denemediğim bişe kalmadı diyebilirim anca kafamı camdan dışarı uzatırsam biraz iyi oluyo ama camın dibinde de uyuyamam ki
bu soğukta camı açıp bakamazsın zaten...
hamaratim tabi. Ay gaza geldim anchusa tut beni. 10 parmaginda 10 marifet biriyim benhep neyse tarif değişmek ne demek Sen işte veririm hemen. Zeytin yağlı tatlı pasta hamur işi herşey var.ben tecrübelere dayanarak sIZE YARDIMCI olurum hatta ben çok evhamli biriyim benim hatalari yapmayın.
açıp kafamı uzatıp bekliyorum mecburen halimi görsen gülmekten ölürsün valla üstüme de battaniye alıyorum
Mutfakta ben de hamaratım. Severim mutfakta vakit geçirmeyi. İş olarak görmem. Ama temizliği yapmak zorunda olduğum için yaparım. Hergün elinde bezle gezen tiplerden değilim hiç..Gerektiği kadar yaparım..
mutfağı severim ama beceremem bi türlü denemeye çalışıyorum büyük bi özenle ama sonuçları nedense pek iç açıcı olmuyo
Doğaçlama mı yapıyorsun tarife bakarak mı? Doğaçlama yaptığım işlerde benim de attığım oluyor. Ya da her tarif tutmayabiliyor. Bozma moralini..Herkesin kötü tecrübeleri oluyor mutfakta. İyi yemek yapanların bile.Denemeye devam....
Kızlar bir kutu kontraplak (Etiform bisküvi) ve salata yedim. Şurubumu içip artık kocamla vakit geçireyim biraz. Bİrseyler izleriz herhalde... İyi geceler, renkli rüyalar...
kızından önce daha çok yeni yemekler değişik tatlar için uğraşıp dururdum şimdi o kadar çok vaktim olmuyor 2. Den sonra vay haline.
karışık yapıyorum bazen tarif bazen uydurma. Bide öyle abartılı yemekler değil yapamadığım mesela pilavı hiç tutturamam sadece yasemin pirincini adam gibi yapabiliyorum.
arada bi güzel oluyoda allahtan adım beceriksize çıkmıyo
mathelda Sen ankara nin neresi tatlım çok kötü olunca sırt sırta verelim.
Ben haftada bir gün yeni bir tarif denemeye çalışıyorum. Bebekten sonra göreceğiz.. Kek kurabiye severse ona yaparım bu seferde...
ya nereye gittiniz ya kalakaldım gene tek başıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?