05/02/1985 benim doğum
23/09/1983 eşim
03/12/2011 sat :)))) teşk bebiş :)))
:))) aynen cnm kız cıkıo
beklemiorum öyle bişi kızımın odasında yatarım onunla... o gelip özür dilemedikçe onunla konuşmayacağım.... bana hastanede mesaj atmış parayı ödedim rahat ol yazmış.... o ne demekse sanki benim hayrıma yapıo kendi çocuu ya....
05/02/1985 benim doğum
23/09/1983 eşim
03/12/2011 sat :)))) teşk bebiş :)))
senin ki erkek çıkıo tatlım ya biri daha yapsın kafa beyin bırakmadınız bende gözlerim de şiş
bu da benim kuzucummm.... gerçiii biraz bulanık oldu tarayıcım yok kızlar ama koca kafası ben burdayım dio
Eki Görüntüle 360791
ya zaten sabah gergindim bulantım vardı söylemiştim... zaten gergin şekilde gittik dr a....neyse işte sıram geldi girdim şikayet var mı dedi doktor dedim bulantı kusma hala geçmedi mi dedi yok dedim nerde... 2 3 haftaya kesilmesi lazım dedi neyse sonra ikili test yapacağız seni ultrasona alalım dedi ve girdim ay zaten çok gergindim bebek göründü oynamıo kalbini görmedim doktor da elini ağzına koydu öyle baktı ekrana aklım çıktı ağladım ağlayacaktım sonra kalp atışını açtı ayy o sesi duyunca elim ayağım boşaldı... neyse o kemiği ölçüo bunlar ayaklar bacaklar bunlar eller kollar parmaklar bu midesi vs vs ama ben bi türlü sakinleşemedim... ciinsiyeti sordum erken dedi bir ay sonra dedi... orda bir hayal kırıklığı yaşadım dedim zaten normal zamanı 1 ay sonra falan die kendimi telkin ediyorum.... neyse ense kalınlığı normal dedi... ve kan tahlili için çıktım odadan gerginliğim iyice artmış şekilde kan vermeye gidiyorum çünkü kan vermekten nefret ediyorum... neyse eşim girişimi yaptırıo telefonu çaldı kaynanam arıomuş bana verdi öyle ya bi sor konuşmak istiyomusun die ya ama nerdeeeeeeeee............ neyse aldım telefonu açtım dedi ne yaptınız dedim hastanedeyiz kan vercez işimiz var iyi ben de kızı özledim hastaneye görmeye geliyorum demezmi.... yuh ya dedim içimden koyun can derdinde kasap et neyse tamam falan kapadık kan vermeye gittim aldılar kaç tüp kan bakamadım tabiki... eşim laf sokuo noluo betin benzin attı die.... kaynanam gelmiş ah kızım vs vs sanki yılardır görmüo 2 hafta oldu daha yaaaa..... dün telefonda sordu kaynanam bana beni aradı kaçta hastaneye gitçeksşniz die ve bugün o saatte gelince çok sinir oldum.... açık açık söyleyebilirdi o ne öyle için için plan yapmışş.... bizimle taksiye bindi işte dilsenin uyuması lazımdı yoksa geç uyuyacaktı öğlen ve gece uykusu 12 1 i bulacaktı ama çocuu uyutmadı yaaaa............. gözleri gidio hahah hahah yaptı durdu kudurdum resmen ya.... zaten kusmak üzereyim konuşçak halim yok.... bir de eşim d4emezmi anne bize gel die ayyy evi pokkkkk götürüo desem yeridir... dün iş yapmadım hiç...... neyseeki yok oğlum işim var dedi gelmedi.... yoksa eşimi kimse alamzdı elimden.... eve geldik başladı dır dır dır dır açtım ağzımı yumdum gözümü ya deli etti beni.... ya dedim 2 hafta oldu görmeyeli o ne öyle gizli gizli planlar dedim yarında bana gelecekmiş ya ben kötüyüm dilseyi çok özlemişmişmil.......ya ben canımın derdindeyim kadın torun oynama derdinde.... eşimle de küstük... sonra hastaneden aradılar kan tahlili vermişsiniz ama ödeme yapılmamış die aptal adam sizin ödemeniz yok dedi bize bizde sorduk gene yok dediler dedik sonuç alırken falan heralde die.... kanım öyle bekliomuş saatlerdir ya ben bida mı kan vereceğim aptal adamlar.... şuan çok kötüyüm bir de eşim para ödemeye gidio demezmi kızım sen otur burda annen kadınlarla konuşacak onları sevio bizi sevmio....... ay valla bunaldım çok ben kızım da da 2009 eylül annlerine üyeydim ama bu kadar çok konuşmaszdım çünkü kaynanam rahat huzur vermiodu şimdi tüm gün çizgi filim açık kızla oyun oynuorum yatıorum e elimede telefonu alıorum ne var bunda kızlar ya..... valla böyle yaparlarsa bu sefer kaldıramam saçma sapan hareketleri toplarım pılımı pırtımı babamın evine giderim canıma tak etti... aynı şeyleri yaşayacağıma çocuum babsız büyüsün ya
bugün ben de doktora gitiim ilk önce devletten sonucu aldım 2 li test sadece negatif yazıyor iii yani
başka değer yok ense kalınlığıda 1.7 zaten
özeldeki doktoruma giitm cinsiyet kız dedi :) kızım olacak galiba
ama ilrde daha da kesinleşir dedi
kan ilacı verdi kalisyumu kulan dedi,
elevit de var birde benim kan sulandırıcı iğne ve bebe aspirini hepsi bana çok geldi yaa
sziin nasıl
19 marttı dört gözle bekliyrmmmmmmm...Çatlıycammmmmmmmmmkızlar cinsiyet öğrenen varmı ben geçen hafta gittim söylemedi ikili test yapıldı falan sonucu almaya gidicem inşş ama cinsiyeti çok merak ettim ya
ya ama eşim normal böyle şeyler diyor kızlar ya ben mi abartıyorum anlamıyorum.... normalmiş denk gelmiş o da buralardaymış gelmiş anlamıo ya..... beni anlamıo anlamak istemio.... kızımı dourduum günlerdeki ruh halimi düşündükçe elim ayağım titriyor.... eşim de olmayacak askere gidecek ay bana neler yaparlar kim bilir..... ben yarın ne yapacağım ev çok kötü tuvalet banyo temiz aamaaciil süpürme silinme toz alma ve mutfak tezgahlarının silinmesi lazım.... ay zaten kaç gündür kötüyüm siz biliosunuz yaa.... ay valla bir mucize olsun yaaa ben yok olup gitmek istiyorum....
