- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
Cılız insan niye ki kız?
aynaya bak hadi sana benzesin baabında da cılız olayını anlayamadım cılız olur diye mi?
gel sen bana bak tombiş tombiş olsun
kızlar dün geceden beri başım inanılmaz ağrıyor tavsiyesi olan var mı yoksa tamol içim mi ?
cok gusel gorunuolr valla hamur ısı yemekk hepsını unttum hıc bısı yapasm yok(
kinci trimester (ikinci üç aylık dönem) hamilelik döneminizde en çok rahat edeceğiniz dönemdir. Gebeliğin erken dönemlerinde ortaya çıkan şikayetlerin önemli bir kısmı kaybolmuş ve vücut gebeliğe uyum sağlamıştır. Yorgunluğunuz devam ediyorsa istirahat etmeye devam etmelisiniz.
Gebelik hormonlarınız bu gebelik haftasında artık maksimum seviyeye ulaşmışlardır ve daha fazla artış göstermezler. Bu da bulantılarınızın ve yorgunluk hissinizin kaybolacağı, kendinizi daha rahat hissedeceğiniz anlamına gelir.
kızlar dün geceden beri başım inanılmaz ağrıyor tavsiyesi olan var mı yoksa tamol içim mi ?
cnm senn haftndyken bnde cok cektm bas agrısı eve gıdınce dus alıp yattm ıyı gelıodu bana ılaç almdm ben hıc
ben de almamayı düşünüyorum derste ne yapacam bilmiyorum .... geçer inşallahh
kızlar bugün belim, yanlardaki boşluklarım acayip ağrıyo yaa. Sabahtan beri ellerim belimde sırtımı gere gere yürüyorum. Eşim de tam hamile gibi yürüyosun diyo bana :)
:))) bel agrıları basladı dımı otururkn falan arkna yastık koy destek olur.benm de kemıklerım agrıo bazen adım bıle atamyrm acayıp batma oluo
valla şimdiden böyle başladıysa yandık biz. Kramplar için magnezyum kullanıyorum ama ağrılar için birşey almayı düşünmüyorum. Tabi çok çok sıkıntı yaşamazsam
arkadaşlar bugün aranıza katıldım siteyi kullanmayı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz. Genelde herkezin hamilelik haftalığı gözüküyo mesela bunu nasıl yaparım...
arkadaşlar doktordan geliyorum ikili teste papp a değeri yüksek çıkmış değerler iki tane 4.5 mlu/ml , düzeltilmiş momla 2.75
sizlerin değerleri nasıl .. çok panik oldum lütfen ikili testteki ppap a değerlerinizi yazarmısınız
arkadaşlar doktordan geliyorum ikili teste papp a değeri yüksek çıkmış değerler iki tane 4.5 mlU/ml , düzeltilmiş momla 2.75
sizlerin değerleri nasıl .. çok panik oldum lütfen ikili testteki ppap a değerlerinizi yazarmısınız
arkadaşlar doktordan geliyorum ikili teste papp a değeri yüksek çıkmış değerler iki tane 4.5 mlU/ml , düzeltilmiş momla 2.75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?