ahhhahhahha... Kızlar 1000. sayfadayız.Hızlı ilerledik valla...
Aynen benim de... Şimdi marulları sirkeye yatırdım. Bir salata yapayım da bastırsın biraz midemi...
Geçmiş olsunBen bugün kahvaltıda bol kızarmış ekmek yedim baya bastırdı midemi yemeğide ben yapmadığım için bugün bulantım olmadı çok şükür
sabah tost yiyorum bende, yemek yapmak problem olmuyo sadece akşam oldu mu bulantılar başlıyo
Bebişlerimiz gelse de bitse bulantılar Annemde diyor bu sefer uykusuzluk olacak diyor
iyi aksamlar kızlar nasılsınız sayflar almıs basını gitmiş
mathelda ailen geldimi canım almanyanın neresindeydin
dr ilaç vermemekte ısrarcı geçer diyor bende geçmesini bekliyorum dört gözle
naneli sakız ve ayva-kivi dene...ayy bende aynı bol limonlayıp yiyorum, akşam bulantılarına ne denediysem fayda etmedi ama
kızım masal oku dedi onu uyuttum geldim. Ay teşekkür ederim tatlım ya çok muulu oldum valla öyle bakımsız biri de değilim manikür cilt bakımı hepsine giderdim. Şimdi evde elimden geldiği kadar ama hamilelikte özel birşey yapmıyorum. Ayrıca kızımın doğum günü pARTISINDE 21 çeşit şey hazırladım ben de giyindim davetiyeler bannerlar vs vs herkes hayran kaldı hazır sandılar dedim ben yaptım kaynanamin ağzı açık kaldı sende ne marifet varmış dedi biz görmedik dedi kızımın şerefine gördünüz dedim oh
uykusuz geceler göğüs ucu problemleri dikiş ağrısı ev işi gelen giden. Amaaa onu göğsümüze alıp gulk gulk içecek ya o ani hiçbir şeye değişmem. Ay hıçkırdi ay fazla sütu çıkardı ay 2 gündür kaka yapmadı ay göbeği düşmedi hala kendim yıkasam becerebil I R miyim vs vs vs
canım ben ankaradayım
İşte kızartma ve tatlı hiç yememek lazım. Bunu az çok uyguluyorum ama ekmeğe düşkünlüğüm arttı benim de. Ekmek ve hamurişini dibine kadar yiyorum...
portakal suyu asitli oldugu için mideyi daha çok rahatsız eder. ben içemiyorum mlsf.portakal suyu fıx menüm oldu benim. Beni mahveden koku ya. Yoksa herşeyi yiyorum ben.
Merhaba kızlar. Kimseler kalmamış bu saatte buralarda. Ben de kedi kendime yazayım
Bulantılar sanırım bitti. Artık maşallah maşallah herşey yiyorum çok pisboğaz oldum.
AMa o bahsettiğiniz meyvelerden canım çekti aldım ama tadı sünger gibi o meyveye benzemiyordu. Bikaç tane yedim ama tatmin etmedi yani :)
Demir hapı, magnezyum(sadoz şeklinde kramplar için), kalsiyum (sandoz şeklinde) ve elevit kullanıyorum her gün. Çok gibi ama hepsi gerekli besin takviyeleri.
Ben de bebeğimi hissettim. Tarif edeyim sizin için. Akşam sırtüstü koltukta uzanırken elim hep karnımda zaten. Bi ara sanki karnımın altında pinpon topu gibi bişey oluştu. Sert ve yuvarlak. Eşime dedim çabuk elini getir bak bebiş burada. Berabe sevdik. Bir süre sonra yokoldu. Galiba o sırada kafası ya da bacakları oradaydı :) Şimdi her fırsatta elim göbeğimde. Belki yine hissederiz diye. Birde onun hareket ettiğini hissetmiş olmak da güzel. O hala içerde mutlu mutlu takla atıyo yavruşum :)
Oh oh sana da afiyet olsun.
Bundan sonra bulantı yok. Senle beni kimse tutamaz
Sen 3 ben 2 aramızda 1 kilonun lafını mı edicez. :) Bebek doğduktan sonra yüzmeye yazılırız profilonun spor salonunda :)
Şimdi düşündümde oxxodan birsey almamışım bugüne kadar...
Yaza kadar kıyafetlerime girersem yazın zaten idare edilir elbiseyle falan. Ama ben düzenli işe gitmiyorum. Siz öğretmen bayanlar için zor tabi. Giysi ayarlamak zorundasınız...
Esas nisan ve mayıs ayında iki konuşmam var konferanslarda. Takımlarımın içine sığmazsam yandım. Ceket pantolon takım almak zorundayım...
naneli sakız ve ayva-kivi dene...
İyi gecelerben cıkıyorum bayanlar sızlere ıyı aksamlar...
dr ilaç vermemekte ısrarcı geçer diyor bende geçmesini bekliyorum dört gözle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?