Vallahi bana uyar. Sen ben mommy gidelim haftada 2 yada 3 gün yüzelim. Gebelikte yüzme çok faydalıymış
johnsons baby+ kayısı yağı= 18 TL ye aldım gratisten
boool bool vıcık vıcık sürünürüm artık.
vaselin kakaolu vücüt kremini de hamilelereöneriyolarmış haberiniz olsun
Bizimki de bişey demiyor
üstüne önlük giyiyorum ben zaten..
ben oxxo dan almıştım o dediğin beli lastik parçalılardan yaa,rengi bi bozardı,bezerdi,yıkandıkça dalga dalga oldu hoşuma gitmiyor şimdi
yaa bizim açılır da onun kapanır heralde
doğum kilolarını atmaya gelen iki şişko,çok sexyyy
Yaa bizim için motivasyon olması önemli. Biz özgüveni yüksek hanımlarız Kıvancın bizim hakkmızda düşündükleri hiiiiiiç de önemli değil:)
Oxxodan aldığım her parçadan ben çok memnunum. Yıllardır giydiğim penyeleri pantolonları var taş gibi hiçbirşey olmadı
Ufff. tam damardan şeyler istiyorsun ama sen...Mesela o dediğini ayda bir yerim, daha sık değil...
Evet benim beslenme alışkanlığım sinir bozucudur. Çok disiplinliyim yemek yeme konusunda..Hep şansıma sağlıklı şeyler severim. Ama bu ay ipten boşanmış gibi yedim valla...
çin takviminde ne çıktı?
arkadaşlar hepinize iyi pazarlar ilk kez yazıyorum sizlere bilgileri mi daha sonra yazarım ama çok merak ediyorum
ben 13+6 haftalık hamileyim benim gögüs acım azaldı son iki gündür tamamen geçti diyemem ama bayağı azaldı
ilk hamileliğim ve açıkçası biraz korku var benim gibi göğüs acısı azalan var mı?
vardır ama bizde hepsini denemekten geri kalmıyoruz maşallah.takla at yere yan düşersen kız kafa üstü çakılırsan erkek olacak deseler denicez.hiçbiyerimizi kırarız yada bebeğe bişey olurmuş aklımıza gelmez:) hahaha
bende bugün 3 kilo görünüyorum normalde 1,5 kiloyum. Ama haftada 2 kez pilates yapıyorum yapınca ertesi gün 1 kilo gitmiş oluyor. Su galiba...afiyet olsun ben de bugün pizza hut + oranın suflesi çoook güzeeeeeeeeeellllllllllll
Kızlar 3 kilo alan var mı benim gibi?bir ben mi böyle çıktım aranızdan yoksa?:44:
Filiz sen nerde oturuyodun?
yaa ben korkuyorum havuzlardan mikrop,mantar falan kapmaktan
yürüyüş en emini sanki
johnsons baby+ kayısı yağı= 18 TL ye aldım gratisten
boool bool vıcık vıcık sürünürüm artık.
vaselin kakaolu vücüt kremini de hamilelereöneriyolarmış haberiniz olsun
Filiz sen nerde oturuyodun?
yaa ben korkuyorum havuzlardan mikrop,mantar falan kapmaktan
yürüyüş en emini sanki
Aman kız çıktı orda o yüzden neye inanayim ki ya. Anchusa şu an ye gitsin zaten bir süre sonra çok yeme şansınız olmayacak bebek nasıl idrar torbasınna baskı yapıyor mide ye baskı yapacağı günler gelecek azıcıK azıcık yiyeceğiz. Ben bu kadar rahatım Sizi anlamıyorumvalla ben hiç dikkat etmem. Gerçi benim eğitim hayatım boyunca bir spor hayatım vardı profosyonel ve metabolizmam çok hızlı imiş ondandir belki
yakınmışız baya ben de 4.LeventteyimGülbağdayım ben. Profiloya 5dk.
Yürüyüş iyi ama ben zaten 1 saat yürüyorum hergün. Gülbağ-fulya arası git gel yapıyorum. Artık o rutin oldu vücuduma. Fazlasını yapmam lazım. Ben her zaman çocukluğumdan beri yüzme, fitness falan sürekli spor yaptım. Son 1,5 yıldır yapmadım çok ihtiyacım var aslında.
O zqaman da bi hamile pantalonu üzerine tunik ayarlarsın zaten nisan,mayısta ceket giyilmez heralde tunik daha hoş durur.Şimdi düşündümde oxxodan birsey almamışım bugüne kadar...
Yaza kadar kıyafetlerime girersem yazın zaten idare edilir elbiseyle falan. Ama ben düzenli işe gitmiyorum. Siz öğretmen bayanlar için zor tabi. Giysi ayarlamak zorundasınız...
Esas nisan ve mayıs ayında iki konuşmam var konferanslarda. Takımlarımın içine sığmazsam yandım. Ceket pantolon takım almak zorundayım...
Ben daha hiçbirsey almadım. Body shop a bir uğrasam kakao butterını alıcam, aktardan kızların dediği yağları, netten de lierac...
elbise dediniz ay ben evdeyim sorun yok. Ama kaynanamin günü var yaza doğru mecbur elbise vs alacağım sonra elalem ne dergerçi iyi olmam. Bir de çocukla karnım da ki ile hizmet yapamam
Senin yaşındayken ben de herşeyi düşünmeden yerdim. Ama yaş 34 şimdi... Metabolizma yavaşlıyor, bünye spora daha çok ihtiyaç duyuyor, daha kolay kilo alıyorsun.Yine çok iyiyim ben. O zamanlar 34 bedendim şimdi 36 oldum ancak...Benim iştahım bir açıldı mı kimse tutamaz. Sabaha karşı 4 te mantı açmaya bile kalkarım. O yüzden inşallah açılmaz diyorum.
Ama hafif beslenmeye öyle alışmışım ki, midem zaten kabul etmiyor, yağlı yemek, kızartma vsy. Direk rahatsızlık hissediyorum.
Benim de yapmadığım spor kalmadı yıllarıdr. Ve spor beni çoooook mmutlu ediyor.
Uff bir de kocaman bir çanta taşıyacağız di mi bebekle.....yakınmışız baya ben de 4.Leventteyim
hatta bugün profilodaydım ordaki gratisten aldım yağlarımı
kızlar bi de tergandan çanta aldım 200TL
kocaman,hoş gri lacivert bi çanta
bebek olunca beziydi,biberonuydu herşeyi alacak
ayrıca bez çanta taşımaktan nefret ediyorum hem şık hem kullanışlı tek bir çanta istiyodum
bulunca da aldım benim cüzdan ,tel,ıvır zıvır da alır bebek eşyalarını da yani
O zqaman da bi hamile pantalonu üzerine tunik ayarlarsın zaten nisan,mayısta ceket giyilmez heralde tunik daha hoş durur.
slmlar...dun body shoptan cocoa butter aldım 37 tl ve tekın acardan lıreac aldım o da 79 tl bılgınıze
37 mi ben sanki 32 diye hatırlıyorumslmlar...dun body shoptan cocoa butter aldım 37 tl ve tekın acardan lıreac aldım o da 79 tl bılgınıze
Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?