2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben kasım annesıyım ınsallah canım 4+5 mınnak :) tickerımda da yazıo zaten :)

dıkkat etmmsm cnm daha kcukmus bebıs ben bbgmı ogrendgmde 7 haftalıktı suprız oldu bıze:))8.haftadn snra basldı bulntlrm bnm 14 haftadym halda devm edıo allhtn ılac varda alınca rhtlıyrm inş senn bulntlrn olmaz

Cümleten hayırlı sabahlar anniş adayları :))

Oh oh Allah muhabbetimizi artırsın 1008 lere kadar gelmişsiniz :))

Kızlar ya ben 15. haftamın içindeyim canım hiç bir şey çekmiyor ne tatlı ne tuzlu ne turşu felan hani çeker ya dün marketten turşu aldım hani hevesle yerim diye duruyor öle bi güzel :)) Cinsiyeti de daha öğrenemedim artık haftaya perşembe üçlü tarama testin yaptırmaya gidince öğrenirim inşaALLAH :)

Mide bulantısı geçer diyorlardı bu haftalarda pek bi geçeceği yok gibi ama bu halimede hamd olsusn :)

Önceki sayfalara bi göz ataym bakayım neler konuşulmuş :)

dıkkat etmmsm cnm daha kcukmus bebıs ben bbgmı ogrendgmde 7 haftalıktı suprız oldu bıze:))8.haftadn snra basldı bulntlrm bnm 14 haftadym halda devm edıo allhtn ılac varda alınca rhtlıyrm inş senn bulntlrn olmaz

evet canım daha cok mınaakızz :) 3+6 da öğrendım ben test yaptım 1 gun gecınce

varmsı bebeıs ıyıce regl olcam a ınanmıstım :) ama hamıleymısım :) öle işşte

sürpriz de güzel oluyor aslında :) en önemlisi sağlıkla kavusmak :)

bulantı cok fena ben gecenkınde 4-5. aya kadar cektım ınsallah bu defa cok olmaz

cidden hayattan sogutuyo bulantı ınsanı

en kısa zamnad agecer ıns canım senınkıde

Son düzenleme:

banda 12.haftdn snra gecr dedılr ama gecmıooooooooooooooooo(dortgozle beklıyrm bulntsz iştahla yemek yıcem gnlerı su bıle ıcöyrö gndz gecede şişe şie gtryrm tabı snra uyunmuo sureklı wc sabh zor kalkyrm ytktn ıse gtmekten nefret eder oldum((

ıns cnm saglıkla alrız kucklrmızı bebslrmzı:)) benı smdı cınseyt mergı sardı ogrensemde baslsm dıyrm alışverıse artık cıkmam magazlrdan

senn ıkıncı bebişin:)))maşallh ılkı kac yasında

kızlar halimi bi görseniz, acırsınız bana;

ensemiz 2,2 çıkmıştı, test sonucu riskli hemde 1/50 ve 1/74, tam cvs yaptıracaktımki, yataktan kalktım. c. tesi özel doktor randevum vardı onada görünmek istedim.
c.tesi günü rahdevu saatine kadar kabus gibiydi, saate bakmak bile işkenceydi, sonra gittik, onun ölçtüğü ense kalınlığı daha büyük çıkması gerekirken daha küçük 1,6 çıktı, 2 kere ölçtü ikisindede aynı çıktı.
bense sapıttım kaldım, hangisi doğru şimdi? hamileliğimi bile unuttum, çok kötüyüm çok

Son düzenleme:

ikinci gebeliğim ilkini 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum şimdi ister istemez endişeleniyorum ama yinede kendimi telkin ediyorum güzel düşünüyorum

ah kıyamam sana. Sıkma canını ne olur demekki doktor hata yapmış olabilir küçükken ölçüm yapmış olabilir vs vs bir doktora daha git devlet hastaneleri 2 li tarama da en iyisi bak. ayrıca daha 3 lu test var tatlım. Kötü düşünme annesi test kötü çıkıp Sağlıkli olan dolu bebek var. Üzme kendimi de bebeğimi de. Allah a dua et. Herşeyin hayırlısıni verecek rabbim. Bende 1 de randevu biraz gerginim kan vereceğim diye ama kan göremiyorum ben

ıns hersey gusel olur cnm sonclrnz ıyı cıkr ben bu korkuyu telaşıyı yasamym dıe yaptrmdm testı allh yardmcnz olsun

ikinci gebeliğim ilkini 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum şimdi ister istemez endişeleniyorum ama yinede kendimi telkin ediyorum güzel düşünüyorum

anlıyorum canım endısenı ben de ıkı tane kaybettım 10 haftalık ve 7 aylık
ben de de aynı endıseler var ama kalbimi ferah tutmaya calısıyorum sen de öle yap
bu sefer sorun yasmaıycaz ınsallah

ıns cnm saglıkla alrız kucklrmızı bebslrmzı:)) benı smdı cınseyt mergı sardı ogrensemde baslsm dıyrm alışverıse artık cıkmam magazlrdan

amın ınsallahh :) az kalmsı öğrenırsınız :) gecen biri topikte tahmın yapiodu
benımkını erkek olrk tahmın ettıler bakalım 16. haftada görücezz ınsallah :)

senn ıkıncı bebişin:)))maşallh ılkı kac yasında

canım bu 3. gebelıgım ılk ıkısını kaybettım ılkı 10 haftalık ıkıncısı 7 aylık

kan pıhtılaşma sorunu var bende şimdi devamlıiğne kullanıyorum

ıkıncı bebegımıkaybettıkten sonra anlaşıldı bu sefer sağlıkla kucaklıycam ınsallahh

bence hıc dert etmeyın :) ultrasoın kalitesi doktorun tecrübesi ve bebegın durusu
çok önemli bu konuda en önemli nokta ise 13. haftanın son gunlerıen bırakmamak lazım
2 li testı cidden doktor içinde ölçmek zor oluyor hiç üzülmeyın bi sorun yok bence :)
hersey yolunda siz bebegınıze odaklanın hersey güzel olucak :)

k

canım bu 3. gebelıgım ılk ıkısını kaybettım ılkı 10 haftalık ıkıncısı 7 aylık

kan pıhtılaşma sorunu var bende şimdi devamlıiğne kullanıyorum

ıkıncı bebegımıkaybettıkten sonra anlaşıldı bu sefer sağlıkla kucaklıycam ınsallahh[/QUOTE]

cnm bnm ıns rbbm saglıklı sıhhtlı ver bebısnı ıns cnm.bnm ılk bktklrnda bebk gelısmems demıslrdı cok korkmstm alıcklr dıe ama sukurler olsn rabbme 8.haftada hersey normle grdı ıns.saglıklı kavsrz bebslermze

çok şükür canım olabılıyor öyle ama 8-9 haftalarda toparlıyorlar

ınsallah hepımız sağıkal kavusuruzz :)

herşeydüzelirmiiii düzelmiş bile bak annesi
dr lar da insan sonuçta hata yapmış olabilir sen ölüp ölüp dirilirsin o ayrı da sen sonuca bak
bi yarabbi şükür diyesin diye olmuş olabilir,merak etme,hala aklına takılıyosa 3 lü testte yaptır ya da bi dr daha görün

ay-she canım sana da hepsi geçmiş bitmiş olsun,bunu sağlıkla koklar kucaklarsın inşallah

Hani sabah dansımız
:119::118::119::122::79::80::81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…