uykusuz geceler göğüs ucu problemleri dikiş ağrısı ev işi gelen giden. Amaaa onu göğsümüze alıp gulk gulk içecek ya o ani hiçbir şeye değişmem. Ay hıçkırdi ay fazla sütu çıkardı ay 2 gündür kaka yapmadı ay göbeği düşmedi hala kendim yıkasam becerebil I R miyim vs vs vs
bizde eşimle 3 tekerlikmi 4 tekerleklimi karar veremedik ama 3 tekerlekli kullanların yorumunu aldık hareket kabiliyeti ii değilmiş bazılarında denge sıkıntısıda olabiliyormuss, en güzeli kaliteli baston araba diyorlarrrr 3 kademeliii olsun yatar pozisyonu olsunn baston olsun diyorlarr
göğüs uçları çok acıyor ilk emzirme dönemindegöğüs ucu için krem sürmek gerekmiş galiba doğmadan
CANIM ne yapmak laZIM SEN TECRÜBELİSİN
herkes gitmiş kaynatmışsınız yineee :)
ben hiç denk gelmiyorum okuyup cevaplayıp soru sorup çıkıyorum :)
konsolun çok büyükse 2 tane olur ama üstünde zaten çerçevedir,biblodur bişeyler varsa 1 tane de olurkızlar bişey soracağım büfeme konsola yani
abajur alacağım
1 tane mi 2 tanemi alınıyor boyuda 55 cm küçük değil yani
Kızlar merhaba...öncelikle hepinize sağlıklı hamilelikler geçirmenizi ve sağlıkla bebeklerine kavuşmanızı dilerim..ben 2011 eylül annesiyim..Oğlum şimdi 6 aylık...bizde sizler gibi burada toplanmış deliler gibi sohbet ederdik..Şimdi bebeklerimizi konuşuyoruz:))ama bakıyorumda siz bizi geçmişsiniz..listeniz baya kalabalık..bu arada ankaradan olan baya bi arkadaş var..bende ankaradayım:)biz geçen sene Ankardan 3 kişiydik bu grupta...
bana sormak istediğiniz bişy olursa seve seve cevaplarım...
Hepinize kolay gelsin....
Kızlar merhaba...öncelikle hepinize sağlıklı hamilelikler geçirmenizi ve sağlıkla bebeklerine kavuşmanızı dilerim..ben 2011 eylül annesiyim..Oğlum şimdi 6 aylık...bizde sizler gibi burada toplanmış deliler gibi sohbet ederdik..Şimdi bebeklerimizi konuşuyoruz:))ama bakıyorumda siz bizi geçmişsiniz..listeniz baya kalabalık..bu arada ankaradan olan baya bi arkadaş var..bende ankaradayım:)biz geçen sene Ankardan 3 kişiydik bu grupta...
bana sormak istediğiniz bişy olursa seve seve cevaplarım...
Hepinize kolay gelsin....
Ya kizlar ilk defa bugun bende acayip bir enerji var sabahın 7 sinden beri ayaktayim neredeyse hic oturmadım ama hic yorgunluk hissetmiyorum hani bıraksalar bir o kadar daha koşturanının gibi , normalde saat 9-10 gibi uyuklardim ama su saatte rağmen hala cin gibiyim , Valla ben bile korkmaya başladım kendimden Hayirdir inşallah :))
Ya kizlar ilk defa bugun bende acayip bir enerji var sabahın 7 sinden beri ayaktayim neredeyse hic oturmadım ama hic yorgunluk hissetmiyorum hani bıraksalar bir o kadar daha koşturanının gibi , normalde saat 9-10 gibi uyuklardim ama su saatte rağmen hala cin gibiyim , Valla ben bile korkmaya başladım kendimden Hayirdir inşallah :))
göğüs uçları çok acıyor ilk emzirme döneminde
bebeğe zararı olmayan merhemi silmeden bebeği emzirebileceğin bi ürün almak lazım
ben lansinoh kullanmıştım,mucizevi bişeydi baya da gidiyor yani
konsolun çok büyükse 2 tane olur ama üstünde zaten çerçevedir,biblodur bişeyler varsa 1 tane de olur
benimki ilkinden kırmızısıydı bunun
çok hantal ama bebekler 3-4 yaşına kadar rahatlıkla kullanıyolar sığıyolar içine yani
Peluşka çok tatlısın ya güldürdün beni. Canım lansinoh diye bir krem var 30 lu haftalarda sürmeye başla. Göğüs ucun her şekilde yıpranac ak ve mümkün olduğunca korur bu krem. Zamanı gelince ben size bir bir söyleyeceğim zaten. Çok sohbet istiyorsan burdayım hadi üzülme
hadi hayırlısı yiğit ismini severim bende..Allah gönlüne göre versin...bende aynı dertteyim bişeyler almak istiyorum.bide ben geçtiğimiz yaz bi rüya görmüştüm rüyamda bi erkek gelip bana ''eğer adını yiğit koyarsan oğlun olsun olur ozaman''demişti.bende tamam koyarım diye söz verdim rüyamda.ozaman bebek tedavisine yenibaşlamıştı.rüyamın etkisinde çok kalmış olucamki hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren oğlum diye seviyorum:)
