saolsn cnm sanda koly gelsın:)
Günaydın güzel anneler ve melekleri.......
ben de hamurunu yoğurdum şimdi aynen senin gibievetc anım ben yapıyorum çalıntı foto yok hepsını de kendım cektım :)
en çok fotograf cekmeyı sevıyorum aslıunda hobi yemek vs onalrıda sevıyorum tabıı de :),,
evet elmalı turtanın fotosunu cekemeden tukendıelr 3 tepsi yaptım peşpeşe yendı valla yumusacık
mis kokulu oldmustu tarifi baska bı sıteden almsıtım yazayım canım
tarif bu UFUK MUTFAKTA: ELMALI TART
ama ben pudra şekeri yerıen 1 su bardağı toz şeker kullandım hamurda :)
Bugün boş günüm benim gel şekerim,Valla gelirim bak okul çıkışı :) Bi metro binsem 5dk içinde 4.levennteyim :)
evetc anım ben yapıyorum çalıntı foto yok hepsını de kendım cektım :)
en çok fotograf cekmeyı sevıyorum aslıunda hobi yemek vs onalrıda sevıyorum tabıı de :),,
evet elmalı turtanın fotosunu cekemeden tukendıelr 3 tepsi yaptım peşpeşe yendı valla yumusacık
mis kokulu oldmustu tarifi baska bı sıteden almsıtım yazayım canım
tarif bu UFUK MUTFAKTA: ELMALI TART
ama ben pudra şekeri yerıen 1 su bardağı toz şeker kullandım hamurda :)
bizim akşama bugün menüde barbunya + pilav var
akşamdan ıslamadım biraz kaynatim de pis suyu çıksın dediim
burda gveselikten bi postayı yaktıım
şimdi ikinci posta kaynıyor ara ara gidip bakıyorum
bu arada hamurumu da yoğurdum kızımda elmalı kurabiye inşallah
kıyır kıyır olur
bende de heves var ama yetenek yok malesef
maşllh sana canmyemek yapabılıysn acaba bnmı cok hantalım ya hıc bısı yapmyrm
yok canım yaa ben bugün aştım kendimi evdeyim ya
bi yandan ütü yapıyorum bi yandan yemek bi yandan da buraya yazıyorum
yoksa okuldan geldiğim zaman pertim yani
Kızlar ya sabah ne güzel bi hevesle kalktım evi temizzleyip toparlıcam diye midem bulanıyo durduk yerde ya tuzlu çubuktan bıktımmm
Benimde aklıma güzel güzel şeler geliyo su böreği açacam dedim anneme kızdı sen dedi oklava sallama bişe olur dedi hafta sonu memleketten gelecekler ben yaparım dedi. dün balık kızarttım hiç bişe yoktu bugün nasıl yemek yapacam diye düşünüyorum eşim sağolsun bişey demiyo ama sanki onu boşlamışım gibi oluyor yemekde yapmaınca( Bu günlerde geçecek inşallah kızlar bu arada annem dedi ki bebeğin kıpırdadağı hissetttiğinde gökyüzüne bak bide aynaya bak dedi güzel yanında cılız insan varsa kafanı çevir dedi :))) Aklınızda bulunsun :))
Kızlar ya sabah ne güzel bi hevesle kalktım evi temizzleyip toparlıcam diye midem bulanıyo durduk yerde ya tuzlu çubuktan bıktımmm
Benimde aklıma güzel güzel şeler geliyo su böreği açacam dedim anneme kızdı sen dedi oklava sallama bişe olur dedi hafta sonu memleketten gelecekler ben yaparım dedi. dün balık kızarttım hiç bişe yoktu bugün nasıl yemek yapacam diye düşünüyorum eşim sağolsun bişey demiyo ama sanki onu boşlamışım gibi oluyor yemekde yapmaınca( Bu günlerde geçecek inşallah kızlar bu arada annem dedi ki bebeğin kıpırdadağı hissetttiğinde gökyüzüne bak bide aynaya bak dedi güzel yanında cılız insan varsa kafanı çevir dedi :))) Aklınızda bulunsun :))
bebiş harket ettgnde kıme bakrsan ona benze dıolr:)ben bu ara bısı hısstmyrm sankı onceden harket edıodu yada bana ole gelıodu bu ara hıc bısı hıssetmyrm
kinci trimester (ikinci üç aylık dönem) hamilelik döneminizde en çok rahat edeceğiniz dönemdir. Gebeliğin erken dönemlerinde ortaya çıkan şikayetlerin önemli bir kısmı kaybolmuş ve vücut gebeliğe uyum sağlamıştır. Yorgunluğunuz devam ediyorsa istirahat etmeye devam etmelisiniz.
Gebelik hormonlarınız bu gebelik haftasında artık maksimum seviyeye ulaşmışlardır ve daha fazla artış göstermezler. Bu da bulantılarınızın ve yorgunluk hissinizin kaybolacağı, kendinizi daha rahat hissedeceğiniz anlamına gelir.
canım sen cisiyetini öğrenemedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?