2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol cnm inşallah geçer çünki sosyal hayat iye bişey kalmadı hiçbiryere gidemiyoorum çok sinir bozucu bir ağrı moraim bozuluyo ama benim ilk gebeliğim değil sezayen dikişlerimin etkisimi var acaba diyorum doktor bişi demiyo kafana takma diyo sadece bu miğde bulantılarda başıma bela her dakika bulanırmı ya ilk gebeliğimde böyle olmamıştım bunda resmen yatak döşek yatıyorum evde serum veriliyo bana çok kötüyüm ne zaman geçer allahım

çok sukur ıız cnm ıns sende ıı olursun

canım ben kızımda 9 ay bulantı kusma çektim ve şimdi gene öyleyim 13. haftadayım ne geçmesi azalması aynen devam edio... ne olacak bilmiorum bakalım....doktorun normal diosa öyledir tatlım.... benim ki de aynen öyle dayan 16 da geçecek bulantı dio görcez bakalım

yok canım belli değil daha ama ben hep kız şeyleri örüyorum yaaaa bi de cumartesi randevum var 12+5 oluyo daha erken heralde söylemez mi

burda bazı arkadaşlar öğrendi bende havaya girdim öğreneceğim diye ama ne oldu dr söylemedi ... o yüzden hevesleneme söylerse ne ala söylemezse pekala

kızlar merhabaa, bende bugün gittim dr a,2 li yaptırdım ense kalınlığını zar zor ölçtük ,önce başı çok aşağıdaydı ölçemedi sonra gidin 1 saat dolaşın sonra tekrar bakalım felan uğraştırdı bebeğimiz bizi, neyseki 1 saat sonra ölçebildi allaha şükür güzel herşey yolunda:)) ama meraktan çatlıycam ben cinsiyet konusunda bişey demedi ve bir ay sonra gidicekmişz,ben hayatta dayanamam o kadar off ya valla giderim haftaya belki başka dr a çaktırmadan baktırırım:))

bana da söylemicek gibi geliyo zaten ama ben ultrasonda ilk iş olarak pipi arıcam:)

benimkinin resmini koydum veledim dümdüz yatıo tepeden bakamıozki serseri saklamış.... dr da daha erken şu durumda bişi görünmez dedi... 16 18. hafta en erken dedi... aman ben kızımıda 6. ayda öğrendim doğru olsunda varsın geç olsun... 6 aya kadar erkek dediler tam erkek hazırlığı başladık kız çıktı

kızlar bende 80 beden sütyen takıyordum şimdi 95 oldular. benimkiler elverişli zaten büyümeye.. birde alt kısmı yeşilleşti iyce. bütün damarlar dışarda gibi sanki. uçları zaten hep dik dik :))) çok hassaslar. ben önceki bebeğimi kürtaj oldum ve o zaman zarfında çok kilo aldım. bu hamileliğime de kilolu başladım. başından bu yana 3 kilo aldım. zaten balıketliyim şimdi maaşallahım var. :))) benimkilerde dimdik ve büyük düşünün pamela anderson gibi hissediyrm kendimi.

şşşş sexyyyyyyy hatun

:))) bende aksıne 2 3 kılo vermısım bnm buyudu goguslu hıssdyrm kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…