2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:))) aynen cnm kız cıkıo

cok saol tatlım

üzme sen tatlı canını sen kızını ve bebişini düşün

ana doktor kız dedi :))) % 90 sende erkek dedin cnm ...hım.... hayırlısı artıkın...demek ki % 10 luk kısım mı olucak...:)))

kızlar eşim gelmiş..ben çıkıyorum.. işyerindeyim şuan.. teşekkür hepinize..bu yaptığınız şey nasıl bişi. cinsiyet bakma olayı yani. adı ne. nerden bakıyorsunuz..ablamların bbeişlerede bakıcam doğruluk payıda yani :))) görüşmek üzere..acil çıkmam lazım... :)))

tatlım ben gidiyorum bebişimin fotosunu koydum bugün başıma gelenleri de anlattım bir de senin bakış açını merak ettim senin düşüncelerin bana çok mantıklı gelio değerlendirirsen sevinirim.... ben bugün kızımla erkenden gidip uyuyacağım eşimle karşılaşmak istemiorum ve şimdi gidip evimi temizlemem lazım yarın kaynanam gelio

bebeğin için sinirini bozma değmez :)
bazen her şey üst üste gelir bugün benim de başıma gelmeyen kalmadı tek tek yazmayım :)
kaynanan da gelsin evini süpürrmek zorunda değilsin innan ki bebğin daha önemli
kaynanasına yarancam diye eski gelinler neler neler çekmiş kimse onlara hamile dememiş onlar gibi olma sen okumuşsun kültürlüsün
yani demek istedğim evin pis olabilir sen hamielsin valla benim kaynanamlar da geldi evi b... götürüyor ne süprüüdm ne bişe yyayptım sadace tualeti yıkadım ne sitres yapıyon yaaa aaa boşver sevsin gitsin sen takma

bugün ben de doktora gitiim ilk önce devletten sonucu aldım 2 li test sadece negatif yazıyor iii yani
başka değer yok ense kalınlığıda 1.7 zaten
özeldeki doktoruma giitm cinsiyet kız dedi :) kızım olacak galiba

ama ilrde daha da kesinleşir dedi
kan ilacı verdi kalisyumu kulan dedi,
elevit de var birde benim kan sulandırıcı iğne ve bebe aspirini hepsi bana çok geldi yaa

sziin nasıl

gözün aydın canım sonucların temiz

ben vitamin ve demir hapı alıyorum doktordan doktora değişiyor sanırım

Selammm ne güzel buluışmuşsunuz burda , bende deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum , herkese merhaba

kızlar cinsiyet öğrenen varmı ben geçen hafta gittim söylemedi ikili test yapıldı falan sonucu almaya gidicem inşş ama cinsiyeti çok merak ettim ya
19 marttı dört gözle bekliyrmmmmmmm...Çatlıycammmmmmmmmm

Ay canım sen evi nedeen takıysunn.....
Hamilesin evini ..k götürüyorsa götürüyoooo, keyfinden yatıyo değilsin yaaaa
Eşin eve gelince ona temizlett, sen kendini fazla yorma seenn...
Temizlemezzsede yarın anasına temizletsinn
azıcık geniş olll boş verrrr

senin ki erkek çıkıo tatlım ya biri daha yapsın kafa beyin bırakmadınız bende gözlerim de şiş

DİLS TATLIM evet biz kadınlar aslında küçük şeylerden büyük mutluluklar cıkartabiliriz fakat erkek cocukları anneleri tarafından büyütülürken egoları çok yüksek tutularak büyütülüyor sen nasıl olursan ol onu memnun etmek zorundasın kadın cinsi erkegi mutlu etmek için yaratılmış ya mecburuz biz ne zamanki kadın erkege itiraz eder onda begenmedigi şeyleri söylemeye başlar hele oooo cadı anasına bide laf edersen 10 tanede cocuk dogursan kıymetin yok inan bende yaşadıklarınını katmerlisini yaşıyorum ama bebegimi çok istedigim için sabrediyorum biliyorumki herşey birgün düzene girecek kasma kendini küsmede aranıza sogukluk girmesin anasıydı ev pisti temizdi aldırma bak bundan kendine ister pay cıkar istersen umursama sana bir örnek verecem ben iki düşük yapptım ikinci düşügümde kocam benimle iki ay konuşmadı benimle oturmadı pişirdigim yemegi bile yemedi sonrada öğrendimki kaynanam laf cıkarmış hamile degildi kocasını elinde tutmak için yalan söylüyor diye....

Selam kızlar cinsiyet kaçıncı haftada öğrendiniz 3. ayda belli olmaz demi çok merak ediyorum

sende arkadasım peygamber sabrı varmıs okudum ve sok oldum yolasım gelddi o kadını kızı varmı bilmiyom ama Allah onada aynısını yasatır benimde teyzemle eniştemin arasını bozmaya calıstılar şimdi görümcesi eşinden ayrıldı Allah büyük sabredin

gözün aydın kan sulandırıcı konusunda birkaç doktora daha danışmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…