merhaba kızlar, ben cumartesi gittim doktora. ikili testim yapıldı. ölçüler gayet normalmiş. kan sonucu önümüzdeki cumartesi. gelelim cinsiyete :) % 90 kız dedi. DEFNEm geliyor teyzeleri :)) ben 13+1 deyim bugün. doktora gittiğimde 12+6 idi. gününden ilerdeymiş boyutu ve erkeklerin pipisi geç gelişirmiş. kızların ki daha hızlı gelişiyormuş. ona dayanarak kesin olmamakla birlikte % 90 kız dedi. eşim ve ben hiç böyle birşey beklemediğimiz yani cinsiyet ile ilgili birşey beklemediğimiz için şaşkın şaşkın eve gittik
Ayyy hayırlısı olsunnn......Maşallahhhhh
bu da benim kuzucummm.... gerçiii biraz bulanık oldu tarayıcım yok kızlar ama koca kafası ben burdayım dio
Ohhhhh keyife bak annesi maşallah onaaa
Minik şeyyy
Eki Görüntüle 360791
Wowwwwww Pamelaaaaa Anderson HAAAAA supeeeerrrrkızlar bende 80 beden sütyen takıyordum şimdi 95 oldular. benimkiler elverişli zaten büyümeye.. birde alt kısmı yeşilleşti iyce. bütün damarlar dışarda gibi sanki. uçları zaten hep dik dik :))) çok hassaslar. ben önceki bebeğimi kürtaj oldum ve o zaman zarfında çok kilo aldım. bu hamileliğime de kilolu başladım. başından bu yana 3 kilo aldım. zaten balıketliyim şimdi maaşallahım var. :))) benimkilerde dimdik ve büyük düşününpamela anderson gibi hissediyrm kendimi.
canım gözün aydınn Allah tamamına erdirsinnnnnbugün ben de doktora gitiim ilk önce devletten sonucu aldım 2 li test sadece negatif yazıyor iii yani
elevit de var birde benim kan sulandırıcı iğne ve bebe aspirini hepsi bana çok geldi yaa
sziin nasıl
Bende artık öğrenmek istiyrm yaaaaaaa
Selammm ne güzel buluışmuşsunuz burda , bende deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum , herkese merhaba
senin ki erkek çıkıo tatlım ya biri daha yapsın kafa beyin bırakmadınız bende gözlerim de şiş
Selam kızlar cinsiyet kaçıncı haftada öğrendiniz 3. ayda belli olmaz demi çok merak ediyorum
DİLS TATLIM evet biz kadınlar aslında küçük şeylerden büyük mutluluklar cıkartabiliriz fakat erkek cocukları anneleri tarafından büyütülürken egoları çok yüksek tutularak büyütülüyor sen nasıl olursan ol onu memnun etmek zorundasın kadın cinsi erkegi mutlu etmek için yaratılmış ya mecburuz biz ne zamanki kadın erkege itiraz eder onda begenmedigi şeyleri söylemeye başlar hele oooo cadı anasına bide laf edersen 10 tanede cocuk dogursan kıymetin yok inan bende yaşadıklarınını katmerlisini yaşıyorum ama bebegimi çok istedigim için sabrediyorum biliyorumki herşey birgün düzene girecek kasma kendini küsmede aranıza sogukluk girmesin anasıydı ev pisti temizdi aldırma bak bundan kendine ister pay cıkar istersen umursama sana bir örnek verecem ben iki düşük yapptım ikinci düşügümde kocam benimle iki ay konuşmadı benimle oturmadı pişirdigim yemegi bile yemedi sonrada öğrendimki kaynanam laf cıkarmış hamile degildi kocasını elinde tutmak için yalan söylüyor diye....
bugün ben de doktora gitiim ilk önce devletten sonucu aldım 2 li test sadece negatif yazıyor iii yani
sziin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?