merhaba kızlar, ben cumartesi gittim doktora. ikili testim yapıldı. ölçüler gayet normalmiş. kan sonucu önümüzdeki cumartesi. gelelim cinsiyete :) % 90 kız dedi. DEFNEm geliyor teyzeleri :)) ben 13+1 deyim bugün. doktora gittiğimde 12+6 idi. gününden ilerdeymiş boyutu ve erkeklerin pipisi geç gelişirmiş. kızların ki daha hızlı gelişiyormuş. ona dayanarak kesin olmamakla birlikte % 90 kız dedi. eşim ve ben hiç böyle birşey beklemediğimiz yani cinsiyet ile ilgili birşey beklemediğimiz için şaşkın şaşkın eve gittik
DİLS
Tatlım kaynanaların hepsi aynı..benimkindeki çeneyi bilsen 1 gün dayanamazsın. ve ben aynı binada oturuyrm. herşeyin en iyisini bilir benimki ve sen konuştuğun konu üzerine mastır doktora yap ama sen yanlışsındır o doğrudur. düşün halimi. :)) umarım anlatabilmişimdir... konuşsun söylesin dursun. evde pis olsun. halimi görmüyormusun gel temizle de. olan sana ve bebişine olur. yapma böyle. kucağına alacağın zamanı düşün. ve onları yaklaştırma. iyiyim ben de. tek başına çocuklarına bak. ihtiyacım yok de. sürekli yanında olabilme ihtimalini düşün ve aynı binad aolmadığınız için mutlu ol :)))
merhaba kızlar, ben cumartesi gittim doktora. ikili testim yapıldı. ölçüler gayet normalmiş. kan sonucu önümüzdeki cumartesi. gelelim cinsiyete :) % 90 kız dedi. DEFNEm geliyor teyzeleri :)) ben 13+1 deyim bugün. doktora gittiğimde 12+6 idi. gününden ilerdeymiş boyutu ve erkeklerin pipisi geç gelişirmiş. kızların ki daha hızlı gelişiyormuş. ona dayanarak kesin olmamakla birlikte % 90 kız dedi. eşim ve ben hiç böyle birşey beklemediğimiz yani cinsiyet ile ilgili birşey beklemediğimiz için şaşkın şaşkın eve gittik
DİLS
Tatlım kaynanaların hepsi aynı..benimkindeki çeneyi bilsen 1 gün dayanamazsın. ve ben aynı binada oturuyrm. herşeyin en iyisini bilir benimki ve sen konuştuğun konu üzerine mastır doktora yap ama sen yanlışsındır o doğrudur. düşün halimi. :)) umarım anlatabilmişimdir... konuşsun söylesin dursun. evde pis olsun. halimi görmüyormusun gel temizle de. olan sana ve bebişine olur. yapma böyle. kucağına alacağın zamanı düşün. ve onları yaklaştırma. iyiyim ben de. tek başına çocuklarına bak. ihtiyacım yok de. sürekli yanında olabilme ihtimalini düşün ve aynı binad aolmadığınız için mutlu ol :)))
neyse yaaa başa gelen çekilir.... Bir şekilde temizlerim evimi.... Yarın da benden bir bardak çay bile beklemesin valla... Benim suyumu bile kızım getirioYatarım öyle.... Belki utanır da gelmez bir daha.... Ben iyi olsam giderim di mi ama....
bana gram olayını söylemio bak dr... ben de ilgilenmiorum zatengerçek bir değer olmuo tahmini oluo.... bana kocaman iri başlı iri bebek dediiler çıkara çıkara 2.5 kilo bir çocuk doğurdum haha
2 gündür benimde ağrıyo sonrada başıma vuruyor...doktor güvenli ağrı kesici vermişti onu içiyorum yarısını içiyorum ancak etki ediyor..dün dayanayım dedim uyuymuşum ama sabah çok ağrılı bi şekilde uyandım dayanamadım içtim..Kızlar merhaba herkese, dünden beri ensemde bir ağrı var. Hamilelerde hipofiz bezindeki büyümeden dolayı olur diye okumuştum. ben sakinleştiriyordum ağrım var diyenleri ama şimdi kendimi sakinleştiremiyorum. ense kökümde yumru var sanki kafamı çevirince eğince artıyor. doktoru aradım açmadı şimdi. var mı deneyimi olan benim içimi rahatlatabilecek olan. ????
