Valla bende bilemedim,belki pozisyonu uygun degildir bebegin,vardir mutlaka bir sebebi',vajinal muayeneye hayir
korkma canım kendinide çok dinleme yat ayaklarınıda biraz kaldır daha önce kanaman oldumu
cabım kendini yorma dinlen birde bugün ulaşabilirsen doktoruna bence bir sor..yoksa yarın mutlaka doktoruna git..ihmal etme sakın...seni telaşlandırmak istemem ama tedbiri elden bırakmamak lazım...benimde kesemde kanama olmuştu progestron verdi ...düzeldi...
günaydın herkese kızlar
yok canm daha once olmadı hıc ne kanama nede koyu renklı akıntı agrım bıle yoktu.ama dun aksam gectı akıntım normle dndu bu sferde bel agrım cok(
arkadaşlar tecrübelisiniz diye soruyorum şimdi benim dün kasıklarımda hafif hafif bi kaç ağrı girdi bugunde sol tarafımda bi ağrı var batma tarzı bi rahatsızlık sebebini anlayamadım sizlerde yaşadınızmı böyle şeyler
günaydın hayrılı olsun
bel ağrısıyla beraber koyu renklı akıntı genelde çook yorulunca olabnılıyo
çok mu ayakta kalmsıtınız ya da cok mu y ormustunuz kendınızı ayakalrınızı yuksege
koyup dınlenın uzanın hafıfılıyorsa ne gusel sık sık dınlenın
ve doktorunuza söyleyın mutlaka...umarım hiçbişiyinız yoktur.. :)
cumartesı yoruldm baya yurudum ondn oldu galıba akıntı gectı ama bel agrısı var yarn gdcm doktruma ıns hersey yolunddr
cumartesı yoruldm baya yurudum ondn oldu galıba akıntı gectı ama bel agrısı var yarn gdcm doktruma ıns hersey yolunddr
sorun yoktur canım ınsallah
ama yorulunca oluyo öyle ben de dün cok ayakta kaldım haftaonu ev ısımı fln
yapaım die koptu belım dınlenmemız lazım bizim annemde bi güzel fırça kaydı :)
sen dıkkat etsene az nazlansana dieeşim de yat dio ama yatamıyorum sıkılıyorum :)
ben memnunum doktorumdan,acibademden gecen sene sigorta yaptirmistim,o yuzden dogumu karsiliyor sigortam,doktor muayene ucretini de indirimli oduyorum,90 kusur oluyor o da.benim sigortam ordan oldugu icin doktorumu da ordan sectim ama devlette de cok iyi hekimler var,isim ogrenirsem yazarim burdan sana.forumda bir iki kisi daha vardi bursali,belki onlar da yazar
bende 2012 eylül annesi adayıyım arkadaşlar 9 yaşında bir oğlum var. 2011 eylül ayının 22 sinde 2 aylık bir bebek kaybettim . Rabbim çok şükür tekrar verdi şu an 2 aylık hamileyim.
sureklı yat yat sıkılıyo ınsan bende degsıklık olsun gezelım dedım anladmkı cok gezmek bana gore deılmış esımde dıo artık benı gezdır gezdır demezsn
canım çok saolasın içimi rahatlattın valla korkuyorum bebeğime bişi oluverecek diye
bende 2012 eylül annesi adayıyım arkadaşlar 9 yaşında bir oğlum var. 2011 eylül ayının 22 sinde 2 aylık bir bebek kaybettim . rabbim çok şükür tekrar verdi şu an 2 aylık hamileyim.
eheueheu :) ben de bı ıkı tarıf deneyım diye mutfaga gırmsıtım ama agrı gelınce
yattım makarna haşladık yedık eheueheue
o yonden sanslıyım cnm annme yakın yemege genelde orya gdyrz zaten bnde raht yapbldgm makarna soğan kokusuna gelemıyrm hıc yemekte yapmyrm
o yonden sanslıyım cnm annme yakın yemege genelde orya gdyrz zaten bnde raht yapbldgm makarna soğan kokusuna gelemıyrm hıc yemekte yapmyrm
benım daha baslamadı bulantı sabahları az az bulanıyo o kadar
gecıyo sonmra daha mınnagız biz 5-6 gbi başalr ama uamrım uzun sürmez
insan cok fena oluyo :)
nekdrlık senn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?