2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bişey soracağım büfeme konsola yani
abajur alacağım
1 tane mi 2 tanemi alınıyor boyuda 55 cm küçük değil yani

göğüs ucu için krem sürmek gerekmiş galiba doğmadan
CANIM ne yapmak laZIM SEN TECRÜBELİSİN

herkes gitmiş kaynatmışsınız yineee :)
ben hiç denk gelmiyorum okuyup cevaplayıp soru sorup çıkıyorum :)

Eki Görüntüle 360247

Eki Görüntüle 360248

sizce hangisi kızlar ilki daha kapsamlı kullanışlı:26:
bizde eşimle 3 tekerlikmi 4 tekerleklimi karar veremedik ama 3 tekerlekli kullanların yorumunu aldık hareket kabiliyeti ii değilmiş bazılarında denge sıkıntısıda olabiliyormuss, en güzeli kaliteli baston araba diyorlarrrr 3 kademeliii olsun yatar pozisyonu olsunn baston olsun diyorlarr

göğüs uçları çok acıyor ilk emzirme döneminde
bebeğe zararı olmayan merhemi silmeden bebeği emzirebileceğin bi ürün almak lazım
ben lansinoh kullanmıştım,mucizevi bişeydi baya da gidiyor yani

kızlar bişey soracağım büfeme konsola yani
abajur alacağım
1 tane mi 2 tanemi alınıyor boyuda 55 cm küçük değil yani
konsolun çok büyükse 2 tane olur ama üstünde zaten çerçevedir,biblodur bişeyler varsa 1 tane de olur
Eki Görüntüle 360247

Eki Görüntüle 360248

sizce hangisi kızlar ilki daha kapsamlı kullanışlı:26:

benimki ilkinden kırmızısıydı bunun
çok hantal ama bebekler 3-4 yaşına kadar rahatlıkla kullanıyolar sığıyolar içine yani

Peluşka çok tatlısın ya güldürdün beni. Canım lansinoh diye bir krem var 30 lu haftalarda sürmeye başla. Göğüs ucun her şekilde yıpranac ak ve mümkün olduğunca korur bu krem. Zamanı gelince ben size bir bir söyleyeceğim zaten. Çok sohbet istiyorsan burdayım hadi üzülme

Kızlar merhaba...öncelikle hepinize sağlıklı hamilelikler geçirmenizi ve sağlıkla bebeklerine kavuşmanızı dilerim..ben 2011 eylül annesiyim..Oğlum şimdi 6 aylık...bizde sizler gibi burada toplanmış deliler gibi sohbet ederdik..Şimdi bebeklerimizi konuşuyoruz:))ama bakıyorumda siz bizi geçmişsiniz..listeniz baya kalabalık..bu arada ankaradan olan baya bi arkadaş var..bende ankaradayım:)biz geçen sene Ankardan 3 kişiydik bu grupta...
bana sormak istediğiniz bişy olursa seve seve cevaplarım...
Hepinize kolay gelsin....

merhabaaaa ne güzell paylaşımdaa bulunmuşsunnnnn Allah bebeğine sağlık sıhat güzel ömürler versinn darısıdıaaa bizlere olsun inş. bebişlerimizi bizlerdeeee kucağımızaa aldığımız günleri görürüzz.
hımssss bizimlee bebek eşyları hakkındak paylaşımda bulunabilirmisin.
Mama sandalyesi sence lazımmı, bebek arabası nasıl olsun, telsizz alalımmı D vs....

Ya kizlar ilk defa bugun bende acayip bir enerji var sabahın 7 sinden beri ayaktayim neredeyse hic oturmadım ama hic yorgunluk hissetmiyorum hani bıraksalar bir o kadar daha koşturanının gibi , normalde saat 9-10 gibi uyuklardim ama su saatte rağmen hala cin gibiyim , Valla ben bile korkmaya başladım kendimden Hayirdir inşallah :))

ah canım teşekkür ederim allah bağışlasın oğlunu. Sağlıkla huzurla büyüt paşayi. Bende 2009 eylül annesiyim ve 2012 eylül annesi olacağım allah nasip ederse ve ankaradayim. :)

normal kız normal panik yapma. :) bana da geldiler bu hafta ütü yaptım temizlik yaptım kızım ile yerlerde yuvarlandım

maşallahhh maşallahhh Allah nzardan saklasın hep öyle olursun inş.

