2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Mutfakta ben de hamaratım. Severim mutfakta vakit geçirmeyi. İş olarak görmem. Ama temizliği yapmak zorunda olduğum için yaparım. Hergün elinde bezle gezen tiplerden değilim hiç..Gerektiği kadar yaparım..

Mutfakta ben de hamaratım. Severim mutfakta vakit geçirmeyi. İş olarak görmem. Ama temizliği yapmak zorunda olduğum için yaparım. Hergün elinde bezle gezen tiplerden değilim hiç..Gerektiği kadar yaparım..

mutfağı severim ama beceremem bi türlü denemeye çalışıyorum büyük bi özenle ama sonuçları nedense pek iç açıcı olmuyo

mutfağı severim ama beceremem bi türlü denemeye çalışıyorum büyük bi özenle ama sonuçları nedense pek iç açıcı olmuyo

Doğaçlama mı yapıyorsun tarife bakarak mı? Doğaçlama yaptığım işlerde benim de attığım oluyor. Ya da her tarif tutmayabiliyor. Bozma moralini..Herkesin kötü tecrübeleri oluyor mutfakta. İyi yemek yapanların bile.Denemeye devam....

kızından önce daha çok yeni yemekler değişik tatlar için uğraşıp dururdum şimdi o kadar çok vaktim olmuyor 2. Den sonra vay haline.

Kızlar bir kutu kontraplak (Etiform bisküvi) ve salata yedim. Şurubumu içip artık kocamla vakit geçireyim biraz. Bİrseyler izleriz herhalde... İyi geceler, renkli rüyalar...

karışık yapıyorum bazen tarif bazen uydurma. Bide öyle abartılı yemekler değil yapamadığım mesela pilavı hiç tutturamam sadece yasemin pirincini adam gibi yapabiliyorum.
arada bi güzel oluyoda allahtan adım beceriksize çıkmıyo

kızından önce daha çok yeni yemekler değişik tatlar için uğraşıp dururdum şimdi o kadar çok vaktim olmuyor 2. Den sonra vay haline.

Ben haftada bir gün yeni bir tarif denemeye çalışıyorum. Bebekten sonra göreceğiz.. Kek kurabiye severse ona yaparım bu seferde...

mathelda Sen ankara nin neresi tatlım çok kötü olunca sırt sırta verelim.

Pilavda pirinç önemli ama. Bir de altını kapattıktan sonra demlemek önemli. Senin suçun olmayabilir yani bazen tutmaması...Neyse gittim ben...

Ben haftada bir gün yeni bir tarif denemeye çalışıyorum. Bebekten sonra göreceğiz.. Kek kurabiye severse ona yaparım bu seferde...

sever annesi çok sever. Ben yapardım hergün. Hatta daha geçen anne ben bişey isteyeceğim dedi şöyle dedim havuçlu kek dedi o lakin ile kalktim yaptım yanına da elma suyu yaptım mis gibi gerçi ben yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…