2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Cılız insan niye ki kız?
aynaya bak hadi sana benzesin baabında da cılız olayını anlayamadım cılız olur diye mi?
gel sen bana bak tombiş tombiş olsun

Annemin lafları işte hani cılız derken hasta zayıf anlamında söledi. :) Banada benzerse tombiş olur zaten aman hayırlı sağlıklı doğsunda çok tombik olmasıada gerek yok :)

14. hafta Bu hafta sonunda bebeğinizin boyu 10 cm. ve ağırlığı tam 45 gram

cok gusel gorunuolr valla hamur ısı yemekk hepsını unttum hıc bısı yapasm yok(

bulantı olunca öle oluyo canım gecıcek ınsallah :)

cidden de 16. Haftadan itibaren bir zinde oluyo ınsan :d

100 mt de koşuya bile katılablirisn yanıı :) ben merdıuvenelrı çift çift çıkıyodum

kardesım bu ne biçim bişey ya halsız dıılmsn gezdk o kdr dıodu :) gebelıgın en guzel bolumu 2. Trımester

bi de kucagıan aldıgın andır sanırırm :) hehehe

kızlar dün geceden beri başım inanılmaz ağrıyor tavsiyesi olan var mı yoksa tamol içim mi ?

bi minoet ıyı gelır canım gebelıkte genedle mınoet ve parıol tavsıye edıyoalr

Kızlar bugün belim, yanlardaki boşluklarım acayip ağrıyo yaa. Sabahtan beri ellerim belimde sırtımı gere gere yürüyorum. Eşim de tam hamile gibi yürüyosun diyo bana :)

kızlar bugün belim, yanlardaki boşluklarım acayip ağrıyo yaa. Sabahtan beri ellerim belimde sırtımı gere gere yürüyorum. Eşim de tam hamile gibi yürüyosun diyo bana :)

:))) bel agrıları basladı dımı otururkn falan arkna yastık koy destek olur.benm de kemıklerım agrıo bazen adım bıle atamyrm acayıp batma oluo

:))) bel agrıları basladı dımı otururkn falan arkna yastık koy destek olur.benm de kemıklerım agrıo bazen adım bıle atamyrm acayıp batma oluo

Valla şimdiden böyle başladıysa yandık biz. Kramplar için magnezyum kullanıyorum ama ağrılar için birşey almayı düşünmüyorum. Tabi çok çok sıkıntı yaşamazsam

valla şimdiden böyle başladıysa yandık biz. Kramplar için magnezyum kullanıyorum ama ağrılar için birşey almayı düşünmüyorum. Tabi çok çok sıkıntı yaşamazsam

ıns yasamzsn cnm.bende kramplar yokta gece bacagmda huzursuzluk oluo ayaklarım usuo dıe corap gyrm ama rhtsz oluyrm gece cıkrncada ayaklrm donuo:)))

Elmalı turta dedık dedık:))aşçımız haftasonu yapmış getrımıs sımdı yıyrz hep tesadfmu oluo bılmm ama cnm bısı ıstynce bıyerden bırı yapmış oluo yada annme gdyrm sankı haber vermsm gbı hazır oluo herşey

arkadaşlar bugün aranıza katıldım siteyi kullanmayı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz. genelde herkezin hamilelik haftalığı gözüküyo mesela bunu nasıl yaparım...

merhaba güzel anneler nasılsınız bende kursdan geldim yemek yicem şimdi size 2 sorum var

1. ben 12+4 haftalıkken gitmiştim doktor bana 6.5 cm 57 gr dedi nette baktım bu zamanlarda bebeğin 20 gr olması gerekmiş acaba doktor yanlıs mı ölçtü

2.doktorum bana yüzmeye katıl dedi dogum yapacagım hastenede hamileler için havuz var ama mikrop kaparım diye korkuyorum :26:

arkadaşlar doktordan geliyorum ikili teste papp a değeri yüksek çıkmış değerler iki tane 4.5 mlU/ml , düzeltilmiş momla 2.75
sizlerin değerleri nasıl .. çok panik oldum lütfen ikili testteki ppap a değerlerinizi yazarmısınız

benim elimde yanağımda karıncalanmalar oluştu bu cumartesi dr kor aspirin kullancaksın dedi aranızda başka kor aspirin kullanan var mı?

cnm bnm baska doktrda gstrdnmı allh yardmcn olsn cnm ben o testı yptrmdm

ben hala almadım sonucumu bekliyorum canım malesef yardımcı olamıcam :26:

benim değerlerim şöyle;

PAPP-A 1014.4
PAPP-A, MOM 1.41

Tbhcg 22,5
Tbhcg, MoM 0,29

Ama bunları değerlendirmemelisin bence, senin yaşın ve bebekten aldığı verilerle düşük yüksek diye bir sonuca varıyorlar...

bir de sonuç kağıdımı göndereyim sana daha net anlarsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…