kızlar merhabaa, bende bugün gittim dr a,2 li yaptırdım ense kalınlığını zar zor ölçtük ,önce başı çok aşağıdaydı ölçemedi sonra gidin 1 saat dolaşın sonra tekrar bakalım felan uğraştırdı bebeğimiz bizi, neyseki 1 saat sonra ölçebildi allaha şükür güzel herşey yolunda:)) ama meraktan çatlıycam ben cinsiyet konusunda bişey demedi ve bir ay sonra gidicekmişz,ben hayatta dayanamam o kadar off yavalla giderim haftaya belki başka dr a çaktırmadan baktırırım:))
hadi yaaaa sen ne hissediyosun ya da ne istiyosun
şşşş sexyyyyyyy hatun
sorma bu duruma alışmam zaman aldı.. şişko oldum, öyle oldum, böyle oldum diye diye halime kaldım. ama her seferinde eşimde her halin güzel dedi. bu halinle ayrı güzeller diyo duyaz ki halimle şuanki halim arasında 15 kg var. bende diyorum ki eşime :) aslında sen şanslısın. dönem dönem zayıf, hafif toplu, kilolu, balık etli hatun moduna girip duruyorum :))) send ebundan faydalanıyorsun diyrm. bizimki fazla takmıyor ama ben çok takıyorum..74 kiloyum.. yazın 38 pantolonlar rahat rahat olurdu. şimdi bacağım girmiyor. herşeyden geçtim. kıyafetim kalmadı :)) ben salaş giyinen bi tip değilim. hep kısadır dardır cicilerim. e öyle olunca şimdi hiçbişi olmuyor. :)))
bütün bunlar laf kızlar yaaaaaaa :))))) bebişlerimi kucaklarımıza alalım. birde hareketli bişey olurlarsa kilocuklarımız gidecek pıtır pıtır :)))) tek umudum buuuuuuuu :)))
ben kilomu hayatım boyunca hep takmışımdır
ya kıslar ben bu kan temizlenme olayını yapamadım bana yardım edermisiniz :26:
ya kıslar ben bu kan temizlenme olayını yapamadım bana yardım edermisiniz :26:
söyle doğum yıllarınızı ve aylarınızı ve hamile kaldığın yıl ve ayı... ben yapayım sonra gideceğim kız hadi..
söyle doğum yıllarınızı ve aylarınızı ve hamile kaldığın yıl ve ayı... ben yapayım sonra gideceğim kız hadi..
senın dogum yılın ve esının dogum yılı ne cnm
ben 84 aralık dogumluyum eşim 81 ekim dogumlu 2011 aralıkda hamile kaldım
DİLS
bende istiyrm bende :)))
kız tatlım senin ki... sen en son yenilenmişsin
bakın ben gidiyorum.... cinsiyeti belli olan arkadaşlara söyleyin yapsınlar bakalım tutuo mu??? manyağa bağladık zatnnnnnn.............. sırf iki cici almak için çocukları maymun yaptık
çabuk söyle kız ay bir bırakın benikk nın müptelası oldum...
ben 84 aralık dogumluyum eşim 81 ekim dogumlu 2011 aralıkda hamile kaldım
sen de bakıver
babamızın dediği tuttu bakalım bi ögrenelim cok saol tatlım hadi git dinlen güzelce aksama alsın goncan gönlünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?