2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar bende de bel agrıları var acayip hem de. Zaten sinir sıkışmaları vardı iyice arttı. Bende sorucam magnezyum ilacını doktora

yüzmek deın de ay havalar ısınsada yuzebılsek denızde havuzu sevmyrm pek yuzmek hamıleykn yuzmk dogumu kolylstryms yıne yaz oonumuz gıderz ıns denıze bebşmle:))

yüzmek deın de ay havalar ısınsada yuzebılsek denızde havuzu sevmyrm pek yuzmek hamıleykn yuzmk dogumu kolylstryms yıne yaz oonumuz gıderz ıns denıze bebşmle:))

ben burda denizi nerde bulcam yazın türkiyede olsam yüzerim de artık burdaki nehre atlarım

gülpembe evet canım kontrol bugündu. Gittim geldimdoktora ama şu an sinirden ölüyorum başıma gelmeyen kalmadı sinirden ağlıyorum kaç saattir. Yazdıklarınizi okudum sakinlesirim hem dedim ama nerde yok fenayım. Ben belki bir süre giremem kızlar hepimiz allaha emanet olun. Bebeklere iyi bakın. Ha söyleyim bebek iyi büyümüş ense kalınlığı da normal dedi doktoruM kan verdim haftaya alacağım. Gerçi şu an en ufak bir heves falan kalmadı. Cinsiyet söylemedi doktor 1 SONRAKI kontrolde dedi. Ay ben çok kötüyüm kızlar

hayırdır canım ne oldu bebek iyise neden bukadar sinirlisin doktora mı kızdın anlat hele

hyrdyr cnm ya noldukı valla cok telşlndm yaa

ne oldu canım yaa paylaş istersen hem rahatlarsın hemde biraz moralin düzelir

Canımmm yaaa ne olduuuu
Sabahtan beri merak ediyrm zatennnn
Ne oldu ki niye sinirlendinnn bu kadar.....
Sakin olamaya çalışşşşşşşşş

ya zaten sabah gergindim bulantım vardı söylemiştim... zaten gergin şekilde gittik dr a.... neyse işte sıram geldi girdim şikayet var mı dedi doktor dedim bulantı kusma hala geçmedi mi dedi yok dedim nerde... 2 3 haftaya kesilmesi lazım dedi neyse sonra ikili test yapacağız seni ultrasona alalım dedi ve girdim ay zaten çok gergindim bebek göründü oynamıo kalbini görmedim doktor da elini ağzına koydu öyle baktı ekrana aklım çıktı ağladım ağlayacaktım sonra kalp atışını açtı ayy o sesi duyunca elim ayağım boşaldı... neyse o kemiği ölçüo bunlar ayaklar bacaklar bunlar eller kollar parmaklar bu midesi vs vs ama ben bi türlü sakinleşemedim... ciinsiyeti sordum erken dedi bir ay sonra dedi... orda bir hayal kırıklığı yaşadım dedim zaten normal zamanı 1 ay sonra falan die kendimi telkin ediyorum.... neyse ense kalınlığı normal dedi... ve kan tahlili için çıktım odadan gerginliğim iyice artmış şekilde kan vermeye gidiyorum çünkü kan vermekten nefret ediyorum... neyse eşim girişimi yaptırıo telefonu çaldı kaynanam arıomuş bana verdi öyle ya bi sor konuşmak istiyomusun die ya ama nerdeeeeeeeee............ neyse aldım telefonu açtım dedi ne yaptınız dedim hastanedeyiz kan vercez işimiz var iyi ben de kızı özledim hastaneye görmeye geliyorum demezmi.... yuh ya dedim içimden koyun can derdinde kasap et neyse tamam falan kapadık kan vermeye gittim aldılar kaç tüp kan bakamadım tabiki... eşim laf sokuo noluo betin benzin attı die.... kaynanam gelmiş ah kızım vs vs sanki yılardır görmüo 2 hafta oldu daha yaaaa..... dün telefonda sordu kaynanam bana beni aradı kaçta hastaneye gitçeksşniz die ve bugün o saatte gelince çok sinir oldum.... açık açık söyleyebilirdi o ne öyle için için plan yapmışş.... bizimle taksiye bindi işte dilsenin uyuması lazımdı yoksa geç uyuyacaktı öğlen ve gece uykusu 12 1 i bulacaktı ama çocuu uyutmadı yaaaa............. gözleri gidio hahah hahah yaptı durdu kudurdum resmen ya.... zaten kusmak üzereyim konuşçak halim yok.... bir de eşim d4emezmi anne bize gel die ayyy evi pokkkkk götürüo desem yeridir... dün iş yapmadım hiç...... neyseeki yok oğlum işim var dedi gelmedi.... yoksa eşimi kimse alamzdı elimden.... eve geldik başladı dır dır dır dır açtım ağzımı yumdum gözümü ya deli etti beni.... ya dedim 2 hafta oldu görmeyeli o ne öyle gizli gizli planlar dedim yarında bana gelecekmiş ya ben kötüyüm dilseyi çok özlemişmişmil.......ya ben canımın derdindeyim kadın torun oynama derdinde.... eşimle de küstük... sonra hastaneden aradılar kan tahlili vermişsiniz ama ödeme yapılmamış die aptal adam sizin ödemeniz yok dedi bize bizde sorduk gene yok dediler dedik sonuç alırken falan heralde die.... kanım öyle bekliomuş saatlerdir ya ben bida mı kan vereceğim aptal adamlar.... şuan çok kötüyüm bir de eşim para ödemeye gidio demezmi kızım sen otur burda annen kadınlarla konuşacak onları sevio bizi sevmio....... ay valla bunaldım çok ben kızım da da 2009 eylül annlerine üyeydim ama bu kadar çok konuşmaszdım çünkü kaynanam rahat huzur vermiodu şimdi tüm gün çizgi filim açık kızla oyun oynuorum yatıorum e elimede telefonu alıorum ne var bunda kızlar ya..... valla böyle yaparlarsa bu sefer kaldıramam saçma sapan hareketleri toplarım pılımı pırtımı babamın evine giderim canıma tak etti... aynı şeyleri yaşayacağıma çocuum babsız büyüsün ya

