2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

o anki heyecanla afallamıssındır canım inş hollanda inegi gibi oluruzda besleriz bebelerimizi evet 75 di oldular 80

e aynıyız işte:) :) ben doğurunca 85 takıodum.... yada emzirme sütyeni onlar rahat oluo... hele bir gün önden açılan silikonlu modeller varya ondan almıştım siyah onlarda emzirme sütyeni gibi kolay oluo ama silikonlu olunca o kadar büyük duruoki kocaman oluo bayılıodum o hale evde fıldır fıldır geziodum yıllarca küçük göğüsle yaşadım azıcık hevesimi alayım demiştim şimdi gene aynı

fıldı fıldır güzel oluyo seksi ama ben büyük meme sevmem inş dönerler eski hallerine :26:

fıldı fıldır güzel oluyo seksi ama ben büyük meme sevmem inş dönerler eski hallerine :26:

dönüolar kız ay allah korusun böyle kalmasın bu ne böyle pörsük pörsük ağır ağır ıyyyyggggggg....... ya geçen elimle durmadan düzeltiyorum eşim güldü iyiki büyüdüler dedi allah allah dedim kayıolar rahat edemiorum dedim :) emzirme bitince normale dönüolar... hem biz şanslıyız biizm dik dik kalıo hiç sarkma derdimiz yok....ama her zaman destekli sütyen kullan yoksa sarkarlar maazallah

güm güm memeler desteksiz sütyen aldım neyse türkiyeye gidince alırım gene bende destekli sütyen vardı ama artık ufaklar

ya onu hatırlamıorum bana da teyzem söyledi o da genç bizim gibi oğlu oldu sakın sıkı takma dedi ama nedenini hiç hatırlamıorum ki...

anladım canım uzun süre evdeydim kursa basladım da evdeyken fora idiler şimdi takkeleri gene taktık

agrı arada oluyorda kasıntı cok var sanki ergenlik cagımdaki gibi hatır hatır kasınıyor evde sorun yokda sokakda durum vahim

ay evet o da var bende özellkle o halka çok kaşınıo öbür yerlerde pul pul dökülüo ya

pulluk yokda uyuzlu gibi kasınmak cok fena

büyüo ya ondan oluo ... bir de her zaman alışkanlık haline getir duşta ılık su altında halka halka masaj yap göğsüne iyi gelir süt kanalları içinde iyi bişi bu... doğumdan sonra yapma ama benim ki duşa giriodum suyu yiyince fışkırmaya başlıodu kendimi tam bir inek gibi hissediodum :)

kızlar acil yardım miğde bulntılarını geçtim ağrılarım çok rahatsız ediyor tam 10 haftalık gebeyim bebek falan çok iyi durumda ancak hep yatıyorum ayağa kalktığım zaman ve bazen yatarkende böyle kasıklarıma bir yük biniyor sanki sertleşiyor taş gibi oluyor bu beni çok rhatsız ediyor ayrı yatıyorum bu yüzden eşimle oda surat yapıyor bana.bu şekilde ağrısı olan varmı aranızda lütfen yardım edin

benm bide sol gögsümde uc yok sagda var bakalım ne olcak hım şimdi dusa gircektim yapayım ozaman gelsin sütler

meraba kızlar iki gündür yazamıyorum canım hiçbisey yapmak istemiyo sıkıldım artık su bulantılardan tek tesellim gece uyuyabiliyorum artık çok şükür siz nasılsınız bebişler nasıl onlar iyi olsun bari

bu ağrılar normal canım benim ilk hamileliğimde öyleydim ilk bikaç ay çok çektim geceleri az acile gitmedik.... kanama olmadıı sürece bişiden korkma... rahimm genişlio ve ilk gebeliklerde daha sık görülüo genelde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…