canım kusura bakma daha yeni gördüm mesajını...canım senin 2009-2012 arası eşininde 2009-2013 arası ikinizinde aynı çıkıyo ancak aydan dolayı en son seninki yenilenmiş olduğu için kız gözküyo..aslında çok da inanmıyorum ama cinsiyetini merak ediyorum işte..doktor geçen hft gittiğimizde bize erkek dedi..bu hft da kız gibi gözküyo dedi.. ama kesin de konuşmadı..16. hftda da kesinlik kazanır dedi..bakalım hayırlısını versin Allah hepimize...tatlım bana da bak öyle git yaben de eşim de 85 o eylül ben aralık. 2011 aralık ta da hamile kaldım
kızlar bence kiloyu dert etmeyin..tabiki dikkatetmek gerekiyo abartmamak lazım ama..ben şuan pek bişi yiyemiyorum ve kiloda verdim..yiyebilenmelere çok özeniyorum..keşke bende yesemde kilo alsam diyorumHoşgeldiin,senin kız mı olacaktı ben kaçırmışım,maşallahh kızımızaa
bulantın olmasına rağmen 2 kilo almışsınsen iyi ol da verirsin sonra
benim bulantım çok olmadı ama 3 kiloooo:26::18:
benimde bulantım olmadığında canım hep fastfood yemek istiyor..özelliklede hambuger ve patates kızartması..yiyorumda..vicdan azabı çekiyorum sonra zararlı diye..ama napim hiç yiyememekten iyidir diyorum..kendimi öyle teselli ediyorumFil gibi yediğim halde henüz almadım. Metabolizman çok hızlanıyor ondan almamışsındır dedi Dr.
Ben hamburger ağzıma koymazdım ya.. Belki yılda bir kere yerdim. Şimdi haftada iki kere canım istiyor...
Neyse yemek yapmaya başladım. Yemek yapamayınca mecburen dışarıdan ısmarlıyorduk..300 kalori erine de 1300 kalorilik yiyorduk. Bu haftalık yemeğimi ayarlladım bugün. Umarım artık evde pişirip yiyeceğiz...Evde yiyince kontrol edebiliyorsun kendini...
evet bende denedim portakal suyunu içerken güzel geliyor da sonrasında felaket oluyo...Portakal suyu bulantıyı önce kesiyor gibi yapıyor ama sonra feci arttırıyor. Dikkat et..
aayy bende bayılırım kaymaklı ve ballı ekmeğe..Sen şanslısın. Bu konuda sıkıntı yaşamıyorsun. Benim hiçbir zaman damak zevkime hitap etmiyor bu ekmekler. Sabah kaymaklı ballı ekmeği özledimm :)
kızlar fırsatınız olursa denize girin bence.. havuz tehlikeli olabilir..tabi doktorunuz daha iyi bilir ama ben normalde de havuzdan pek hoşlanmam hep pismiş gibi hissediyorum..Vallahi bana uyar. Sen ben mommy gidelim haftada 2 yada 3 gün yüzelim. Gebelikte yüzme çok faydalıymış
zorda olsa tatlı bi yorgunluk olur heralde..o günleri sabırsızlıkla bekliyorumuykusuz geceler göğüs ucu problemleri dikiş ağrısı ev işi gelen giden. Amaaa onu göğsümüze alıp gulk gulk içecek ya o ani hiçbir şeye değişmem. Ay hıçkırdi ay fazla sütu çıkardı ay 2 gündür kaka yapmadı ay göbeği düşmedi hala kendim yıkasam becerebil I R miyim vs vs vs
Evet vajinal muayene sinir bozucu malesef ama ne guzel herseyini ogrenmissinBenim ikili test alttan yapıldı. Biraz sinir bozucu oldu ama bebeğin her türlü ayrıntısını gördü. Kollarında bacaklarında 3er kemik oluşmuş onları ölçtü. Başının çapını, göbeğinin çapını, burnunun boyunu, mesanesini, midesini, kafa iç yapısını, omuriliğinin yapısını herşeyini gördü. Ultrasonu içerde çevire çevire herşeyini görebildi bebeğin. Gerildim biraz ama değdi yani. Cinsiyetini bile öğrenmiş oldum :)
2li testı vajınal neden yapıyor kı bakacagı sadece ense boslugu canım ? 11 haftalık bebek de abdomınal yanı karından ult. kolayca gorulur :) enteresan. ama vajınal ult sinir bozucu oldugu kesinEvet vajinal muayene sinir bozucu malesef ama ne guzel herseyini ogrenmissin
kiz mi erkek mi peki?
Ben çekirgede doruk hastanesine gittim fatma güray iyi bir doktor fakat muayne ücreti pahalı tahlillerde öyle değiştirmeyi düşünüyorum bakalım araştırıyorum sen memnun musun peki ne kadar ödüyorsun :26:
Selam anneler
2li testı vajınal neden yapıyor kı bakacagı sadece ense boslugu canım ? 11 haftalık bebek de abdomınal yanı karından ult. kolayca gorulur :) enteresan. ama vajınal ult sinir bozucu oldugu kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?