2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızım masal oku dedi onu uyuttum geldim. Ay teşekkür ederim tatlım ya çok muulu oldum valla öyle bakımsız biri de değilim manikür cilt bakımı hepsine giderdim. Şimdi evde elimden geldiği kadar ama hamilelikte özel birşey yapmıyorum. Ayrıca kızımın doğum günü pARTISINDE 21 çeşit şey hazırladım ben de giyindim davetiyeler bannerlar vs vs herkes hayran kaldı hazır sandılar dedim ben yaptım kaynanamin ağzı açık kaldı sende ne marifet varmış dedi biz görmedik dedi kızımın şerefine gördünüz dedim oh

Geçmiş olsunBen bugün kahvaltıda bol kızarmış ekmek yedim baya bastırdı midemi yemeğide ben yapmadığım için bugün bulantım olmadı çok şükür

sabah tost yiyorum bende, yemek yapmak problem olmuyo sadece akşam oldu mu bulantılar başlıyo

iyi aksamlar kızlar nasılsınız sayflar almıs basını gitmiş

mathelda ailen geldimi canım almanyanın neresindeydin

uykusuz geceler göğüs ucu problemleri dikiş ağrısı ev işi gelen giden. Amaaa onu göğsümüze alıp gulk gulk içecek ya o ani hiçbir şeye değişmem. Ay hıçkırdi ay fazla sütu çıkardı ay 2 gündür kaka yapmadı ay göbeği düşmedi hala kendim yıkasam becerebil I R miyim vs vs vs

ayy bende aynı bol limonlayıp yiyorum, akşam bulantılarına ne denediysem fayda etmedi ama
naneli sakız ve ayva-kivi dene...

ohh kızımız hamaratmış ta. Tarif değişelim o zaman. Ben çok severim mutfağı.

sen tecrübelisin daha iyi bilirsin o drumları, benim eşimde şimdi ben onu nasıl tutarım korkarım tutmaya diyo

İşte kızartma ve tatlı hiç yememek lazım. Bunu az çok uyguluyorum ama ekmeğe düşkünlüğüm arttı benim de. Ekmek ve hamurişini dibine kadar yiyorum...

aynen. beyaz ekmek çok naidr yerdim, şimdi peynirle beraber bi götürüyorum ki sorma gitsin :)), doldur içine peyniri, ısıra ısıra ye:)
portakal suyu fıx menüm oldu benim. Beni mahveden koku ya. Yoksa herşeyi yiyorum ben.
portakal suyu asitli oldugu için mideyi daha çok rahatsız eder. ben içemiyorum mlsf.

oo ne güzel maşalah ya :) ben de bişiler hisseder gibi oluyorum ama çok erken daha. benim bagursaklar fazla hareketli sanursam
Oh oh sana da afiyet olsun.
Bundan sonra bulantı yok. Senle beni kimse tutamaz
Sen 3 ben 2 aramızda 1 kilonun lafını mı edicez. :) Bebek doğduktan sonra yüzmeye yazılırız profilonun spor salonunda :)

oo seneler var ki profiloya gitmedim. belk ide cevahir açıldıgıdan beri. çok kalabalık be karışık oraları ya. :)

evet benim dolap isyan bayragını çekmeye başladı. :) her gün her gün de aynı şeyle gidilmez ki
hamile giyim magazları saçmalamışlar, desenler modeller filan annemlik, kumaşlar aman aman kalitede olmadıgı gibi fiyatlar da kalitesine oranla pahalı. lcw dan kanvas hamile pant aldım. mudodan bol gömlek filan. bi süre daha böle idare etmeye çalışcam. elbise bi kaç yere bakındım, göbekten olanlar omuzdan olmadı, omuzdan olanlar göbekten olmadı.
ben size oranla daha çok şişiyorum sağlık olsun :)

biz de eşimle ikiz bebek arabalarına baktık. baktıgımız avm de maclaren dışında alternatif yoktu.gerçi ikiz bebek arabası dogru dürüst yok :) netten başka markalara da bakmıştık, maclaren ınki makul geldi bize
ama bebek arabasını dogumdan sonraya bırkalım diyoruz. önce araba için olan pusetlerle idare ederiz.
çünkü ikiz bebek arabaları pusetli olarak satılmadığı gibi onlara puset de takılmıyor.

bebek çantası da almayı düşünmüyorum valla:) direk sırt çantasıyla idare ederiz. en kolayı

Son düzenleme:
hamaratim tabi. Ay gaza geldim anchusa tut beni. 10 parmaginda 10 marifet biriyim ben hep neyse tarif değişmek ne demek Sen işte veririm hemen. Zeytin yağlı tatlı pasta hamur işi herşey var.ben tecrübelere dayanarak sIZE YARDIMCI olurum hatta ben çok evhamli biriyim benim hatalari yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…