2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Arkadaslar benim bir sorunum var, acaip uykusuzluk cekiyorum. Sizlerden de bu durumda olan var mı acaba? Uykusuzluk dedigim aslında soyle, mesela su an saat 7.30 ben daha uyumadım, bir kac saat sonra yatar aksama kadar uyurum, uyku düzenim cok bozuldu, gecem gündüz oldu, napıcam hic bilmiyorum, uykusuzluk icin soylenen her seyi deniyorum, ılık dus alıyorum, kitap okuyorum falan filan ama yok.Asıl daha ilerki aylarda uykusuzluk problemleri olacak o zmaan ne yapacagım bilmiyorum, calısmam lazım ama bütün günüm uyuyarak gecicek muhtemelen off cok mutsuzum :18:

Arkadaşlar tecrübelisiniz diye soruyorum şimdi benim dün kasıklarımda hafif hafif bi kaç ağrı girdi bugunde sol tarafımda bi ağrı var batma tarzı bi rahatsızlık sebebini anlayamadım sizlerde yaşadınızmı böyle şeyler

korkma canım kendinide çok dinleme yat ayaklarınıda biraz kaldır daha önce kanaman oldumu

günaydın herkese kızlar

yok canm daha once olmadı hıc ne kanama nede koyu renklı akıntı agrım bıle yoktu.ama dun aksam gectı akıntım normle dndu bu sferde bel agrım cok(

haftasonu butun gun ayaklarımn altında yastık yattım annmde basımda solenıo gezmek senın neyıne oturmysn bı deı:)))cumrtesı gttm doktruma yoktu yarn gtcem ıns

günaydın herkese kızlar

yok canm daha once olmadı hıc ne kanama nede koyu renklı akıntı agrım bıle yoktu.ama dun aksam gectı akıntım normle dndu bu sferde bel agrım cok(

günaydın hayrılı olsun
bel ağrısıyla beraber koyu renklı akıntı genelde çook yorulunca olabnılıyo
çok mu ayakta kalmsıtınız ya da cok mu y ormustunuz kendınızı ayakalrınızı yuksege
koyup dınlenın uzanın hafıfılıyorsa ne gusel sık sık dınlenın
ve doktorunuza söyleyın mutlaka...umarım hiçbişiyinız yoktur.. :)

bildiğim kadaırıyla 8. Haftadan itibaren rahım hızlıca büyümeye baslıyo
ve yukarı cıkıyo (ilk haftalar baya asagıda oluyo cunku) bunun ıcın
bazı batmalar oalbılırmıs doktor sölemsıtı gecen gebelıgımde bende de aynı olmustu :)

cumartesı yoruldm baya yurudum ondn oldu galıba akıntı gectı ama bel agrısı var yarn gdcm doktruma ıns hersey yolunddr

sorun yoktur canım ınsallah
ama yorulunca oluyo öyle ben de dün cok ayakta kaldım haftaonu ev ısımı fln
yapaım die koptu belım dınlenmemız lazım bizim annemde bi güzel fırça kaydı :)
sen dıkkat etsene az nazlansana die eşim de yat dio ama yatamıyorum sıkılıyorum :)

kızlar kılo konusundan bahsetmssnz ben zaten zayıf bırıydm 49 kılydm hamıle kalmadan once sımdıkı resımlerme bakınca cok sısmısım acayıp kılo aldım dıydm dun aksam tartldm ben kılo vermsm 46,5 olmusum herhalde bole yememeye devam edersm ıyıce zayflıcam(( gecende arkdsmı gordum masallh almıs kılo bıde onn bebıs bnmkndn kucuktu karnı kocaman olmus yavrumun:))dedımkı sennkı bebs se bnmkıne nereye saklanıo bu kucuckmus karnım

sureklı yat yat sıkılıyo ınsan bende degsıklık olsun gezelım dedım anladmkı cok gezmek bana gore deılmış esımde dıo artık benı gezdır gezdır demezsn

bildiğim kadaırıyla 8. Haftadan itibaren rahım hızlıca büyümeye baslıyo
ve yukarı cıkıyo (ilk haftalar baya asagıda oluyo cunku) bunun ıcın
bazı batmalar oalbılırmıs doktor sölemsıtı gecen gebelıgımde bende de aynı olmustu :)[/QUOTE]

CANIM ÇOK SAOLASIN İÇİMİ RAHATLATTIN VALLA KORKUYORUM BEBEĞİME BİŞİ OLUVERECEK DİYE

bende 2012 eylül annesi adayıyım arkadaşlar 9 yaşında bir oğlum var. 2011 eylül ayının 22 sinde 2 aylık bir bebek kaybettim . rabbim çok şükür tekrar verdi şu an 2 aylık hamileyim.

selamlar ben bursa anadolu hatanesine gidiyorum 10+3 um 32 tl muayne ucretı 8 haftalıkken butun tahlıllerimi yaptırdım 40 tl tuttu
bende doruğunkını duymuştum kuzenımde oraya gıdıyor oda aynı tahlıllere 150 tlaldıklarını söyledi
bu arada andolunun doğum ücreti çok fazla değil...

sureklı yat yat sıkılıyo ınsan bende degsıklık olsun gezelım dedım anladmkı cok gezmek bana gore deılmış esımde dıo artık benı gezdır gezdır demezsn

eheueheu :) ben de bı ıkı tarıf deneyım diye mutfaga gırmsıtım ama agrı gelınce
yattım makarna haşladık yedık eheueheue

canım çok saolasın içimi rahatlattın valla korkuyorum bebeğime bişi oluverecek diye

korkma canım genelde batmalar kasılmalar ıyıye ısarettır gelısım olduguna yanı :)

hele 9-12 arası acaip bi gelısım gecırıyo bebısler :)

ay o değilde batma ne kı ilerkı ayalrda rahım cıkısına bır tekme atıyorlar of anam of

Son düzenleme:

o yonden sanslıyım cnm annme yakın yemege genelde orya gdyrz zaten bnde raht yapbldgm makarna soğan kokusuna gelemıyrm hıc yemekte yapmyrm

benım daha baslamadı bulantı sabahları az az bulanıyo o kadar

gecıyo sonmra daha mınnagız biz 5-6 gbi başalr ama uamrım uzun sürmez

insan cok fena oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…