kızlar cinsiyet öğrenen varmı ben geçen hafta gittim söylemedi ikili test yapıldı falan sonucu almaya gidicem inşş ama cinsiyeti çok merak ettim ya
kızlar cinsiyet öğrenen varmı ben geçen hafta gittim söylemedi ikili test yapıldı falan sonucu almaya gidicem inşş ama cinsiyeti çok merak ettim ya
ben 20 martı bekliyorum inş ögrenicez
benide 27 marta çağırdı tabi başka dr a gidip cinsiyet öğrenmezsem
benide 27 marta çağırdı tabi başka dr a gidip cinsiyet öğrenmezsem
ya ama eşim normal böyle şeyler diyor kızlar ya ben mi abartıyorum anlamıyorum.... normalmiş denk gelmiş o da buralardaymış gelmiş anlamıo ya..... beni anlamıo anlamak istemio.... kızımı dourduum günlerdeki ruh halimi düşündükçe elim ayağım titriyor.... eşim de olmayacak askere gidecek ay bana neler yaparlar kim bilir..... ben yarın ne yapacağım ev çok kötü tuvalet banyo temiz aamaaciil süpürme silinme toz alma ve mutfak tezgahlarının silinmesi lazım.... ay zaten kaç gündür kötüyüm siz biliosunuz yaa.... ay valla bir mucize olsun yaaa ben yok olup gitmek istiyorum....
doğru söylüyosun aslında ama 2 haftada bir kontrol olanlar var ne bileym 2. bebek daha çok erak ediliyo burda ün yapmış bi dr var ona gideym diyorum adam git nüfus cüzdanını çıkar diyoobenim dr sık sık ultrasona almak istemiyo ilk aylarda sadece gerekli drumlarda alıcam dedi bana bende ısrar etmedim sırf cinsiyet için de sık sık ultrasona girmek istemiyorum açıkcası.
bende cok merak ediyorum ozamanlar 15 haftalık olcagım bakalım dermi bekleyemem bidahaki kontrolü
doğru söylüyosun aslında ama 2 haftada bir kontrol olanlar var ne bileym 2. bebek daha çok erak ediliyo burda ün yapmış bi dr var ona gideym diyorum adam git nüfus cüzdanını çıkar diyoo
kesn belli olur 15 de ya aslında şimdide belli bence bazı dr lar kesin olmadan bişey demek istemiyolar bide erkek bebekler çabuk öğreniliyo kızlar geç öğreniliyo
ya ama eşim normal böyle şeyler diyor kızlar ya ben mi abartıyorum anlamıyorum.... Normalmiş denk gelmiş o da buralardaymış gelmiş anlamıo ya..... Beni anlamıo anlamak istemio.... Kızımı dourduum günlerdeki ruh halimi düşündükçe elim ayağım titriyor.... Eşim de olmayacak askere gidecek ay bana neler yaparlar kim bilir..... Ben yarın ne yapacağım ev çok kötü tuvalet banyo temiz aamaAciil süpürme silinme toz alma ve mutfak tezgahlarının silinmesi lazım.... Ay zaten kaç gündür kötüyüm siz biliosunuz yaa.... Ay valla bir mucize olsun yaaa ben yok olup gitmek istiyorum....
neyse yaaa başa gelen çekilir.... bir şekilde temizlerim evimi.... yarın da benden bir bardak çay bile beklemesin valla... benim suyumu bile kızım getirioyatarım öyle.... belki utanır da gelmez bir daha.... ben iyi olsam giderim di mi ama....
cnm sakın yanlış anlama nolur ama sen de biraz gergin oldugun icin oluyor bunlar. Hastanenin sorunu hepimizin basına geliyor sakın büyütme bile. Ben fatura istediğim icin hastaneden kovuldum nerdeyse. Kayınvaldeye gelince hepimizin basına geliyor bende cok geriliyorum zaman zaman ama bu kadar kafamıza takarsa ve eşimizle aramızı bozarsak geçmez bu 5-6 ay.
doktorlar görüyorda kesin olsun istiyorlar bende 27 subatta gittim ikili test için söylemedi evet erkekler erken gösteriyorda inş doktor söylememezlik etmez
senle tarihlermz aynıymış canmm bende 27 şubatda gittiğimde söylemedi 27 marta çağırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?