2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben daha hiçbirsey almadım. Body shop a bir uğrasam kakao butterını alıcam, aktardan kızların dediği yağları, netten de lierac...

Uff bir de kocaman bir çanta taşıyacağız di mi bebekle.....

body shopta indirim devam ediyor mu?
Lieracı pahalıya almışsın. Keşke netten ısmarlasaydın...

body shop da ındırım yoktu etket fıyatından aldım...lıerac evet bıraz farklı netten ama nette de bana guven veren bı sıtede bulamadım..baska urun kullanmayı dusunmuyorum..gunluk haytta yag falan uygun dusmez cunku kıyafete gecıyor..cocoa butter muthıs bısı....

Olur mu alıngan arkadaşım benim.
Küçük olmak çocuk olmak, olgun olmamak, düşünme mekanizması geri olmak demek değil ki!!!
Yaşa değil hayattaki tecrübeye saygı duyulur.
Ben kendimi yaşlandım artık diye aşağılıyorum sen ne diye alınıyorsun??

Son düzenleme:
ben Sizin yanınızda mağara adamı gibi kaldım ya yağlar falan. Gidiyorum ben. :)

aksıne dıls3 masallahı var bence:))butun gun nette....hem hamıle hemde ufak bır cocugu var bravo valla...o cocukla bu kadar aktıf olabılıyorsan perfect yanı:)))

37 mi ben sanki 32 diye hatırlıyorum
lierac da o kadar pahalımıymış:2:
mustela 9 mois vardı o da 70 TL sanırım
lierac kaç ml?minik bişeyse yetmiyor insan dolu dolu kullanamıyor

Naber
Benim kayınpeder bebek arabasını alacakmış şimdiden alayım diyor erken diyorum bende :44:kayınvalidemde alacağım demişken aldır diyornasıl bir şey düşünüyorsunuz siz üç tekerlekliler kullanışlı mı acaba:44:

evet canım kullanışlı ve şık bi çanta şart
hani bez böyle üstünde bebeksi salak resimler olan çantalar varya hiç bana göre değil
ben ayrı çanta olayını da sevmiyorum bi tane kocaman iyi olur
zaten hep büyük çantalar takarım,bu da iyi oldu yani.
yok tam olarak bu değilmiş ama sanırım aynı boy,benimki önden arkadar fermuarlı gözlü
biraz daha alengirli bişey

Son düzenleme:

yok anchusacim ben şaka yapıyorum evet ben biraz alıngan biriyim yükselen akrep ordan geliyor. Hep neyse ne bileyim o kadar ince ayrıntılar düşünen biriyim çok titiz biriyim dikkatliyim ama spor a gitmiyorum kremler sürmüyorum tahıllı ekmek yemiyorum kendimi çok bakımsız hissettim uhuhu

Kızlar benim koca 5dk sonra eve gelecek. Gene şu bilgisayarın başındasın demeden ben kapatayım :) Öpüyorum bebişleri

37 mi ben sanki 32 diye hatırlıyorum
lierac da o kadar pahalımıymış:2:
mustela 9 mois vardı o da 70 TL sanırım
lierac kaç ml?minik bişeyse yetmiyor insan dolu dolu kullanamıyor

37 ye aldım etıket fıyatı cnm..lıerac en ucuz 65 ımıs zaten ben 79 tl aldım..100 ml bısı

Bana göre alışveriş için erken ama tabi siz bilirsiniz..Ben hafif ve pratik bir araba düşünüyorum kendi adıma. Evet harika bebek arabaları var ama 1 yıl için o kadar pahalı birşey almaya değimez. Zaten sanırım 1 yaşından sonra baston tipi araba kullanmaya başlıyorsun.
güzel günlerde kullan...

Ben de şaka yapıyorum. Ama bakım iyidir gereklidir... Yapmak lazım elden geldiği sürece...
Kızlar benim koca 5dk sonra eve gelecek. Gene şu bilgisayarın başındasın demeden ben kapatayım :) Öpüyorum bebişleri

iyi geceler..

valla benimki 3 tekerli değil kraftın klasik modeli
anakucağı+puset takımm almıştık o zaman
200TL den 2000TL ye kadar çoook model marka var
sen bilirsin,kayınpeder zenginse maxi cosi ler çok hoş ve kullanışlı derim

Bana göre de erken ama kaynpeder alayım diyor alsın bari ne kadarlık bir şey düşünüyorsunuz

Ben inat ettim baston tipi almadım özellikle
zaten oydu buydu koyacak yerim de yok evde
3 yaşında kızım hala biniyor kullanıyor
çok hantal,kocaman bişey ama hala çok rahat içinde uyuyabiliyor mesela

Yok zengin değil arabayı bile almasına şaşıyorum zaten

Bana göre de erken ama kaynpeder alayım diyor alsın bari ne kadarlık bir şey düşünüyorsunuz

Ben yeğenimin arabasını kullanacağım. 1 yaşındada küçük baston tipi birşey alacağım. Ama ben öyle çok pahalı birşey almazdım..Daha benimkendi arabam yokkken, eşimin arabasını kullanırken bebişe alamam bmw falan...Tutumlu olsun biraz.

Bende pahalı bir şey düşünmüyorum zaten idare etsin yeter

herkese merhaba bulantılarım başladı yine fenalardayım ben

Geçmiş olsunBen bugün kahvaltıda bol kızarmış ekmek yedim baya bastırdı midemi yemeğide ben yapmadığım için bugün bulantım olmadı çok şükür

Demekki gönlünden koptu. Aldır o halde. Ben olsam ona sorardım 200 ile 2000 arasında değişiyor fiyatlar, nasıl bir şeye gücünüz yeter ona göre araştırayım derdim.

Zaten ona sorarım ben ama herhalde 200 400 tl arası ayırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…