kızlar ay çok garibim ya heyecan gerilim mutluluk korku ne arasan var yani. Bulantı da çok kesin sokaklarda ö yapacağımah kocacim ah. Bir aksilik olmazsa öğleden sonra hayırlı haberlerlmi veririm
herşeydüzelirmiiii düzelmiş bile bak annesi
dr lar da insan sonuçta hata yapmış olabilir sen ölüp ölüp dirilirsin o ayrı da sen sonuca bak
bi yarabbi şükür diyesin diye olmuş olabilir,merak etme,hala aklına takılıyosa 3 lü testte yaptır ya da bi dr daha görün
ay-she canım sana da hepsi geçmiş bitmiş olsun,bunu sağlıkla koklar kucaklarsın inşallah
Hani sabah dansımız
:119::118::119::122::79::80::81::81:
evet cnm bnde ıstnbldym yakınmısız kocasınanda otryrm bende:)
herşeydüzelirmiiii düzelmiş bile bak annesi
dr lar da insan sonuçta hata yapmış olabilir sen ölüp ölüp dirilirsin o ayrı da sen sonuca bak
bi yarabbi şükür diyesin diye olmuş olabilir,merak etme,hala aklına takılıyosa 3 lü testte yaptır ya da bi dr daha görün
ay-she canım sana da hepsi geçmiş bitmiş olsun,bunu sağlıkla koklar kucaklarsın inşallah
Hani sabah dansımız
:119::118::119::122::79::80::81::81:
Evet vajinal muayene sinir bozucu malesef ama ne guzel herseyini ogrenmissin
kiz mi erkek mi peki?
yarın başka bi doktorda randevum var bakalım sadece ensesini ölçtüreceğim, 2 hafta sonrada 3'lüm var
kızlar ay çok garibim ya heyecan gerilim mutluluk korku ne arasan var yani. Bulantı da çok kesin sokaklarda ö yapacağımah kocacim ah. Bir aksilik olmazsa öğleden sonra hayırlı haberlerlmi veririm
Filiiiz gel bize ye şimdi elmalı pasta yapacam ben de,kızım kreşten aç geliyor
yemekten önce ona aperatif olsun diye yapıyorum valla kendim için değil
int. tarif bakıyorum yaa kıyır kıyır olması için püf noktası bilipte
söylemeyen varsaaa çayına sinek düşsün inşallah emiii
aaa kocasinan merkez mah. demi yoksa kocasinan lisesının orlardamı :)
benım ıs yerım heemn kocasinan lisesının 3 sok gerısınde :)
:))ıs yermde kocasnnda evımde kocasnn lısesnı bılıyrm cnm iş yerm cetınkaya varya orda:))baya yakınmısız
daha önce gittik şöyle çıktı böyle çıktı deme
bırak kendi ölçüp söylesin,sonra ön yargılı bakıyolar bişey arıyolar illa
:))ıs yermde kocasnnda evımde kocasnn lısesnı bılıyrm cnm iş yerm cetınkaya varya orda:))baya yakınmısız
Kızlar merhaba herkese, dünden beri ensemde bir ağrı var. Hamilelerde hipofiz bezindeki büyümeden dolayı olur diye okumuştum. ben sakinleştiriyordum ağrım var diyenleri ama şimdi kendimi sakinleştiremiyorum. ense kökümde yumru var sanki kafamı çevirince eğince artıyor. doktoru aradım açmadı şimdi. var mı deneyimi olan benim içimi rahatlatabilecek olan. ????
ÖYLEMİ DİYOSUN, YANI İKİLİMİN SONUCUNU GÖSTERMİYİM, BENİMDE KAFAyA TAKILIYO NE DESEM DİYE, ayıp olurmu falan diye. o zaman gideyim, 2li test yaptırmıcam sadece ensesini ölçtürcem desem olurmu? ne desem?
Ayşee bunları senmi yaptın valla nasıl uğraşmışsın bravo yaa
gıpta ediyorum böyle kadınlara yapıp edip bide foto koy uğraş
hepsi çook güzel görünüyor da elmalı kurabiye yok sanırım..
Filiiiz gel bize ye şimdi elmalı pasta yapacam ben de,kızım kreşten aç geliyor
yemekten önce ona aperatif olsun diye yapıyorum valla kendim için değil
int. tarif bakıyorum yaa kıyır kıyır olması için püf noktası bilipte
söylemeyen varsaaa çayına sinek düşsün inşallah emiii
evet cişdden yakınmısız cetınkayayı bılıyorum canım :) kolay gelsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?