herseyduzelirmiBen olsam demezdim,il defa ölçtürüyormuş gibi git
valla sonra illa bişey arıyormuş gibi bakar,zaten bişey varsa görür o da söyler,
kesin olarak anlamış olursunuz bi sorun var mı diye
daha önce bi düşüğüm olduğu için doktor bana hamile kalmadan 1 ay önceden başlıcaksın dedi..haladaa devam ediyorum..önemliolduğunu söyledi..eğer doktorun verdiyse sende ihmal etme iç hergün mutlaka..benim elimde yanağımda karıncalanmalar oluştu bu cumartesi dr kor aspirin kullancaksın dedi aranızda başka kor aspirin kullanan var mı?
ah canım hastane olayı halloldu şimdi aradılar kanımı dolaba koymuşlar ve ücreti yarıya indirdik dedi sizi mağdur ettiğimiz için dedi 175 tl alacağız dedi.... Halloldu ... Cinsiyet önemli deil ya o an hayal kırıklığı yaşadım.... O kadar yani... Ama kaynanamla yaşadıklarım o kadar fenaydı ki.... Anlatamam.... öyle laf sokma ya da ona benzer bişi deildi.... Allah kimseye vermesin o kadar diorum yani.... şimdi bile eskisi gibi davranmaya başladı ondan böle oldum ben.... Azıcık anlayış bekliorum ya.... Neyse bu konu kapansın artık kızlar.... Gözlerim de şişti zaten ağlamaktan....
geçmişde bir arkadas 14 haftalık onunki 40 gr ben 12+4 gittim 57 gr
bu da benim kuzucummm.... gerçiii biraz bulanık oldu tarayıcım yok kızlar ama koca kafası ben burdayım dio
Eki Görüntüle 360791
canım sen bilirsin nette okudum da memelerde damar damar olması gerekmiş damarların büyük olması gerek ki süt fazla olsun damarlar gözükmüyorsa süt olmazmıs bende damar olayı yok
canım sen bilirsin nette okudum da memelerde damar damar olması gerekmiş damarların büyük olması gerek ki süt fazla olsun damarlar gözükmüyorsa süt olmazmıs bende damar olayı yok
bu da benim kuzucummm.... gerçiii biraz bulanık oldu tarayıcım yok kızlar ama koca kafası ben burdayım dio
Eki Görüntüle 360791
gram olaynı bnde bılmyrm dr.herzmn gelısımı ıı dıo kılo fln bısı solemıo
BENDE BAYA BELİRGİN CNM BARİZ BELLİ OLUO
dur cnm ya önümüzde daha kaç ay var. Daha doğurmadık durunn :)))) hepimizde bi gerginlik hali kızlar farkında mıyız hepimiz biseylere takılıyoruz
kız o kadar bilmiom ki 4 5 tane doğursam kıyaslamam olur ama bende damarlaı görsen yeşil yeşl çıktı hep.... meme ucum büyüdü o halka varya kahve büyüdü koyulaştı falan ama kızımdada olduğu için öbür türlüsünü bilmiorum... ama daha dur herkesde erkenden çıkmıo damarlar... göğüslerin küçükse geç çıkabilir... çünkü benim küçük ve kızımda çok geç büyüdü göğüslerim ve damarlar emzirirken çıktı şimdi ilk belirtim oydu...
