2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hyrlı olsn cnm :) cınsıyet beklemek zaten zor gelıo mecbur beklıcez:))

şşşş sexyyyyyyy hatun

sorma bu duruma alışmam zaman aldı.. şişko oldum, öyle oldum, böyle oldum diye diye halime kaldım. ama her seferinde eşimde her halin güzel dedi. bu halinle ayrı güzeller diyo du yaz ki halimle şuanki halim arasında 15 kg var. bende diyorum ki eşime :) aslında sen şanslısın. dönem dönem zayıf, hafif toplu, kilolu, balık etli hatun moduna girip duruyorum :))) send ebundan faydalanıyorsun diyrm. bizimki fazla takmıyor ama ben çok takıyorum..74 kiloyum.. yazın 38 pantolonlar rahat rahat olurdu. şimdi bacağım girmiyor. herşeyden geçtim. kıyafetim kalmadı :)) ben salaş giyinen bi tip değilim. hep kısadır dardır cicilerim. e öyle olunca şimdi hiçbişi olmuyor. :)))

bütün bunlar laf kızlar yaaaaaaa :))))) bebişlerimi kucaklarımıza alalım. birde hareketli bişey olurlarsa kilocuklarımız gidecek pıtır pıtır :)))) tek umudum buuuuuuuu :)))

ben kilomu hayatım boyunca hep takmışımdır

neyse kızlar ya ben kaçıyorum keyfim çok yok zaten iyi akşamlar sizlere... inşallah eşimle de barışırız böyle küs olmak çok kötü... naptı etti gene birbirimize düşürdü bizi annesi en son 1.5 sene önce küsmüştük eşim ile onda da sebebi tahmin etmek kolay dimi...

ya kıslar ben bu kan temizlenme olayını yapamadım bana yardım edermisiniz :26:

bak laf aramızda bende hep 34 beden giyerim hiç kilo almadım hayatımda kızımda 9 kilo aldım doğumdan sonra 7 si gitti 2 kiloda memeydi rahimdi falan heralde çünkü aynı pantolonlar aynı bluzlerin içine giriodum hiç kalınlaşmadım yani... ama ciddi bir kilo takıntım vardır.... eeğr bir kaç kilo alır ve pantolonumun biri sıksın takıntı yaparım.... ama şimdi umrumda değil gerçi hala kilo almadım hatta 3 kilo kaybım var doktor çok iyi gidiosun dedi...

bakın ben gidiyorum.... cinsiyeti belli olan arkadaşlara söyleyin yapsınlar bakalım tutuo mu??? manyağa bağladık zatnnnnnn.............. sırf iki cici almak için çocukları maymun yaptık

kız tatlım senin ki... sen en son yenilenmişsin

bakın ben gidiyorum.... cinsiyeti belli olan arkadaşlara söyleyin yapsınlar bakalım tutuo mu??? manyağa bağladık zatnnnnnn.............. sırf iki cici almak için çocukları maymun yaptık

babamızın dediği tuttu bakalım bi ögrenelim cok saol tatlım hadi git dinlen güzelce aksama alsın goncan gönlünü

babamızın dediği tuttu bakalım bi ögrenelim cok saol tatlım hadi git dinlen güzelce aksama alsın goncan gönlünü

beklemiorum öyle bişi kızımın odasında yatarım onunla... o gelip özür dilemedikçe onunla konuşmayacağım.... bana hastanede mesaj atmış parayı ödedim rahat ol yazmış.... o ne demekse sanki benim hayrıma yapıo kendi çocuu ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…