dıkkat etmmsm cnm daha kcukmus bebıs ben bbgmı ogrendgmde 7 haftalıktı suprız oldu bıze:))8.haftadn snra basldı bulntlrm bnm 14 haftadym halda devm edıo allhtn ılac varda alınca rhtlıyrm inş senn bulntlrn olmaz

canım ilacın adı ne acaba? ben de 6. haftamdan beri çok yoğun bir şekilde mide bulantısı yaşıyorum. 7 kilo verdim. 15. haftadayım şuan fakat hala devam ediyor ve hiç kilo almadım. doktorum hiç bir ilacın işe yaramayacağını söyledi. ara sıra dayanamayacak gibi olduğumda hastaneye gidiyorum ve serum takılıyor. geçici bir çözüm oluyor 1-2 gün. sonra yine aynı oluyorum.

Cnm bnm kıyamam sana senn sınırlerın baya bozulmus sakın olmaya calıs cnm bebgı dusun bak negusel hersey ıyımış.kayınvalıdelr ole cnm annen deılkı canını dusunsun takma nolur gecıek hepsı allh yrdmcn olsun sımdı bızdekı hormonlar cosmus oluo dogall olarak ıkı kat tepkı verıoruz dusunme senı uzucek seyler sakın olmaya calısss

canım ani karar veripde bişey yapma, önce biraz sakinleşip kafanı toparlamaya çalış. şu an hassas dönemindesin zaten biraz rahat olmaya ihtiyacın var, herşeyi fazla takıp da düşünmemeye çalış. Aksilikler üst üste gelebiliyo serinkanlı olup bebeğini düşün ruh halin onuda etkileyebilir belki. ay ne dicemii bilemedim yaa

Dilsecimmm
Canım üzme kendiniii yaaaa boşverrrr
Bak bebeğini görmüşsünn kalp atışını duymuşsunnn,ense kalınlığı iyi çıkmışşşşş,herşey yolundaaaa
Ne kadar güzel maşallahhh
Sen gerisini takma kızını ve bebişini düşün onlar için iyi olmaya çalışşş
Evet haklısın kızmakla kadının yaptığı dangalaklıkkk .......
Sen sakin olmaya çalışş lütfenn zaten bulantıların var iiyice elden ayaktan kesilceksinnnn

ALLH YARDMCN OLSUN CNM SUKUR ALLHA OKDR KOTU OLMYRM BBEN DR. BANA ZOFER DIE BI AILAÇ VERDI BAZEN GERCKTN COK ISE YARIO BAZNDE PEK ETKI ETMIO AMA IYIM SUKUR ALLHA BI DIOLR 12.HAFTADA GECER BI DIOAR 14.HAFTA BI DIOLR 5 AY BITINCE HYRLSI ARTIK RBBM SAGLIK SIHHAT VERSN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…