konsolum şuan boş canım hiç bir şey yok :) ama 55 cm yazıyordu alacağım abajur güzel ama uzun geldi biraz en iyiyisi görerrk almak
biraz daha boş kalacak sanırım :)

:)) ben önceden sürersem çatlmaz sanıyordum tühhh neyse o kremle biraz azaltırız artık umarım çok acıma z göğsümüz arkadaşım anlatıyorda onun çok fena olmuş ağlıyrmuş emziriken korktum bende

ben böyle okuyup yazıp yazıp kaçıyom :)
iyi geceler yarın burada tatil bu arada ama işime yaramıyor benim boş günümdü eşime yaradı yarın okula gitmeyecek yatarız 9 a kadr :)

kızlar maşallah sayfa almış başını gitmiş..1000 i görmüşüz..

hadi hayırlısı yiğit ismini severim bende..Allah gönlüne göre versin...
tatlım bana da bak öyle git ya ben de eşim de 85 o eylül ben aralık. 2011 aralık ta da hamile kaldım
canım kusura bakma daha yeni gördüm mesajını...canım senin 2009-2012 arası eşininde 2009-2013 arası ikinizinde aynı çıkıyo ancak aydan dolayı en son seninki yenilenmiş olduğu için kız gözküyo..aslında çok da inanmıyorum ama cinsiyetini merak ediyorum işte..doktor geçen hft gittiğimizde bize erkek dedi..bu hft da kız gibi gözküyo dedi.. ama kesin de konuşmadı..16. hftda da kesinlik kazanır dedi..bakalım hayırlısını versin Allah hepimize...
kızlar bence kiloyu dert etmeyin..tabiki dikkatetmek gerekiyo abartmamak lazım ama..ben şuan pek bişi yiyemiyorum ve kiloda verdim..yiyebilenmelere çok özeniyorum..keşke bende yesemde kilo alsam diyorum
benimde bulantım olmadığında canım hep fastfood yemek istiyor..özelliklede hambuger ve patates kızartması..yiyorumda..vicdan azabı çekiyorum sonra zararlı diye..ama napim hiç yiyememekten iyidir diyorum..kendimi öyle teselli ediyorum
Portakal suyu bulantıyı önce kesiyor gibi yapıyor ama sonra feci arttırıyor. Dikkat et..
evet bende denedim portakal suyunu içerken güzel geliyor da sonrasında felaket oluyo...
Sen şanslısın. Bu konuda sıkıntı yaşamıyorsun. Benim hiçbir zaman damak zevkime hitap etmiyor bu ekmekler. Sabah kaymaklı ballı ekmeği özledimm :)
aayy bende bayılırım kaymaklı ve ballı ekmeğe..
Vallahi bana uyar. Sen ben mommy gidelim haftada 2 yada 3 gün yüzelim. Gebelikte yüzme çok faydalıymış
kızlar fırsatınız olursa denize girin bence.. havuz tehlikeli olabilir..tabi doktorunuz daha iyi bilir ama ben normalde de havuzdan pek hoşlanmam hep pismiş gibi hissediyorum..
zorda olsa tatlı bi yorgunluk olur heralde..o günleri sabırsızlıkla bekliyorum

Evet vajinal muayene sinir bozucu malesef ama ne guzel herseyini ogrenmissin
kiz mi erkek mi peki?

Evet vajinal muayene sinir bozucu malesef ama ne guzel herseyini ogrenmissin
kiz mi erkek mi peki?
2li testı vajınal neden yapıyor kı bakacagı sadece ense boslugu canım ? 11 haftalık bebek de abdomınal yanı karından ult. kolayca gorulur :) enteresan. ama vajınal ult sinir bozucu oldugu kesin

Ben memnunum doktorumdan,acibademden gecen sene sigorta yaptirmistim,o yuzden dogumu karsiliyor sigortam,doktor muayene ucretini de indirimli oduyorum,90 kusur oluyor o da.benim sigortam ordan oldugu icin doktorumu da ordan sectim ama devlette de cok iyi hekimler var,isim ogrenirsem yazarim burdan sana.forumda bir iki kisi daha vardi bursali,belki onlar da yazar

2li testı vajınal neden yapıyor kı bakacagı sadece ense boslugu canım ? 11 haftalık bebek de abdomınal yanı karından ult. kolayca gorulur :) enteresan. ama vajınal ult sinir bozucu oldugu kesin

Valla bende bilemedim,belki pozisyonu uygun degildir bebegin,vardir mutlaka bir sebebi',vajinal muayeneye hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…