canım sakinleşmeye çalış..hormonlardan dolayı çok gergin ve sinirli olabiliyoruz..benimde arada ani patlamalarım ağlama krizlerim oluyo...ani kararlar verme sakin herşey yoluna girer..kızını bebeğini düşün..iyi olucağını düşün..biz burdayız canın sıkıldımı anlat rahatla elimizden geldiğincede sana destek oluruz..bozma moralini...ya zaten sabah gergindim bulantım vardı söylemiştim... zaten gergin şekilde gittik dr a....neyse işte sıram geldi girdim şikayet var mı dedi doktor dedim bulantı kusma hala geçmedi mi dedi yok dedim nerde... 2 3 haftaya kesilmesi lazım dedi neyse sonra ikili test yapacağız seni ultrasona alalım dedi ve girdim ay zaten çok gergindim bebek göründü oynamıo kalbini görmedim doktor da elini ağzına koydu öyle baktı ekrana aklım çıktı ağladım ağlayacaktım sonra kalp atışını açtı ayy o sesi duyunca elim ayağım boşaldı... neyse o kemiği ölçüo bunlar ayaklar bacaklar bunlar eller kollar parmaklar bu midesi vs vs ama ben bi türlü sakinleşemedim... ciinsiyeti sordum erken dedi bir ay sonra dedi... orda bir hayal kırıklığı yaşadım dedim zaten normal zamanı 1 ay sonra falan die kendimi telkin ediyorum.... neyse ense kalınlığı normal dedi... ve kan tahlili için çıktım odadan gerginliğim iyice artmış şekilde kan vermeye gidiyorum çünkü kan vermekten nefret ediyorum... neyse eşim girişimi yaptırıo telefonu çaldı kaynanam arıomuş bana verdi öyle ya bi sor konuşmak istiyomusun die ya ama nerdeeeeeeeee............ neyse aldım telefonu açtım dedi ne yaptınız dedim hastanedeyiz kan vercez işimiz var iyi ben de kızı özledim hastaneye görmeye geliyorum demezmi.... yuh ya dedim içimden koyun can derdinde kasap et neyse tamam falan kapadık kan vermeye gittim aldılar kaç tüp kan bakamadım tabiki... eşim laf sokuo noluo betin benzin attı die.... kaynanam gelmiş ah kızım vs vs sanki yılardır görmüo 2 hafta oldu daha yaaaa..... dün telefonda sordu kaynanam bana beni aradı kaçta hastaneye gitçeksşniz die ve bugün o saatte gelince çok sinir oldum.... açık açık söyleyebilirdi o ne öyle için için plan yapmışş.... bizimle taksiye bindi işte dilsenin uyuması lazımdı yoksa geç uyuyacaktı öğlen ve gece uykusu 12 1 i bulacaktı ama çocuu uyutmadı yaaaa............. gözleri gidio hahah hahah yaptı durdu kudurdum resmen ya.... zaten kusmak üzereyim konuşçak halim yok.... bir de eşim d4emezmi anne bize gel die ayyy evi pokkkkk götürüo desem yeridir... dün iş yapmadım hiç...... neyseeki yok oğlum işim var dedi gelmedi.... yoksa eşimi kimse alamzdı elimden.... eve geldik başladı dır dır dır dır açtım ağzımı yumdum gözümü ya deli etti beni.... ya dedim 2 hafta oldu görmeyeli o ne öyle gizli gizli planlar dedim yarında bana gelecekmiş ya ben kötüyüm dilseyi çok özlemişmişmil.......ya ben canımın derdindeyim kadın torun oynama derdinde.... eşimle de küstük... sonra hastaneden aradılar kan tahlili vermişsiniz ama ödeme yapılmamış die aptal adam sizin ödemeniz yok dedi bize bizde sorduk gene yok dediler dedik sonuç alırken falan heralde die.... kanım öyle bekliomuş saatlerdir ya ben bida mı kan vereceğim aptal adamlar.... şuan çok kötüyüm bir de eşim para ödemeye gidio demezmi kızım sen otur burda annen kadınlarla konuşacak onları sevio bizi sevmio....... ay valla bunaldım çok ben kızım da da 2009 eylül annlerine üyeydim ama bu kadar çok konuşmaszdım çünkü kaynanam rahat huzur vermiodu şimdi tüm gün çizgi filim açık kızla oyun oynuorum yatıorum e elimede telefonu alıorum ne var bunda kızlar ya..... valla böyle yaparlarsa bu sefer kaldıramam saçma sapan hareketleri toplarım pılımı pırtımı babamın evine giderim canıma tak etti... aynı şeyleri yaşayacağıma çocuum babsız büyüsün ya
ne mutlu sana canım
evet vucudumu inceliyorum artık netten okuyorum neden yok diye neden böle gerginiz ki acep
gögüslerim cok ufakdı eşimin tabiri ile limon yarısı bi yerde idi ama simdi limon gitti elma geldifazla kahve rengi değil az
e tamam benim gibi sayılırsın ben de 75 beden.... ve kızımda hiç öyle büyümedi damar falan da yoktu hatta doğumda kızı doğurdum salak gibi hemşireye ne sordum bilio musunistersen vereyim emzir dedi dedim yok ben ailemin yanına çıkıp emziririm dedim almadım... zaten yatıorum dikiş için falan... anam ağzımdan birden ne çıktıııı ya bir bakar mısın ben emzirebilir miyim dedim benim göğüslerim küçük dedim hemşire bir güldü ben nelerle emziren gördüm bunla emmzirirsin dedi ama süt falan yok dedim bebek hele bi emsin bak nasıl gelir dedi odaya gidince verdim dilseye anammmmmmmmm cug cug cug bir ses nasıl mutlu olumştum... ama bak bu sefer yeşiil yeşil çıkmış damarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?