2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar cinsiyet öğrenen varmı ben geçen hafta gittim söylemedi ikili test yapıldı falan sonucu almaya gidicem inşş ama cinsiyeti çok merak ettim ya

canım bebişine ne güzel saglıklı sen bebişine ve kızına odaklan senin ne durumda oldugunu kaynanan anlamaz anlasaydı böle yapmazdı sakin ol ve cocuklarını düşün

kızlar cinsiyet öğrenen varmı ben geçen hafta gittim söylemedi ikili test yapıldı falan sonucu almaya gidicem inşş ama cinsiyeti çok merak ettim ya

ben ikilide sordum daha küçük dedi merak ediyorum ama beklemeyi öğrenmem gerek sanırım martın sonunda bi randevum daha var bakalım belli olcak mı

benide 27 marta çağırdı tabi başka dr a gidip cinsiyet öğrenmezsem

benim dr sık sık ultrasona almak istemiyo ilk aylarda sadece gerekli drumlarda alıcam dedi bana bende ısrar etmedim sırf cinsiyet için de sık sık ultrasona girmek istemiyorum açıkcası.

ya ama eşim normal böyle şeyler diyor kızlar ya ben mi abartıyorum anlamıyorum.... normalmiş denk gelmiş o da buralardaymış gelmiş anlamıo ya..... beni anlamıo anlamak istemio.... kızımı dourduum günlerdeki ruh halimi düşündükçe elim ayağım titriyor.... eşim de olmayacak askere gidecek ay bana neler yaparlar kim bilir..... ben yarın ne yapacağım ev çok kötü tuvalet banyo temiz aama aciil süpürme silinme toz alma ve mutfak tezgahlarının silinmesi lazım.... ay zaten kaç gündür kötüyüm siz biliosunuz yaa.... ay valla bir mucize olsun yaaa ben yok olup gitmek istiyorum....

umarım gelmez canım esinde askerlikden dolayı gergindir üzme sen tatlı canını

benim dr sık sık ultrasona almak istemiyo ilk aylarda sadece gerekli drumlarda alıcam dedi bana bende ısrar etmedim sırf cinsiyet için de sık sık ultrasona girmek istemiyorum açıkcası.
doğru söylüyosun aslında ama 2 haftada bir kontrol olanlar var ne bileym 2. bebek daha çok erak ediliyo burda ün yapmış bi dr var ona gideym diyorum adam git nüfus cüzdanını çıkar diyoo
bende cok merak ediyorum ozamanlar 15 haftalık olcagım bakalım dermi bekleyemem bidahaki kontrolü

kesn belli olur 15 de ya aslında şimdide belli bence bazı dr lar kesin olmadan bişey demek istemiyolar bide erkek bebekler çabuk öğreniliyo kızlar geç öğreniliyo

merhaba arkadaşım sakin olmaya çalış önce öyle babana gitmek felanda yok at o düşünceleri kafandan yat uyu biraz.zaten eşin askere gidecek sende gerginsin olur böle şeyler. bebeklerimiz iyi olacaklar inşaallah Allaha emanetler diyeceğiz.
bence bebeğin cinsiyeti hiç önemli değil zaten henüz çok küçükler 2 lide felan belli olmaz olsada yanılma payı olabilir bu hamilelik 3-5 gün değil ki 9 ay 10 gün birkaç hafta sonra öğrensek ne çıkar yeter ki sağlıklı olsunlar...

neyse yaaa başa gelen çekilir.... bir şekilde temizlerim evimi.... yarın da benden bir bardak çay bile beklemesin valla... benim suyumu bile kızım getirio yatarım öyle.... belki utanır da gelmez bir daha.... ben iyi olsam giderim di mi ama....

doktorlar görüyorda kesin olsun istiyorlar bende 27 subatta gittim ikili test için söylemedi evet erkekler erken gösteriyorda inş doktor söylememezlik etmez

cnm sakın yanlış anlama nolur ama sen de biraz gergin oldugun icin oluyor bunlar. Hastanenin sorunu hepimizin basına geliyor sakın büyütme bile. Ben fatura istediğim icin hastaneden kovuldum nerdeyse. Kayınvaldeye gelince hepimizin basına geliyor bende cok geriliyorum zaman zaman ama bu kadar kafamıza takarsa ve eşimizle aramızı bozarsak geçmez bu 5-6 ay.

yüzsüze benziyor senin kaynana inş anlar canım

Kızlar kramplarınız başlamıs sanırırm sımdı gordum

doktorunuza da sorun da maden suyu soda fln ii gelıo magnezyum ve

faydalı tuzlar açısından da zengın oluyor hem kalsiyum yapımı artsın

hem sizin ve bebısleırn kemıklerı güçlü olsun diye güzel bişi zararı da yok ama

sanırırm 20-25. Haftadan sonra pek önermeyebılıyrolar tansıyonlu gebelere

danısmadan içmeyın siz gene de :)

merhaba kızlar, ben cumartesi gittim doktora. ikili testim yapıldı. ölçüler gayet normalmiş. kan sonucu önümüzdeki cumartesi. gelelim cinsiyete :) % 90 kız dedi. DEFNEm geliyor teyzeleri :)) ben 13+1 deyim bugün. doktora gittiğimde 12+6 idi. gününden ilerdeymiş boyutu ve erkeklerin pipisi geç gelişirmiş. kızların ki daha hızlı gelişiyormuş. ona dayanarak kesin olmamakla birlikte % 90 kız dedi. eşim ve ben hiç böyle birşey beklemediğimiz yani cinsiyet ile ilgili birşey beklemediğimiz için şaşkın şaşkın eve gittik

DİLS

Tatlım kaynanaların hepsi aynı..benimkindeki çeneyi bilsen 1 gün dayanamazsın. ve ben aynı binada oturuyrm. herşeyin en iyisini bilir benimki ve sen konuştuğun konu üzerine mastır doktora yap ama sen yanlışsındır o doğrudur. düşün halimi. :)) umarım anlatabilmişimdir... konuşsun söylesin dursun. evde pis olsun. halimi görmüyormusun gel temizle de. olan sana ve bebişine olur. yapma böyle. kucağına alacağın zamanı düşün. ve onları yaklaştırma. iyiyim ben de. tek başına çocuklarına bak. ihtiyacım yok de. sürekli yanında olabilme ihtimalini düşün ve aynı binad aolmadığınız için mutlu ol :)))

ah canım hastane olayı halloldu şimdi aradılar kanımı dolaba koymuşlar ve ücreti yarıya indirdik dedi sizi mağdur ettiğimiz için dedi 175 tl alacağız dedi.... halloldu ... cinsiyet önemli deil ya o an hayal kırıklığı yaşadım.... o kadar yani... ama kaynanamla yaşadıklarım o kadar fenaydı ki.... anlatamam.... öyle laf sokma ya da ona benzer bişi deildi.... allah kimseye vermesin o kadar diorum yani.... şimdi bile eskisi gibi davranmaya başladı ondan böle oldum ben.... azıcık anlayış bekliorum ya.... neyse bu konu kapansın artık kızlar.... gözlerim de şişti zaten ağlamaktan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…