2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ah kader arkadaşım benim benim ki de kocama bunun dostu bıle vardır bosa bunu demiş yoksa oğlum değilsin demiş halbuki yeni doğum yaptım allahın hergünu bana çat kapı geliyor diye rahatsIZ olmuştum o kadar ama onca olaydan sonra herşeyi unuttüm beni babam götürüyordu iş o raddeye geldi ama ben sustum unuttüm. Neyse artık yukarı da allah var onun da iki kızı.

canım benim sagol Allah düşmanıma bile yaşatmasın insanın gözündeki ışıgı söndürüyorlar ama inanıyorum bebegimle bende yeniden dogacagım

demekki hiç öleceklerini hesap vereceklerini düşünmüyorlar benim bir tanıdıgım vardı çok cektirmişti gelinine kız hakkını helal etmeden son nefesini veremedi son suyunu yine o eziyet ettigi gelininin elinden içti boşver bu günler hep gecer gider sen iyi ol yeter

aslında hepimizin bildigi bir konuyu dile getireyim bu kadar kadın bir aradayız sorunlarımız birbirine yakın yada aynı sıkıntıları yaşıyan bir yakınımız yada arkadaşımız var demekki erkekler hep aynı boşanıp yalnız kalmaktansa azimli olup bu adamları yola getirecek akla ve güce sahibiz vazgeçmek küsmek beklemek yok

evet ama ben güçsüz kolsuz kanatsız kaldım. Çünkü eşim bana annem ile ne alıp veremediğin var dedi onun herşeyi normal ben kötü düşünüyormuşum unutmuş bana yaptıklarıni. Ne için uğraşacağım ya anlasın kıymetimi. Ya adama aramızda çağ farkı0kültür farkı var diyorum cevap şu biz kültürşuzmuyuz. Ben ne deyim bu adama çok kırdı bugün beni zaten birikiyordu bugün patladım

ben uzak oldugum için sorunumuz yok arada laf sokuyor onada senede 1 kere katlanırım diyorum ama bana size yaptıkları gibi yapsaydı bilmiyorum ne onunla nede onun oglu ile ugrasırdım büyük konusmak istemiyorum beni kimsenin yıpratmasınıda istemem dünyaya bikere geldim elin kadını bi laf dicek kocam dedğim adam agzına bakacak otur ananın evinde derim beni de yanlıs anlamayın kızmayında bana ne olur sizde gerçekten peygamber sabrı varmıs benim annemde yasamıs

ben kocam ile başka bir sebepten kavga etsem bir dakika durmam ama annesi yüzünden olmaz olmamalı. Gerçi büyük konuşmak gibi olmasın ama 2. Doğum da ilkine benzer birşeyler yaşarsam bu kez kimseyi çekmem. Kaynanam ile o kavgadan sonra ben konuşmuyorum tabiki telefon açmıyorum balkonda görünce içeri giriyorum evine gitmiyorum evime almıyorum ama hergün arıyordu oğlunu dilseyi özledim getir kızımı alıp gidiyordu o birkaç saatte oturup aglıyordum bana bunları yaşattı. Sütüm kesildi kocam bugün annem sana ne yaptı Sen kuşburnu reçeli yedin ondan bitti dedi yuh ya benim çocuğun 3 ay emdı sadece yazıklar olsun

Kızlar yaa Dilse sen bahsetmiştin biliyoduk da karar sen de hoş geldin canım
gelir gelmez tatsız konulara da girmişsiniz yaa benim haftaya kaynanam geliyomuş bizde kaLACAK ARTIK CANI NE KADAR KALMAK İSTERSE EN AZ 15 GÜN VE GELECEĞİNİ NE EŞİME NE DE BANA SÖYLÜYOR KAYNIMDAN DUYUYORUZ
ama siz de çok çekmişsiniz canım ateşe körükle gitmek istemem ben de ama Dilsecim patlamamak mümkün değil,en iyisi bu konuları hiç açmamak ama işte vakti geliyor bişey oluyor hooop açılıyor
ben de gülpembe gibi bu kadarını çekemezdim heralde,büyük konuşmuyorum gene ama anasının ağzına bakıp,her olayda sen dur bakalım haksızsıın anacıım garip anacıım triplerine giriyosa o zaman hadi kardeşim git ananla otur ananla yat bakalım derdim...

Dilse kuşburnu reçeli ne alaka canım?mecazi anlamımı var?:26:

canım ya bende bebegimiz olunca bana evine baglanır diyordum bende şuanda o kadınla hiç görüşmüyorum ama çocuk olursa onun hatrına gider gelirim hiçte onun keyfi olsun diye cocogumu göndermem benimle gelir benimle gider

ah erkekler ah bilmeden konusuyorllar kusburnu ne alaka anasına baksın strese koymus seni illa laf bulacaklar ya

Canlarım ben cıkıyorum allah yardımcımız olsun kendinize ve içinizde size muhtac olan bebişinize iyi bakın kocaman öpüldünüz .

darısı basımıza bakalım biz ne zaman ögrenecegiz bende dayanamayıp cuma ya da persembe doktora gidicem

( kızlar ya ben geceleri uyuyamıyorum ( gün içinde artık uyumuyorum ama geceleri uyuyamıyorum bir de boğazım şişti yutkunurken acıyo inşaALLAh gribe çevirmez yoksa bayaa kötü atlatıyorum gribi ( tuzlu suyla gargara yaptım daha ne yapacam ben limon yesem tansiyonumu etkiler mi ki acaba ? neyse gece gece sesisimi duyu cevap veren olmaz artık sabah verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…