2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy ne güzel öğrenmişsin ya darısı bana bende sürpriz yapıp güzel haberle gelebilirim

güldürdün beni ben 9 ay beraber yaşadım ve hemen karşı karşıya apartmanda oturdum sonrasında da.... ışık açık olsa arar napıosunuz ışık yanıo derdi.... yada beraber kalırken hadi kalkın kahvaltı hazır ne yatıosunuz derdi ya da akşam erkenden ne odanıza gidiosunuz oturun bizimle derdi... yani bizimki laf deildi direk olaydı ve sonunda da evim bastı kızımı aldı bizim o dedi ve daha neler neler yaaa .... o yüzden basit bir kaynana olayı deil benimki....

peki canım doktor söyledimi kac gr oldugunu bana 57 gr dedi netten baktım ozamanlar 20 gr olması gerekmiş

cnm takma yarn yat dınlen pek takma belkı anlr gelmez dha

bana gram olayını söylemio bak dr... ben de ilgilenmiorum zaten gerçek bir değer olmuo tahmini oluo.... bana kocaman iri başlı iri bebek dediiler çıkara çıkara 2.5 kilo bir çocuk doğurdum haha

bana gram olayını söylemio bak dr... ben de ilgilenmiorum zaten gerçek bir değer olmuo tahmini oluo.... bana kocaman iri başlı iri bebek dediiler çıkara çıkara 2.5 kilo bir çocuk doğurdum haha

geçmişde bir arkadas 14 haftalık onunki 40 gr ben 12+4 gittim 57 gr

2 gündür benimde ağrıyo sonrada başıma vuruyor...doktor güvenli ağrı kesici vermişti onu içiyorum yarısını içiyorum ancak etki ediyor..dün dayanayım dedim uyuymuşum ama sabah çok ağrılı bi şekilde uyandım dayanamadım içtim..
Ben olsam demezdim,il defa ölçtürüyormuş gibi git
valla sonra illa bişey arıyormuş gibi bakar,zaten bişey varsa görür o da söyler,
kesin olarak anlamış olursunuz bi sorun var mı diye
herseyduzelirmi
canım bendece doktora gittiğinde daha önce baktırdığını söyleme ilk defa baktırıyomuş gibi davran..bakalım o doktor ne dicek..inşallah güzel haberler alırsın..
benim elimde yanağımda karıncalanmalar oluştu bu cumartesi dr kor aspirin kullancaksın dedi aranızda başka kor aspirin kullanan var mı?
daha önce bi düşüğüm olduğu için doktor bana hamile kalmadan 1 ay önceden başlıcaksın dedi..haladaa devam ediyorum..önemliolduğunu söyledi..eğer doktorun verdiyse sende ihmal etme iç hergün mutlaka..

hastanelerde varya acayip köklüyo kızlar kaba tabirle sağlığımız icin feda olsun diyoruz ama nerden ne zaman yolacakları hiç belli degil. Ben fatura istedim diye kac hastaneyle sorun yaşadım en son 2li testte fatura isteyince ücretsiz yaptılar

bu da benim kuzucummm.... gerçiii biraz bulanık oldu tarayıcım yok kızlar ama koca kafası ben burdayım dio

canım sen bilirsin nette okudum da memelerde damar damar olması gerekmiş damarların büyük olması gerek ki süt fazla olsun damarlar gözükmüyorsa süt olmazmıs bende damar olayı yok

canım sen bilirsin nette okudum da memelerde damar damar olması gerekmiş damarların büyük olması gerek ki süt fazla olsun damarlar gözükmüyorsa süt olmazmıs bende damar olayı yok

dur cnm ya önümüzde daha kaç ay var. Daha doğurmadık durunn :)))) hepimizde bi gerginlik hali kızlar farkında mıyız hepimiz biseylere takılıyoruz

kız o kadar bilmiom ki 4 5 tane doğursam kıyaslamam olur ama bende damarlaı görsen yeşil yeşl çıktı hep.... meme ucum büyüdü o halka varya kahve büyüdü koyulaştı falan ama kızımdada olduğu için öbür türlüsünü bilmiorum... ama daha dur herkesde erkenden çıkmıo damarlar... göğüslerin küçükse geç çıkabilir... çünkü benim küçük ve kızımda çok geç büyüdü göğüslerim ve damarlar emzirirken çıktı şimdi ilk belirtim oydu...

BENDE BAYA BELİRGİN CNM BARİZ BELLİ OLUO

ne mutlu sana canım

dur cnm ya önümüzde daha kaç ay var. Daha doğurmadık durunn :)))) hepimizde bi gerginlik hali kızlar farkında mıyız hepimiz biseylere takılıyoruz

evet vucudumu inceliyorum artık netten okuyorum neden yok diye neden böle gerginiz ki acep

gögüslerim cok ufakdı eşimin tabiri ile limon yarısı bi yerde idi ama simdi limon gitti elma geldi fazla kahve rengi değil az

canım sakinleşmeye çalış..hormonlardan dolayı çok gergin ve sinirli olabiliyoruz..benimde arada ani patlamalarım ağlama krizlerim oluyo...ani kararlar verme sakin herşey yoluna girer..kızını bebeğini düşün..iyi olucağını düşün..biz burdayız canın sıkıldımı anlat rahatla elimizden geldiğincede sana destek oluruz..bozma moralini...

e tamam benim gibi sayılırsın ben de 75 beden.... ve kızımda hiç öyle büyümedi damar falan da yoktu hatta doğumda kızı doğurdum salak gibi hemşireye ne sordum bilio musun istersen vereyim emzir dedi dedim yok ben ailemin yanına çıkıp emziririm dedim almadım... zaten yatıorum dikiş için falan... anam ağzımdan birden ne çıktıııı ya bir bakar mısın ben emzirebilir miyim dedim benim göğüslerim küçük dedim hemşire bir güldü ben nelerle emziren gördüm bunla emmzirirsin dedi ama süt falan yok dedim bebek hele bi emsin bak nasıl gelir dedi odaya gidince verdim dilseye anammmmmmmmm cug cug cug bir ses nasıl mutlu olumştum... ama bak bu sefer yeşiil yeşil çıkmış damarlar...

o anki heyecanla afallamıssındır canım inş hollanda inegi gibi oluruzda besleriz bebelerimizi evet 75 di oldular 80

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…