Selam kızlar cinsiyet kaçıncı haftada öğrendiniz 3. ayda belli olmaz demi çok merak ediyorum
DİLS TATLIM evet biz kadınlar aslında küçük şeylerden büyük mutluluklar cıkartabiliriz fakat erkek cocukları anneleri tarafından büyütülürken egoları çok yüksek tutularak büyütülüyor sen nasıl olursan ol onu memnun etmek zorundasın kadın cinsi erkegi mutlu etmek için yaratılmış ya mecburuz biz ne zamanki kadın erkege itiraz eder onda begenmedigi şeyleri söylemeye başlar hele oooo cadı anasına bide laf edersen 10 tanede cocuk dogursan kıymetin yok inan bende yaşadıklarınını katmerlisini yaşıyorum ama bebegimi çok istedigim için sabrediyorum biliyorumki herşey birgün düzene girecek kasma kendini küsmede aranıza sogukluk girmesin anasıydı ev pisti temizdi aldırma bak bundan kendine ister pay cıkar istersen umursama sana bir örnek verecem ben iki düşük yapptım ikinci düşügümde kocam benimle iki ay konuşmadı benimle oturmadı pişirdigim yemegi bile yemedi sonrada öğrendimki kaynanam laf cıkarmış hamile degildi kocasını elinde tutmak için yalan söylüyor diye....
sende arkadasım peygamber sabrı varmıs okudum ve sok oldum yolasım gelddi o kadını kızı varmı bilmiyom ama Allah onada aynısını yasatır benimde teyzemle eniştemin arasını bozmaya calıstılar şimdi görümcesi eşinden ayrıldı Allah büyük sabredin
canım benim sagol Allah düşmanıma bile yaşatmasın insanın gözündeki ışıgı söndürüyorlar ama inanıyorum bebegimle bende yeniden dogacagım
ah kader arkadaşım benim benim ki de kocama bunun dostu bıle vardır bosa bunu demiş yoksa oğlum değilsin demiş halbuki yeni doğum yaptım allahın hergünu bana çat kapı geliyordiye rahatsIZ olmuştum o kadar ama onca olaydan sonra herşeyi unuttüm beni babam götürüyordu iş o raddeye geldi ama ben sustum unuttüm. Neyse artık yukarı da allah var onun da iki kızı.
aslında hepimizin bildigi bir konuyu dile getireyim bu kadar kadın bir aradayız sorunlarımız birbirine yakın yada aynı sıkıntıları yaşıyan bir yakınımız yada arkadaşımız var demekki erkekler hep aynı boşanıp yalnız kalmaktansa azimli olup bu adamları yola getirecek akla ve güce sahibiz vazgeçmek küsmek beklemek yok
aslında hepimizin bildigi bir konuyu dile getireyim bu kadar kadın bir aradayız sorunlarımız birbirine yakın yada aynı sıkıntıları yaşıyan bir yakınımız yada arkadaşımız var demekki erkekler hep aynı boşanıp yalnız kalmaktansa azimli olup bu adamları yola getirecek akla ve güce sahibiz vazgeçmek küsmek beklemek yok
ben kocam ile başka bir sebepten kavga etsem bir dakika durmam ama annesi yüzünden olmaz olmamalı. Gerçi büyük konuşmak gibi olmasın ama 2. Doğum da ilkine benzer birşeyler yaşarsam bu kez kimseyi çekmem. Kaynanam ile o kavgadan sonra ben konuşmuyorum tabiki telefon açmıyorum balkonda görünce içeri giriyorum evine gitmiyorum evime almıyorum ama hergün arıyordu oğlunu dilseyi özledim getir kızımı alıp gidiyordu o birkaç saatte oturup aglıyordum bana bunları yaşattı. Sütüm kesildi kocam bugün annem sana ne yaptı Sen kuşburnu reçeli yedin ondan bitti dedi yuh ya benim çocuğun 3 ay emdı sadece yazıklar olsun
ben kocam ile başka bir sebepten kavga etsem bir dakika durmam ama annesi yüzünden olmaz olmamalı. Gerçi büyük konuşmak gibi olmasın ama 2. Doğum da ilkine benzer birşeyler yaşarsam bu kez kimseyi çekmem. Kaynanam ile o kavgadan sonra ben konuşmuyorum tabiki telefon açmıyorum balkonda görünce içeri giriyorum evine gitmiyorum evime almıyorum ama hergün arıyordu oğlunu dilseyi özledim getir kızımı alıp gidiyordu o birkaç saatte oturup aglıyordum bana bunları yaşattı. Sütüm kesildi kocam bugün annem sana ne yaptı Sen kuşburnu reçeli yedin ondan bitti dedi yuh ya benim çocuğun 3 ay emdı sadece yazıklar olsun
Canlarım ben cıkıyorum allah yardımcımız olsun kendinize ve içinizde size muhtac olan bebişinize iyi bakın kocaman öpüldünüz .
gözün aydın kan sulandırıcı konusunda birkaç doktora daha danışmanı tavsiye ederim.
bugün ben de doktora gitiim ilk önce devletten sonucu aldım 2 li test sadece negatif yazıyor iii yani
başka değer yok ense kalınlığıda 1.7 zaten
özeldeki doktoruma giitm cinsiyet kız dedi :) kızım olacak galiba
ama ilrde daha da kesinleşir dedi
kan ilacı verdi kalisyumu kulan dedi,
elevit de var birde benim kan sulandırıcı iğne ve bebe aspirini hepsi bana çok geldi yaa
sziin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?