2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ay çok garibim ya heyecan gerilim mutluluk korku ne arasan var yani. Bulantı da çok kesin sokaklarda ö yapacağım ah kocacim ah. Bir aksilik olmazsa öğleden sonra hayırlı haberlerlmi veririm

Kızlar pasta börek muhabbeti yapmışsınız :) Ben mutfakta iyi değilim. Pişirmeyi de yemeyi de sevmem. Evde en son belki 6 ay önce kek yamışımdır. Böreği de 1 ay önce yaptım. Mecbur kalmasam hiçbişey yemiycem o derece nefret ediyorum mutfaktan yani :)

kızlar ay çok garibim ya heyecan gerilim mutluluk korku ne arasan var yani. Bulantı da çok kesin sokaklarda ö yapacağım ah kocacim ah. Bir aksilik olmazsa öğleden sonra hayırlı haberlerlmi veririm

ay hadi dils3 güzel haberlerle gel bizee :119:

yarın başka bi doktorda randevum var bakalım sadece ensesini ölçtüreceğim, 2 hafta sonrada 3'lüm var

Filiiiz gel bize ye şimdi elmalı pasta yapacam ben de,kızım kreşten aç geliyor
yemekten önce ona aperatif olsun diye yapıyorum valla kendim için değil

int. tarif bakıyorum yaa kıyır kıyır olması için püf noktası bilipte
söylemeyen varsaaa çayına sinek düşsün inşallah emiii

evet cnm bnde ıstnbldym yakınmısız kocasınanda otryrm bende:)

aaa kocasinan merkez mah. demi yoksa kocasinan lisesının orlardamı :)

benım ıs yerım heemn kocasinan lisesının 3 sok gerısınde :)

amın canım ınsallahhhh bu sfeer ıcım umutla dolu :) inşallah bakalım

erkenen kesemızı de gördük inşallah böle devam eder

Evet vajinal muayene sinir bozucu malesef ama ne guzel herseyini ogrenmissin
kiz mi erkek mi peki?

Kız dedi doktor :) Her şeyini öğrendiğime sevindmi ben de.
Amaan artık vajinale alışıcaz. Doğum yaklaştığında gelen giden bakacak nasıl olsa:18:

yarın başka bi doktorda randevum var bakalım sadece ensesini ölçtüreceğim, 2 hafta sonrada 3'lüm var

daha önce gittik şöyle çıktı böyle çıktı deme
bırak kendi ölçüp söylesin,sonra ön yargılı bakıyolar bişey arıyolar illa

ay ben gecen gun bi elmalı turta yapotım ımhh ımhh :) bu zaman kadar yaptıkalrımın en guzelıydı :)

ben pek kıyır kıyır sevmem az yumusak severım gecenkı tarıfde çook güzeldi valla :)

remsını cekseydım eklerdım bloguma ama maalesef istersen tarişfi yazabılırım :) blogumda burası Tatlı / Tuzlu Anılarım....

Kızlar merhaba herkese, dünden beri ensemde bir ağrı var. Hamilelerde hipofiz bezindeki büyümeden dolayı olur diye okumuştum. ben sakinleştiriyordum ağrım var diyenleri ama şimdi kendimi sakinleştiremiyorum. ense kökümde yumru var sanki kafamı çevirince eğince artıyor. doktoru aradım açmadı şimdi. var mı deneyimi olan benim içimi rahatlatabilecek olan. ????

daha önce gittik şöyle çıktı böyle çıktı deme
bırak kendi ölçüp söylesin,sonra ön yargılı bakıyolar bişey arıyolar illa

ÖYLEMİ DİYOSUN, YANI İKİLİMİN SONUCUNU GÖSTERMİYİM, BENİMDE KAFAyA TAKILIYO NE DESEM DİYE, ayıp olurmu falan diye. o zaman gideyim, 2li test yaptırmıcam sadece ensesini ölçtürcem desem olurmu? ne desem?

Canım benim ıkurutsam bile nemli saçla yatınca,dışarı çıkınca falan çok fena
enseden,omuzlarıma kadar ağrıyor ama direk enseden bi ağrı,hamilelikle ilgisi varmıdır
bilemiyorum bi minoset veya parol iç istersen

Ayşee bunları senmi yaptın valla nasıl uğraşmışsın bravo yaa
gıpta ediyorum böyle kadınlara yapıp edip bide foto koy uğraş
hepsi çook güzel görünüyor da elmalı kurabiye yok sanırım..

Ben olsam demezdim,il defa ölçtürüyormuş gibi git
valla sonra illa bişey arıyormuş gibi bakar,zaten bişey varsa görür o da söyler,
kesin olarak anlamış olursunuz bi sorun var mı diye

evetc anım ben yapıyorum çalıntı foto yok hepsını de kendım cektım :)

en çok fotograf cekmeyı sevıyorum aslıunda hobi yemek vs onalrıda sevıyorum tabıı de :),,

evet elmalı turtanın fotosunu cekemeden tukendıelr 3 tepsi yaptım peşpeşe yendı valla yumusacık

mis kokulu oldmustu tarifi baska bı sıteden almsıtım yazayım canım

tarif bu UFUK MUTFAKTA: ELMALI TART

ama ben pudra şekeri yerıen 1 su bardağı toz şeker kullandım hamurda :)

Valla gelirim bak okul çıkışı :) Bi metro binsem 5dk içinde 4.levennteyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…