ben kasım annesıyım ınsallah canım 4+5 mınnak :) tickerımda da yazıo zaten :)
dıkkat etmmsm cnm daha kcukmus bebıs ben bbgmı ogrendgmde 7 haftalıktı suprız oldu bıze:))8.haftadn snra basldı bulntlrm bnm 14 haftadym halda devm edıo allhtn ılac varda alınca rhtlıyrm inş senn bulntlrn olmaz
Cümleten hayırlı sabahlar anniş adayları :))
Oh oh Allah muhabbetimizi artırsın 1008 lere kadar gelmişsiniz :))
Kızlar ya ben 15. haftamın içindeyim canım hiç bir şey çekmiyor ne tatlı ne tuzlu ne turşu felan hani çeker ya dün marketten turşu aldım hani hevesle yerim diye duruyor öle bi güzel :)) Cinsiyeti de daha öğrenemedim artık haftaya perşembe üçlü tarama testin yaptırmaya gidince öğrenirim inşaALLAH :)
Mide bulantısı geçer diyorlardı bu haftalarda pek bi geçeceği yok gibi ama bu halimede hamd olsusn :)
Önceki sayfalara bi göz ataym bakayım neler konuşulmuş :)
evet canım daha cok mınaakızz :) 3+6 da öğrendım bentest yaptım 1 gun gecınce
varmsı bebeıs ıyıce regl olcam a ınanmıstım :) ama hamıleymısım :) öle işşte
sürpriz de güzel oluyor aslında :) en önemlisi sağlıkla kavusmak :)
evet canım daha cok mınaakızz :) 3+6 da öğrendım bentest yaptım 1 gun gecınce
varmsı bebeıs ıyıce regl olcam a ınanmıstım :) ama hamıleymısım :) öle işşte
sürpriz de güzel oluyor aslında :) en önemlisi sağlıkla kavusmak :)
bulantı cok fena ben gecenkınde 4-5. aya kadar cektımınsallah bu defa cok olmaz
cidden hayattan sogutuyo bulantı ınsanı
en kısa zamnad agecer ıns canım senınkıde
eheueheu :) ben de bı ıkı tarıf deneyım diye mutfaga gırmsıtım ama agrı gelınce
yattım makarna haşladık yedık eheueheue
Korkma canım genelde batmalar kasılmalar ıyıye ısarettır gelısım olduguna yanı :)
hele 9-12 arası acaip bi gelısım gecırıyo bebısler :)
ay o değilde batma ne kı ilerkı ayalrda rahım cıkısına bır tekme atıyorlar of anam of
ikinci gebeliğim ilkini 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum şimdi ister istemez endişeleniyorum ama yinede kendimi telkin ediyorum güzel düşünüyorum
kızlar halimi bi görseniz, acırsınız bana;
ensemiz 2,2 çıkmıştı, test sonucu riskli hemde 1/50 ve 1/74, tam cvs yaptıracaktımki, yataktan kalktım. c. tesi özel doktor randevum vardı onada görünmek istedim.
c.tesi günü rahdevu saatine kadar kabus gibiydi, saate bakmak bile işkenceydi, sonra gittik, onun ölçtüğü ense kalınlığı daha büyük çıkması gerekirken daha küçük 1,6 çıktı, 2 kere ölçtü ikisindede aynı çıktı.
bense sapıttım kaldım, hangisi doğru şimdi? hamileliğimi bile unuttum, çok kötüyüm çok
ensemiz 2,2 çıkmıştı, test sonucu riskli hemde 1/50 ve 1/74, tam cvs yaptıracaktımki, yataktan kalktım. c. tesi özel doktor randevum vardı onada görünmek istedim.
c.tesi günü rahdevu saatine kadar kabus gibiydi, saate bakmak bile işkenceydi, sonra gittik, onun ölçtüğü ense kalınlığı daha büyük çıkması gerekirken daha küçük 1,6 çıktı, 2 kere ölçtü ikisindede aynı çıktı.
bense sapıttım kaldım, hangisi doğru şimdi? hamileliğimi bile unuttum, çok kötüyüm çok
ikinci gebeliğim ilkini 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum şimdi ister istemez endişeleniyorum ama yinede kendimi telkin ediyorum güzel düşünüyorum
ıns cnm saglıkla alrız kucklrmızı bebslrmzı:)) benı smdı cınseyt mergı sardı ogrensemde baslsm dıyrm alışverıse artık cıkmam magazlrdan
senn ıkıncı bebişin:)))maşallh ılkı kac yasında
cnm bnm ıns rbbm saglıklı sıhhtlı ver bebısnı ıns cnm.bnm ılk bktklrnda bebk gelısmems demıslrdı cok korkmstm alıcklr dıe ama sukurler olsn rabbme 8.haftada hersey normle grdı ıns.saglıklı kavsrz bebslermze
ay_she ıst nerde oturysn?
bahçelievelrde oturuyorumm canım :) sen de istanbul da mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?