayan düşünmeyen biri oldum çıktım kendimi ağustos böceği gibi hissettim

Uff bir de kocaman bir çanta taşıyacağız di mi bebekle.....

slmlar...dun body shoptan cocoa butter aldım 37 tl ve tekın acardan lıreac aldım o da 79 tl bılgınıze

body shopta indirim devam ediyor mu?
Lieracı pahalıya almışsın. Keşke netten ısmarlasaydın...

slmlar...dun body shoptan cocoa butter aldım 37 tl ve tekın acardan lıreac aldım o da 79 tl bılgınıze
37 mi ben sanki 32 diye hatırlıyorum
lierac da o kadar pahalımıymış:2:
mustela 9 mois vardı o da 70 TL sanırım
lierac kaç ml?minik bişeyse yetmiyor insan dolu dolu kullanamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…