2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben de hamurunu yoğurdum şimdi aynen senin gibi
toz şeker kullandım bende hımmm ufuğun mutfağındaki harika görünüyor
ama ben elmalı kurabiye diyecektim,hani içli olandan
onun hamurunu yaptım şimdi bulduğum kadaıyla int.den,zaten buzlukta içim vardı onu çıkardım değerlensin dedim
ceviz de koyacam biraz içe
hamuru biraz beklesin demi hemen yapıp fırına atmayim dimi?ne diyon?
Valla gelirim bak okul çıkışı :) Bi metro binsem 5dk içinde 4.levennteyim :)
Bugün boş günüm benim gel şekerim,
aaaa ayıp ettin,çok ciddiyim ben 2008 eylül annelerinden İSt.olan çok kişiyle buluştum
konuştum çok da iyi oldu,çok tatlı çıktı hepsi de
burda da buluşma yapalım,kaynaşma yapalııım

cok gusel gorunuolr valla hamur ısı yemekk hepsını unttum hıc bısı yapasm yok(

Bugün boş günüm benim gel şekerim,
aaaa ayıp ettin,çok ciddiyim ben 2008 eylül annelerinden İSt.olan çok kişiyle buluştum
konuştum çok da iyi oldu,çok tatlı çıktı hepsi de
burda da buluşma yapalım,kaynaşma yapalııım
[/QUOTE]

bu kaynaşma fıkrı bence cok ıı bızı bız hamışlerden baska kımse anlıyamzkı:))

bizim akşama bugün menüde barbunya + pilav var
akşamdan ıslamadım biraz kaynatim de pis suyu çıksın dediim
burda gveselikten bi postayı yaktıım
şimdi ikinci posta kaynıyor ara ara gidip bakıyorum
bu arada hamurumu da yoğurdum kızımda elmalı kurabiye inşallah
kıyır kıyır olur

bende de heves var ama yetenek yok malesef

maşllh sana canmyemek yapabılıysn acaba bnmı cok hantalım ya hıc bısı yapmyrm

maşllh sana canmyemek yapabılıysn acaba bnmı cok hantalım ya hıc bısı yapmyrm

yok canım yaa ben bugün aştım kendimi evdeyim ya
bi yandan ütü yapıyorum bi yandan yemek bi yandan da buraya yazıyorum
yoksa okuldan geldiğim zaman pertim yani

Kızlar ya sabah ne güzel bi hevesle kalktım evi temizzleyip toparlıcam diye midem bulanıyo durduk yerde ya tuzlu çubuktan bıktımmm

Benimde aklıma güzel güzel şeler geliyo su böreği açacam dedim anneme kızdı sen dedi oklava sallama bişe olur dedi hafta sonu memleketten gelecekler ben yaparım dedi. dün balık kızarttım hiç bişe yoktu bugün nasıl yemek yapacam diye düşünüyorum eşim sağolsun bişey demiyo ama sanki onu boşlamışım gibi oluyor yemekde yapmaınca ( Bu günlerde geçecek inşallah kızlar bu arada annem dedi ki bebeğin kıpırdadağı hissetttiğinde gökyüzüne bak bide aynaya bak dedi güzel yanında cılız insan varsa kafanı çevir dedi :))) Aklınızda bulunsun :))

yok canım yaa ben bugün aştım kendimi evdeyim ya
bi yandan ütü yapıyorum bi yandan yemek bi yandan da buraya yazıyorum
yoksa okuldan geldiğim zaman pertim yani

amn hep bole ıı ol cnm bnde nezmön duzelıcm cok merk edyrm artık ılçta pek yrmıo işe mıdem hep bulanıo allhmmm nolurrr duzelım bıan onceeee:2::2:

Cılız insan niye ki kız?
aynaya bak hadi sana benzesin baabında da cılız olayını anlayamadım cılız olur diye mi?
gel sen bana bak tombiş tombiş olsun

bebiş harket ettgnde kıme bakrsan ona benze dıolr:)ben bu ara bısı hısstmyrm sankı onceden harket edıodu yada bana ole gelıodu bu ara hıc bısı hıssetmyrm

aaaaaaaa bu bilgiler iyi olduda bide hissedecegimiz günlere gelseydik güzelim

kinci trimester (ikinci üç aylık dönem) hamilelik döneminizde en çok rahat edeceğiniz dönemdir. Gebeliğin erken dönemlerinde ortaya çıkan şikayetlerin önemli bir kısmı kaybolmuş ve vücut gebeliğe uyum sağlamıştır. Yorgunluğunuz devam ediyorsa istirahat etmeye devam etmelisiniz.
Gebelik hormonlarınız bu gebelik haftasında artık maksimum seviyeye ulaşmışlardır ve daha fazla artış göstermezler. Bu da bulantılarınızın ve yorgunluk hissinizin kaybolacağı, kendinizi daha rahat hissedeceğiniz anlamına gelir.

bebiş harket ettgnde kıme bakrsan ona benze dıolr:)ben bu ara bısı hısstmyrm sankı onceden harket edıodu yada bana ole gelıodu bu ara hıc bısı hıssetmyrm

canım sen cisiyetini öğrenemedinmi

inş cnm inş evımle kendımle eşimle ilglnmyı ozldm hasta gbı yatyrm hep.işyerndede uykulu uykulu dolnyrm zaten

kızlar dün geceden beri başım inanılmaz ağrıyor tavsiyesi olan var mı yoksa tamol içim mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…