şu kan tazelemeye göre benim erkek çıkıyo yaaaaaa
meraba kızlar iki gündür yazamıyorum canım hiçbisey yapmak istemiyo sıkıldım artık su bulantılardan tek tesellim gece uyuyabiliyorum artık çok şükür siz nasılsınız bebişler nasıl onlar iyi olsun bari
cinsiyeti belli mi peki??? benim de erkek çıkıo
şu kan tazelemeye göre benim erkek çıkıyo yaaaaaa
çok sukur ıız cnm ıns sende ıı olursun
sağol cnm inşallah geçer çünki sosyal hayat iye bişey kalmadı hiçbiryere gidemiyoorum çok sinir bozucu bir ağrı moraim bozuluyo ama benim ilk gebeliğim değil sezayen dikişlerimin etkisimi var acaba diyorum doktor bişi demiyo kafana takma diyo sadece bu miğde bulantılarda başıma bela her dakika bulanırmı ya ilk gebeliğimde böyle olmamıştım bunda resmen yatak döşek yatıyorum evde serum veriliyo bana çok kötüyüm ne zaman geçer allahım
neye gore hesaplanıo
yok canım belli değil daha ama ben hep kız şeyleri örüyorum yaaaa bi de cumartesi randevum var 12+5 oluyo daha erken heralde söylemez mi
burda bazı arkadaşlar öğrendi bende havaya girdim öğreneceğim diye ama ne oldu dr söylemedi ... o yüzden hevesleneme söylerse ne ala söylemezse pekala
burda bazı arkadaşlar öğrendi bende havaya girdim öğreneceğim diye ama ne oldu dr söylemedi ... o yüzden hevesleneme söylerse ne ala söylemezse pekala
bana da söylemicek gibi geliyo zaten ama ben ultrasonda ilk iş olarak pipi arıcam:)
canım senin de bulantıların vardı baya heralde sen nasıl oldun
kızlar bende 80 beden sütyen takıyordum şimdi 95 oldular. benimkiler elverişli zaten büyümeye.. birde alt kısmı yeşilleşti iyce. bütün damarlar dışarda gibi sanki. uçları zaten hep dik dik :))) çok hassaslar. ben önceki bebeğimi kürtaj oldum ve o zaman zarfında çok kilo aldım. bu hamileliğime de kilolu başladım. başından bu yana 3 kilo aldım. zaten balıketliyim şimdi maaşallahım var. :))) benimkilerde dimdik ve büyük düşününpamela anderson gibi hissediyrm kendimi.
Hesapladım bnde kız cıkıo benımkıde:)
kızlar bende 80 beden sütyen takıyordum şimdi 95 oldular. Benimkiler elverişli zaten büyümeye.. Birde alt kısmı yeşilleşti iyce. Bütün damarlar dışarda gibi sanki. Uçları zaten hep dik dik :))) çok hassaslar. Ben önceki bebeğimi kürtaj oldum ve o zaman zarfında çok kilo aldım. Bu hamileliğime de kilolu başladım. Başından bu yana 3 kilo aldım. Zaten balıketliyim şimdi maaşallahım var. :))) benimkilerde dimdik ve büyük düşünün :d pamela anderson gibi hissediyrm kendimi. :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?